ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Стабилен Локомотив разплака "синя" България и отново е на финал!
Автор: Стойчо Генов 22:21 / 23.06.2020Коментари (18)14336
Локомотив Пловдив демонстрира сигурна и стабилна игра и успя да се класира за втори пореден финал за Купата на България. Това стана факт, след като черно-белите завършиха 0:0 в реванша срещу Левски на стадион "Георги Аспарухов". В първата среща възпитаниците на Бруно Акрапович бяха спечелили с 2:0 и така с общ резултат 2:0 те ще играят в последния мач за спечелването на отличието.

Мачът започна в сравнително спокойно темпо и първият удар към една от вратите дойде чак в 24-ата минута. При атака на Левски Станислав Иванов се възползва от един рикошет и шутира с левия крак от 4-5 метра, но покрай гредата в аут.

Две минути преди почивката дойде златен шанс за Локомотив. Милош Петрович центрира чудесно от левия фланг към наказателното поле. Там Бирсент Карагарен засече топката с крак, но вратарят Георги Георгиев реагира отлично и с една ръка изби топката.

В началото на второто полувреме агитката на домакините запали множество димки, заради които съдията Никола Попов прекъсна двубоя за 5 минути.

След 60-ата минута сините упражниха по-сериозен натиск и пропуснаха две идеални възможности за откриване на резултата. Първо Паулиньо засече с глава, но Мартин Луков отрази чудесно, а след това Найджъл Робърта опита задна ножица, при която отново вратарят на черно-белите спаси тима си от сигурен гол.

В 90-ата минута Каргас засече с глава центриране от корнер и прати топката в мрежата, но попадението бе отменено заради нарушение срещу Диниш Алмейда.

Локо игра в състав:

Мартин Луков, Диниш Алмейда, Лукас Масоеро, Милош Петрович, Бирсент Карагарен, Йосип Томашевич, Петър Витанов, Парвиз Умарбаев (71- Момчил Цветанов), Лукас Салинас (69- Акинсола Акиниеми), Димитър Илиев, Анте Аралица (75- Доминик Малонга).

Още по темата: общо новини по темата: 213
06.07.2020
06.07.2020
05.07.2020
04.07.2020
04.07.2020
04.07.2020
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Добре е, че сме на финал, но отпред сме пълен въздух и то благодарение на Любимец 13 (Аралица). Отчете се с един люх и оплитане на крачката. И Гонзо каза на треньорчето, че е ялов,но той си го хвали ... увличал по двама. Накрая май двамката ще си ходят.
0
 
 
Локомотив последните 2 години израстна много, и това го признават всички в България. Втори пореден фунал за КБ това е страхотно и доказатество за класата на отбора. Отново хиляди благодарности за Крушарски, Бруно и всички момчета от този велик отбор.
+4
 
 
ЛОКО АЛЕ АЛЕ, ЛОКО АЛЕ АЛЕ. Успех на финала. Дано да е пловдивско дерби, за да затворим устите на всичките шопи.
+1
 
 
Бруно, разкарай Аралица (любовника на Крюшо). Играем с 10 души вече 6 мача! Кой не вижда колко ялов е този фатмак?!
на 23.06.2020 г.
+4
 
 
Наздраве и честита победа и пореден финал!Само Локо и само напред и нагоре!
+4
 
 
Пичове сега е време да си пийнем по една две или три за отскок.....густото е пълно и всички заедно.....САМО ЛОКО АЛЕ С ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ АЗ ОБИЧАМ ТЕ....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: