ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (14) | Вчера (28)
Шоу в Общинския съвет! Узунов нахлу като смърф, подари жълта купа на опонент
Автор: Стойчо Генов 09:46 / 16.05.2019Коментари (21)22678
Административният директор на Локомотив Пловдив Атанас Узунов направи голямо шоу на днешната сесия на Общинския съвет, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Бившият международен съдия нахлу в залата, преоблечен като смърф. Малко след това той подари жълта купа за салата на своя колега от БСП Иван Петков - Бебето, който е привърженик на Ботев (Пд).

Поводът естествено бе спечелването на историческата първа за Локомотив Купа на България след снощния успех над Ботев с 1:0.

Ето какво заяви Узунов от трибуната на ОбС:

Малко съм развълнуван, а и не съм спал. От името на ръководството на Локомотив Пловдив искаме да изразим нашата благодарност за феърплея, който показаха двете агитки, както и самите футболисти. Искаме да благодарим за организацията, която направиха Община Пловдив и пловдивската полиция - нямаше никакви произшествия на отиване и връщане. Доказахме, че освен Европейска столица на културата, Пловдив е столица и на футбола. Доказахме, че футболът е една социална магия, която обединява много хора.

Малко след мача имахме телефонно обаждане от премиера, който благодари за шоуто, което представиха двете агитки и поздрави Локомотив Пловдив за спечелването на Купата.

И последно - аз имам една закачка с един мой колега - както по политическа, така и по спортна линия. Това е колегата Иван Петков. 20 дни от Ботев тръбяха по медиите, че купата е жълта. Този трофей обаче е сребрист. Но аз наистина съм му купил една купа и тя е жълта. Да си прави салата в нея. Вътре има няколко бонбони - сини и червени.

Гледайте в прикаченото видео любопитната сцена в ОбС!

Още по темата: общо новини по темата: 213
15.05.2020
24.09.2019
24.09.2019
04.09.2019
20.06.2019
02.06.2019
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
От вчерашния мач можем да извлечем и нещо положително.Цяла Б-я видя по телевизорите, кой е отбора на Пловдив.Секторът на агитката на Локо, който събира 4000 не беше пълен, като прибавим и останалите 1000, които бяха разхвърляни през 10 метра, да се създава илюзия за количество стават 5000 докато нашите сектори А и Б бяха фул - 15000.Днес разбрах че е имало и 3.4 автобуса с платени фенове от Говедарци и Самоков на които бат Крюшо им е поел всичко.Тези напъни за 7.8000 хил са просто смешни.Ако някой се съмнява за цифрите, да поиска една официална справка от Ивентим.Колкото до купата ЧЕСТИТО!
-1
 
 
Този мач и тази Черно-Бяла купа ще я помним вечно.Видяхме,че феновете на Ботев бяха повече,но какво от това..Даунижиш любимия им отбор пред 15000 мълчаливи фена-Няма по-сладка победа!
-2
 
 
Нека се порадват малко тези душици . Тази купа не променя нищо от факта , че са по - малко и по - маргинални . Една мафиотска титла и сега това . Къде са тръгнали да си го мерят срещу отбор побеждавал Барселона и Байерн пред 60 хиляди? Имаха късмет вчера , че Ботев игра без треньор и това е .
+3
 
 
Най-напред искам да благодаря на всички фенове на Ботев които ни честитиха купата. Заслужена победа на Локомотив. Гола на Ожболт ни напълни душата. Тази купа остава в историята за всички времена.
+4
 
 
Узунов, не трябваше да пренебрегваш кмета! На него можеше да подариш калъфката и черно-бяла снимка на оригиналната купа!
-4
 
 
Започна се сега следващите 20 години устите им не можеш да затвориш.....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Насрочиха полуфинала за Купата на Аматьорската Лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: