ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (28)
Венци Стефанов: Още ли ще ме кълнат тези от Ботев (Пд)?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:01 / 16.05.2019Коментари (25)17342
©
Президентът на Славия Венци Стефанов се заяде с феновете на Ботев (Пд) след снощния загубен финал за Купата на България от вечния съперник Локомотив. Босът на “белите" се оплака, че е имало клетви по негов адрес от привърженици на жълто-черните, като дори са му се обаждали по телефона. Именно поради тази причина членът на Изпълкома на БФС е стискал палци за Локомотив във финала.

"Нали видяхте какво се случи на финала за Купата. Локомотив вкара много красив гол. Още ли ще ме кълнат тези от Ботев Пловдив? Ще им кажа, че куче, което ме е лаело, винаги е побеснявало. Локомотив заслужено спечели", избухна Венци Стефанов пред Спортал.

Той направи коментар и на играта на звездата на Ботев Тодор Неделев, но не конкретно във финалния мач.

"Националният отбор на България има нужда от нападател и от градивни полузащитници. Защото в отбора има джаскачи, но нямаме градивни футболисти в средата на терена. Има един Тодор Неделев, където се опитва да измисли нещо, но само го въртят. Един път в центъра, после на крилото", каза ексцентричният шеф на Славия.
Още по темата: общо новини по темата: 213
15.05.2020
24.09.2019
24.09.2019
04.09.2019
20.06.2019
02.06.2019
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Ето го олицетворението на съвременния български футбол- мазна комбинация от комунистическо- мутренско наследство, задушаващо цялото ни общество с мафиотските си структури, вплетени дълбоко в обществено- политическият ни строй, толерирани от подкупните и продажни журналисти, които, вместо да зададат основополагащи се въпроси- какъв е произхода на средствата, с които издържате вашия отбор, как ще обясните странните резултати на същиия, защо от 20-30 000, феновете ви станаха 20-30, имате ли участие в черно тото, те угоднически се хилят на тъпите дебелашки шеги на Венци Тулупа иму дават безплатна трибуна!
-1
 
 
И без да те кълне някой ти си проклет от съдбата.Нещастник.От Ботев са ти виновни,че ти отвлякоха детето и не го видя повече.
+1
 
 
Венци прасето и той ви прокле жълти к*р...Всички ви проклеха и нито един футболен бос не застана зад вас.Всички ви мразят защото вечно някой ви е крив я стадион,я трева,я вълната ви пречи.
-1
 
 
Я па тоя...Все трябва да се изпляска някъде, където никой не го е канил..Не стига,че има най-жалкия отбор от Будапеща до Истанбул,ами и си мисли още,че мутренските времена не са отминали...Нещастник...Защо живееш бе?Нямаш семейство,нямаш дете,нищо нямаш...
на 16.05.2019 г.
-2
 
 
Тулум недей да злословиш че всички знаем как вие от изпълкома решавате там на закрити заседания на кой ше се даде купата. Така ви я дадоха на вас миналата година, на нас по-миналата и чудно защо на интербалканската сбирщина тази. Само че вашия сценарий беше най-изобретателен.
на 16.05.2019 г.
-2
 
 
Къде е сина ти бе, шопар сикаджийски ? Да не играе в първенството на планетата Плутон ?
+3
 
 
Венци е особено компетентен по въпросите с този турнир.
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+9
 
 
Та само от "Ботев" ли те кълнат, бе, мутро?! Ами от "Левски"? Та и от "Локомотив", пък и от други клубове, почти цяла България! Ама нали си член(ка) на Изпълкома на БФС, имаш наглостта да правиш слабоумни изявления! Гледай си "Овчата купел" и се опитай да върнеш славата на "Славия"! Само един Гошо Петков ви спасява винаги!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 16.05.2019 г.
+9
 
 
Мутра и мръсник в червата! Какво друго очакваш?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица победи Спартак-2, но предстои друго градско дерби за първото място
Кирил Десподов отново е №1, ето всички призьори от церемонията "Футболист на годината"
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Браво! Пловдивчанин спечели приза за най-прогресиращ млад играч на България
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: