ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мениджърът на съдиите: Голът на Ботев беше редовен
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:45 / 29.11.2012Коментари (32)5778
© Plovdiv24.bg
Голът на Ботев Пловдиов в мача с Лудогорец (0:1) е абсолютно редовен и трябваше да бъде зачетен, категоричен е мениджърът на съдиите Костадин Костадинов. Малко преди края на двубоя Иван Цветков вкара с глава, но асистентът Цветан Трифонов вдигна флага за засада и попадението не беше зачетено.

"Цветан Трифонов направи груба грешка, вдигайки флага за засада", обясни пред "Канал 3" бившият международен рефер.

Според него обаче Таско Тасков правилно не е отсъдил дузпа в полза на Ботев. "Подобни ситуации не се свирят от 3 години и това са изискванията на УЕФА и ФИФА. Футболистът на Лудогорец Франк Гела игра неволно с ръка в наказателното поле", каза още Костадинов.

Още по темата: общо новини по темата: 42
20.12.2012
05.12.2012
04.12.2012
04.12.2012
04.12.2012
03.12.2012
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
И защо гледате само дузпата и гола колко имаше още обратни фалове във центъра спестени картони във началото нарисуван жълт още във 5 мин за задържане на Иван от зад , а това мекеренце М.Иванов е най долния и груб играч във цялата А група при нормално съдииство тоя нямаше да изкара и първото полувреме.
+2
 
 
А бе мършо нещасна нали видяхме как хубаво си хапват съдиите по твое време със шефовете на рязаните.Сигурно ако ситуацията за дузпата беше пред нашата врата 100% щеше да се свири и тогава по всички правила на ФИФА УЕФА щеше да е дузпа К.Костадинов ти си същата мърша като другите от твоята гилдия.Докато във Българи няма вкаран свирчо във затвора за корупция няма да се управим вижте Италия не им пука кой кой е всичката долна сган под ножа и във панделата.
+2
 
 
Аааааа.... ама те съдиите и менаджер ли си имали?! Не знаех! Той ли ги урежда кой мач да свирят и колко да приберат?! Ами изгледайте ситуацията от този кръг в Бундеслигата на мача Хамбургер - Шалке 3-1 и вижте дузпата за Шалке! Явно рефера на мача е некадърен, а футболистите на Хамбургер льохмани, защото почти не се възпротивиха на решението му! Ама щом Коце Костадинов го е казал..... така ще да е!
+2
 
 
Играта на черньото и в баскетбола(игра с крак) и във футбола(игра с ръка) е нарушение.Ако нарушението беше в нашето поле,Тъшаков щеше да си счупи зъбите да свири дузпа. За съжаление,ръководството му беше тенденциозно,но колегите му не искат да си го признаят,макар че са наясно за какво става въпрос,тъй като и те самите свирят по същия начин на силните на деня
0
 
 
Интересно....как тогава по същите тези правилници на УЕФА и Фифа вчера дадоха дузпа на Байерн Мюхен в идентична ситуация....или просто така ни е удобно да говорим,а?
на 29.11.2012 г.
+7
 
 
В тоя мач имаше две дузпи за Ботев и на Гела и на Минев волно неволно тия играха с ръце и промениха хода на топката а ръцете им бяха в естествено състояние колкото онази ми работа в предголова ситуация!
+8
 
 
Хахаххахах тоя говори за правила на ФИФА и УЕФА . Тоя изобще гледал ли е повторението. Тва да нее волейбол . Този незнам какъв мениджър на садиите е изобще. Как да е играл неволно кат раката му е разперена на 1 от тялото е нее долепена до тялото.
+11
 
 
Евро мърши утре във загреб и словения няма да ги има таско и маско и компания и тогава хем ви бият на терена като тъпани хем ши*ания ви президент на трибуните. Хей Домуса пак ще те бият и ще ти пикаят на тъпата рязана тиква ама там го няма Боби перушан да се жалваш рязана долна к**во.
+17
 
 
Миналата година по същия начин ограбиха Локо Пловдив ! Не помня кои съдии свиреха тогава ,но абсолютно идентичен гол беше отменен на Здравко Лазаров . Още тогава започна е*авката с най-футболния град в България от "големите шампиони" ! Чакам с нетърпение евро подвизите им !
+26
 
 
РЕДОВЕН ГОЛ НА ИВАН И ЧИСТА ДУСПА 100% ТОВА Е ИСТИНАТА.ГОСПОД ГЛЕДА ДНЕС ТЕ ОГРАБИХА ВАС НО ЗАГРЕБ ИМ БЕШЕ ДОБРЕ.КИРЧО ТИТЛИ И КУПИ ЩЕ СИ КУПИШ НО ФЕНОВЕ НЕ !ТОВА ЧЕ НАШИЯ ПЛОНДЕР ТИ ПОДАРИ КУПИЧКАТА Е ДРУГ ВЬПРОС НОСИ СИ Я В ГРОБА МИЗЕРНИК ДОЛЕН.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: