ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Милованович: Няма да се разделим с Лукич под 3 млн. евро
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:44 / 15.07.2011Коментари (35)6113
© Plovdiv24.bg
Спортният-директор на Локомотив Бранко Милованович разкри подробности около бездушната игра до момента на отбора, дали стои на дневен ред смяната на македонския наставник Драган Канатларовски, както и интересни подробности относно селекцията.

- Г-н Милованович, не се ли насъбраха доста загуби на Локо (Пд) в контролите и как виждате вие играта на отбора от началото на подготовката?

- Наистина, загубите са неприятни. Но все пак това са проверки и ние се учим в тях. По-добре да губим сега, а в шампионата да мачкаме. Не правим трагедии от петте загуби до момента в проверките.

- Според вас каква е причината за негативните резултати до момента?
- Още сме в начална фаза на подготовката. Играчите ми са натоварени доста физически, което е нормално за този етап. Отделно имахме и доста пътувания до Гърция и Кипър. Контролите, които играхме навън, бяха при неистови жеги, а отделно от това съперниците ни бяха само на седмица преди мачовете си в евротурнирите. Всички тези неща не са оправдание, наистина трябва да бъдем концентрирани във всеки мач. Не се заблуждаваме. След всяка среща научаваме по нещо ново, но съм сигурен, че в началото на шампионата Локо (Пд) ще изглежда добре сглобен тим, с който всеки в първенството ще се съобразява.

- Вече има няколко нови играчи в лицето на вратаря Дино Шеремет, нападателя Дарио Захора и бранителя Михаил Венков. Отделно все още се тестват и други футболисти. Коментарът ви?
- Мисля, че Шеремет още не е показал потенциала си. От началото на проверките Захора пропуска доста изгодни положения. Смятам, че ще се усъвършенства, за да бъде топреализатор. Щом изскача на чисти позиции, значи е доказан футболист, но завършващата фаза още му куца. Колкото до Венков, той сам ще докаже, че е класен играч. До момента е играл в шампиона на България Литекс, стигал е и до националния отбор. Мисля, че този защитник е доста стойностен трансфер, имайки предвид, че в лявата зона ни трябваше класен футболист.

- След слабите резултати селекцията приключила ли е и само нападател ли търсите?
- Разочарованието до момента в контролите кара мен и собственика Коко Динев да мислим, че наистина ни трябват още футболисти. Селекцията продължава и ще търсим играчи на всеки пост -защитник, полузащитник и нападател.

- Какво става с Вилфред Нифлор? Ще играе ли в Локо (Пд) през следващия шампионат?
- В момента нещата са в застои, ние си казахме изискванията, както и футболистът. В близките дни той трябва да даде окончателен отговор. Но мисля, че нещата около трансфера са пред провал.

- Ще играе ли Сержиньо в Левски?
- Доколкото знам, има запитване от собственика на "сините" Тодор Батков към нашия бос Коко Динев. Моето мнение е, че Сержиньо е класен играч и трябва да остане на "Лаута", за да гоним целите си.

- От днес към лагера на "смърфовете" се присъедини Карлос Еспиноса. Чилиецът ще бъде ли тестван, или направо ще подпише договор?
- Лично съм наблюдавал Еспиноса и смятам, че той трябва да остане в Локо (Пд). Но, разбира се, адаптацията за един футболист е много важно нещо. Треньорът също има думата. Карлос ще остане няколко дни, за да преценим дали той ще ни е нужен.

- През седмицата се заговори за трансфер на Ненад Лукич в английските грандове. Таблоидите от Острова дори го свързаха с пробен период в Арсенал. Това Пи Ар кампания ли е, или наистина е налице сериозен интерес от страна на тимовете от Албиона?
- Вижте, мисля, че Ненад Лукич с качествата си показа, че е голям талант. За каква Пи Ар кампания говорим? Запитвания към него има както от Англия, така и от Германия, Гърция и Украйна. Нека мине европейското до 19 години и ще видим дали той е за продан. Лукич ще пропусне първата среща в групата, тъй като има натрупани картони. Ще пътувам до Румъния, където е форумът, за да наблюдавам изявите му. Предвид играта му на европейското заедно с боса Коко Динев ще решаваме бъдещето му.

- Обсъждали ли сте със собственика Коко Динев цената за трансфер на Ненад Лукич?
- Със сигурност няма да го продадем под три милиона евро. Но повтарям - всичко зависи от представянето му в близкия месец.
Но смятам, че той трябва да израсне в Локо (Пд) поне още година, след което да бъде трансфериран. Но пак зависи от офертата.

- Обявихте цели -класиране в Европа, както и евентуална борба за титлата. Доста от отборите изиграха по няколко контроли. Как виждате бъдещето на "смърфовете" през следващия шампионат?
- Мястото в тройката е реална цел. Ще се борим за това, а дори и за класиране по-напред. Собственикът Коко Динев и аз имаме големи амбиции и смятам те да бъдат постигнати. Конкуренцията не ни интересува, важното е ние да доказваме с играта си, че заслужаваме място в Европа.

Източник: в. "Меридиан мач"
Още по темата: общо новини по темата: 166
09.10.2011
11.09.2011
06.09.2011
06.09.2011
30.08.2011
26.08.2011
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на gego
премахни филтъра

-5
 
 
цитат:
"Няма да се разделим с Лукич под 3 млн. евро"
значи е
цитат:
"завинаги един от вас"
е разбира се ако левски не го поиска. Тогава 100 000 лв. и хайде на герена. Разберете го и Коко , все пак има харчове, чалгата е скъпо хоби.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Рекорд по внос на французи в Първа лига, Ботев и Локо с петима сънародници на Мбапе
Фенове на Локо: Триумф в черно-бяло! Пловдив е черно-бял!
Бомба със закъснител! Пратиха Железов на дербито Локо - Левски
Дубълът на Локо домакинства днес на стадион "Пловдив", входът е свободен
Локо пусна комбинирани билети за дербитата срещу Левски и ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: