ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски: Не знам с кой ще играем на финала, но дупе да му е яко
Автор: Стойчо Генов 11:25 / 24.06.2020Коментари (10)6424
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски запази мълчание снощи, но днес направи своя коментар за играта на отбора срещу Левски и класирането на финала за Купата на България.

"Снощи след мача не съм говорил, тъй като малко искам да намаля изявите си пред медиите. Вие какво очаквахте да се случи на реванша с Левски? Битката беше предрешена на фона на първия двубой, който Локомотив изигра много силно. Не съм доволен от мача снощи. Как да съм доволен след като не успяхме да вкараме гол? Аз винаги искам повече. Ако имаше голове, мачът щеше да е по-атрактивен за феновете. Нали това е целта. Искам да играем по-добре, за да мога да стоя спокойно на трибуните и да се наслаждавам. Нямам претенции кой отбор ще ни се падне на финала. Само ще кажа, че дупе да му е яко", заяви Христо Крушарски пред gong.bg.

Още по темата: общо новини по темата: 213
06.07.2020
06.07.2020
05.07.2020
04.07.2020
04.07.2020
04.07.2020
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Круша още 1 купа и заслужаваш паметник с Брунорџ¤Ќрџ–¤рџ¤Ќ
0
 
 
Кой да вкара гол ?! Любимец 13 ли е ? Докога ще гледаме как си оплита краката този Арилица ?! Не се иска да разбираш от футбол , за да видиш , че нищо не става от него. Но треньорчето тъпо и упорито го пуска всеки път. Единствено късмета ни спаси в тоя мач . Отпред сме гола вода и трябват спешни мерки.
0
 
 
Ще им разпорим дупетата. Дали ще е чорба или папагал е все тая.Крушарски имаме нужда от нападател.
+1
 
 
Така е г. Крушарски, не интересно без голове. Пожелавам ти да имаш удоволствието, отново да се повозиш на чернобелия трабант! Имаме си супер президент
+1
 
 
Крушарски, хубав отбор имаме, но нямаме нападател след продажбата на Ожболт! Точно от там ще берем ядове на финала, а и занапред, защото просто няма кой да оползотвори отличната игра на отбора с гол! Нападател се намира много трудно, но това не означава, че не трябва да се търси. Малонга и Муслимович особено не стават! С Аралица пък и децата разбраха, че няма да я бъде. Ако вкарваше поне 1 от 5 положения, които изпуска, сега щяхме да сме поне 2-ри в класирането, а и нямаше да губим точки от Арда, Бистрица или да паднем от Славия! Е, поне стигнахме до втори, пореден финал! Историческо! Нищо чудно обаче, накрая да гледаме ЕКТ през крив макарон!? Дано Бог е с Локото на финала, идната сряда!
+1
 
 
Голям Христо Кушарски. Поклон, поклон пред Бруно и момчетата. Златен отбор.
-2
 
 
Сигурен ли че не знаеш, намали мастиката и ще разбереш че на финала си с Гранда ЦСКА
0
 
 
Много сте прав г-н Крушарски ,но харесва ли ви играта на Аралица,който е толкова толериран.Според повече от феновете пречи на отбора и ако продължава с налагането му ще берем ядове .И срещу Славия ,Левски и други срещи няма нито една правилно отиграна ситуация,а всички разчитаме на голмайстор.Вземете мерко до като не е късно и тогава да се вайкаме.На мача с Левски можеше бързо да вкараме гол и да сме спокойни ,а не да чакаме на късмета на Луков.Очакваме купата в сряда .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Крушарски с интересен коментар за раздялата с Динко Хоркаш
Край! Динко Хоркаш прекрати договора си с Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: