ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Локо разочаровани от трансфера на Крачунов в ЦСКА
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:06 / 16.08.2011Коментари (105)10050
© Plovdiv24.bg
Спортно-техническият директор Бранко Милованович успя да изпълни поредната си "тежка" дума. След като не веднъж убеждаваше запалянковците, че докато е на заемания от него пост, нито един футболист на Локомотив няма да бъде трансфериран в София, днес се оказа, че това е поредния кьорфишек. 


От днес малцинството български футболисти намаля с още един състезател, след като ръководството на "черно-белите" се раздели с младия и талантлив защитник Пламен Крачунов, на който на Лаута възлагаха много надежди за поста. 21-годишният бранител ще тренира още днес с новия си отбор, а по-късно ще парафира договор с "червените". 


Първите реакции на запалянковците по интернет-форумите са противоречиви, но въпреки разочарованието си, повечето от тях не пропуснаха възможността да пожелаят успех във футболното развитие на младия футболист, се пише още в материала.

Източник: lportala.net

Още по темата: общо новини по темата: 166
09.10.2011
11.09.2011
06.09.2011
06.09.2011
30.08.2011
26.08.2011
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на UltrasMasters
премахни филтъра

+9
 
 
Кратко стихотворение за тандемът Коко Динев-Бранко Милованович: КОКО и Бранко сбъдват шопски мечти ,А на лаута ври и кипи.Нищо Бранко ти обещания им измислии на Батков за обръщалка звънни ,На прасетата млад играч подари,а от джунглата маймуна доведи.
+15
 
 
Бранко Милованович: "Съжалявам, че трябва да се разделим с толкова перспективен състезател, но за млад футболист като него ще е по-добре да играе в по-силен отбор. С червените той ще има възможност да се изяви и в Лига Европа. Знаете, че имам контакти на Иберийския полустров и мога да ви кажа, че Еспаньор проявяваше интерес към Крачунов. Той обаче прецени, че още му е рано да излиза в чужбина и предпочете да остане поне още една година в България". Чакай малко бе, сръбско мекере - не каза ли ти самия, че Локомотив ще се бори за място в тройката, а защо не и за злато?Е след като ще се борим за турнирите, от къв зор го продаваш на цска?де**а и лъжеца ти де**а.Слушате ли го какво приказва тоя измамник - от думите му излиза, че Пламен е отказал на отбор като Еспаньол.Е бати сърбския лъжец.Ако имаше въобще интерес от който и да е испански отбор сърбина щеше да го занесе до там на гръб.Мошеник долен.Пламен е само на 22 г. защо ви трябваше да го продавате това младо и талантливо момче и то на най-омразния отбор бе мамицата ви мръсна.Като искате да продавате, продавайте Бенжелюн...какво ми продавате най-младия и талантлив централен защитник в България.Ейиии, Коко - Пловдив не е Сандански, нито Локомотив е Вихрен.Майка ви де**а и лъжците мръсни.Отивайте в Сандански да си играете на дребно и да си въртите далаверите.Тук Локомотив е - религия.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Спечели две купи с Локомотив, а сега стана шампион на Бахрейн
Промяна! Локо и Гигант (Съединение) се разбраха да играят на "Лаута"
Локомотив изненада с подаръци деца от Румъния
ЦСКА-София с информация за мача с Локо
Христо Бонев се включи в кампанията "Подкрепа за българските капитани!"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: