ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев подаде жалба до СК на БФС
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:56 / 29.11.2012Коментари (14)4573
Ръководството на Ботев Пловдив подаде жалба до Съдийската комисия към БФС във връзка с отсъжданията на Таско Тасков и първия му помощник Цветан Трифонов по време на мача с Лудогорец.

Ето какво гласи съобщението на "канарчетата" в официалния сайт: 

ПФК "БОТЕВ" АД подава жалба до Съдийската комисия към БФС във връзка с отсъжданията на Таско Тасков и първия му помощник Цветан Трифонов по време на мача с "Лудогорец". Телевизионното излъчване позволи на цялата футболна общественост в България да стане свидетел на начина, по който арбитрите повлияха на крайния резултат.

Двубоят от XIV кръг в "А" група е четвъртият от есенния полусезон, след който клубът пуска официално възражение до футболната централа.

В резултат на жалбите, съдийската комисия спря нарядите на арбитрите Христо Ристосков и Ивайло Стоянов.

Заради отсъжданията си в срещата "Пирин" (ГД) - "Ботев", състояла се на 29.09, Ристосков не получи наряд в продължение на един месец, до двубоя за Купата на България Лудогорец - ЦСКА на 31.10. Ръководилият мача срещу "Литекс" Ивайло Стоянов, също остана без назначения след срещата в Ловеч.

От постъпилите в клуба отговори след въпросните мачове, личи съгласието на Съдийската комисия с посочените претенции.

Освен официалните възражения, след двубоя срещу "Черно море" във Варна от V кръг в шампионата, ПФК "Ботев" пусна и отворено писмо, придружено със сборен видеозапис на ситуациите от първите мачове на настоящия сезон, в които отборът бе видимо ощетен.

Надяваме се, че тенденцията ще бъде прекратена и в бъдеще отсъжданията на реферите няма да влияят на крайния резултат от футболните срещи.

Още по темата: общо новини по темата: 42
20.12.2012
05.12.2012
04.12.2012
04.12.2012
04.12.2012
03.12.2012
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не само Ботев а и ние страдаме много често от съдиите... БФС знаят колко сме силни когато няма Локо и Ботев а има Пловдив. Не трябва да си мълчим, но трябва ли да стане като в Катуница преди година за да се променят нещата... Само ЛОКО!!
-1
 
 
Ама вие сте свикнали по стара афедейска традиция като отбор на Партията и Армията съдиите да ви ухажват и подпомагат! Да, ама това време отдавна мина! Сега нещата са по-различни! Верно , имате влиятелен спонсор, ама той е спонсор на още пет спорта и така си купува индулгенцията да продължи да върти парите на ДПС в банката си! Да сте го видяли на мач, да сте го видяли да стане да ръкопляска и да се радва на гол!? Няма и да го видите, защото му е през онази работа отборчето ви, натресено му от Боко! Марешки е по-мутренски профил, той може повече да се нахъса, а за футболът това е много важно, но мустакатия не го виждам! Скоро ще се усети, че некадърници му харчат безперспективно парите и ще се оттегли! Футболът изисква мъжка воля и малко лудост, а такава при Караибрахим няма!
+28
 
 
Нареждам постоянно Ботев което си е така както и те нас но тук в Момента феновете им са прави неможе едни турски дерибей от 1 година отбор да се подиграват с Пловдив.Феновете им да се сьбират и да отиват в София явно с добро не става.
-38
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (9)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Лъчезар Балтанов надъха малките национали в Пловдив
Мертенс тренира с отбора, Ботев почна подготовка за "моряците"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: