ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Локо към БФС: Искаме мачове в почивните дни
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:09 / 24.07.2011Коментари (99)8877
© Plovdiv24.bg
Феновете на Локо се обърнаха към ръководството на БФС, за да призоват за дати и часове на мачовете, които ще позволят максимално много хора да ги посетят.

До Ръководството на Български Футболен Съюз

ОБРЪЩЕНИЕ

Ние, феновете на Локомотив Пловдив смятаме, че нашата вярност към отбора и принципност са станали описателни за нас през всичките тези години безрезервна любов към отбора. Това, че последната година Локомотив беше най-посетения отбор в България е едно от многото доказателства за това.

За съжаление обаче, ние не може да се откъснем от останалия живот и да бъдем всеки ден на стадиона редом до любимия отбор. За разлика от други ние не сме фенове на заплата - имаме семейства, работа, училище както всички нормални граждани на Пловдив и България. Именно за това е прието по цял свят футболните срещи да се играят през почивните дни, когато максимално много хора могат да посетят футболните срещи. Именно това желание доведе до изискванията към съвременните стадиони - козирки за да се играе в дъждовно време, осветление за да се избегнат тежките летни жеги.

В България обаче, се наблюдава точно обратното - мачовете се правят не за феновете, а за да е удобно на някой програмен директор стоящ в креслото си. Колкото и клиширано да Ви звучи ще го повторим пак - футбола е игра за хората, за народа, за зрителите по трибуните, а на за тези пред телевизорите.

Сега, когато още не са решени датите и часовете на мачове ние, феновете на Локомотив, а предполагам и всеки един нормален футболен фен пледираме за следното:
- без мачове в делнични дни, освен ако наистина това не е необходимо (поради срещи на националния отбор примерно);
- без безумия като срещата Калиакра - Локомотив, която се изигра в неделя късно вечерта тази година, на връх Великден и която беше невъзможна за посещение от един нормален работещ или учещ пловдивчанин;


- без ненужно късни мачове на стадионите, които разполагат с осветление - то е за удобство, а не за да гони публиката от стадиона;

Правете програмите за мачовете навреме, съобразени с възможността на хората да присъстват на стадионите.
Призоваваме ръководството на Локомотив да защити интересите на феновете на Пловдив пред съответните структури, когато се решават датите и местоположенията на футболните срещи. Призоваваме ръководството на БФС да се съобразят с феновете, които от години уж желаят да върнат по стадионите и да направят мачовете удобни за всички, които искат да ги посетят.

Още по темата: общо новини по темата: 166
09.10.2011
11.09.2011
06.09.2011
06.09.2011
30.08.2011
26.08.2011
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на yuliyan1912
премахни филтъра

-10
 
 
Жълти,селски пръчки! Много сте комплексирани от нас и никой от вас не може да докаже обратното! Само вижте,колко сган от вас е в НАШИТЕ ТЕМИ ПОСТОЯННО,и колко сме ние отново в нашите теми???? Вие сте 3 пъти повече!!! Когато този факт се промени,тогава имате право да претендирате,че сте близо до нормалните фенове и въобще до нормалните хора! Винаги сте били и винаги ще бъдете СЕЛСКИ МОТИКИ и най-долната прослойка от населението не само в града ни а в цялата страна! Вие сте олицетворението на "бай-ганьо" в нашето общество! Човек може да ви познае само за минути по простотията ви и респективно от това,на кой отбор сте фенове!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Крушарски с интересен коментар за раздялата с Динко Хоркаш
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: