ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (17) | Вчера (28)
Фенклубът на Локо: Смяна на датата за финала е крайно неуместно!
Автор: Стойчо Генов 16:55 / 25.04.2019Коментари (4)8122
© Plovdiv24.bg
Фенклубът на Локомотив Пловдив излезе с официална позиция, с която се обявява против евентуалното преместване на датата на финала за Купата на България срещу Ботев, който е насрочен за 15 май.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса текста от Лаута:

Фенклуб "Локомотив Пловдив“ изразява недоумение от появилата се информация за възможна промяна на датата на финалната среща от турнира за Купата на България.

Организацията на нашите членове в чужбина и на транспорта до София започна още след първата среща, в която Локомотив Пловдив победи категорично с 4:0 и на практика направи реванша протоколен. Вече има ангажирани десетки автобуси, а мнозина са си осигурили самолетни билети за деня на мача.

Вероятно от БФС са изненадани от участниците на финала, но това е повод за размисъл в кои дни трябва да се провеждат важни футболни срещи, както и за това, че в България стадионите са в плачевно състояние.

Може би този мач ще бъде ясен сигнал към държавата и управляващите за крещящата нужда от изцяло нова политика в областта на спорта и строителството на нови стадиони, но не с предизборна цел, а в дългосрочен план. Ако в Пловдив имаше подходящ стадион, преместването на срещата там би било най-естественото нещо.

Намираме смяната на датата за крайно неуместна!
Още по темата: общо новини по темата: 213
15.05.2020
24.09.2019
24.09.2019
04.09.2019
20.06.2019
02.06.2019
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
локото са прости момчета, 1000 фена от чужбина идвали да бе, ако е събота от Пловдив ще идат по 8-9000 и от двата отбора, сега ще има не повече от 4-5хиляди на стадиона от Пловдив и още 400-500 софиянци
0
 
 
Защо след като сряда е работен ден.Защо не е в петък или събота.Това с билетите е срамно .Аз също ще пътувам но искам целия Пловдив да се изсипе в София но не в сряда.
0
 
 
Шепа безделници не може да ме убеждават ,че хиляди щяли да пътуват от чужбина за да гледат финала.Боли ме фара за тях.Мача е финал за купата на България и се играе в столицата.Що трябва да ме вълнува кой щял да дойде от вънка ?Не е ли по нормално да се мисли за пловдивчани как в работен ден ще хукнат към София ?Не е ли по логично това пътуване да е в почивен ден и да не се юркаш след работа ,а да си спокоен кога ще отидеш и кога ще се прибереш. 18 юни събота 19:00 е най разумно и удобно и за пловдивчани и за столичани.Ще има и повече хора от в сряда.Никой не може да ме убеди,че със самолет в сряда ще дойдат повече хора отколкото в събота.В събота също могат да пътуват със самолет за мача и без да отсъстват от работа в сряда.Тъй ,че тези цигански партенки си ги разправяйте на Лаута.
+7
 
 
И аз съм за Локо Пловдив, но мач в сряда в час пик в задръстената София е убийство за пловдивския фен... Хората трябва да отсъстват целия ден от работа, а късмета че и Ботев са на финал означава половината фирми празни,а тези които не ги пуснат в болнични , само проблеми с работодателите, така че смятам че събота е най приемливия вариянт , стига да стане.. А за нашите момчета, съжалявам ...Да видим все пак какво ще измислят...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Манол Георгиев: Изпуснахме уникален шанс да бием Спартак, те изравниха след карамбол
"Канарчетата" се похвалиха с повиквателни за националните отбори за девойки
Пуснаха на търг фланелка на Левски, средствата отиват за юноша на Марица
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: