ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
От ЦСКА показаха с видео къде и как реферът е помогнал на Ботев! Прави ли са?
Автор: Стойчо Генов 18:21 / 21.04.2019Коментари (19)8319
Ръководството на ЦСКА-София показаха с видео материал ситуации, в които реферите са ощетили тима. В кадрите са моменти от последните два възлови двубоя на "армейците" - този срещу Ботев (Пд) в Коматево за Купата на България и шампионатното дерби срещу Левски.

Както се очакваше, от ЦСКА показват ситуацията с гола на Антонио Вутов от Ботев за 2:0, преди която има откровено нарушение на Джонатан Перейра. Другото положение е също с участието на бразилеца Перейра, който докосва топката с двете си ръце в наказателното поле, но не е отсъдена дузпа.

Видеото бе публикувано в официалната страница на ЦСКА-София във Фейсбук, като към него има любопитен текст:

"Любопитен си какво са ни подготвили за реванша срещу Ботев Пд? Вземи своя билет за мача и ела на стадиона, за да разбереш", обявяват от стадион "Българска армия".

Още по темата: общо новини по темата: 213
15.05.2020
24.09.2019
24.09.2019
04.09.2019
20.06.2019
02.06.2019
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Нека вечно ревящите покажат тяхната дуспа,която е в пъти по измислена.Точно сини,червенооранжеви и зелени са най подкрепяни,но и най оплакващи се.
+2
 
 
"Както се очакваше, от ЦСКА показват ситуацията с гола на Антонио Вутов от Ботев за 2:0, преди която има откровено нарушение на Джонатан Перейра. Другото положение е също с участието на бразилеца Перейра, който докосва топката с двете си ръце в наказателното поле, но не е отсъдена дузпа."БРАВО СТОЙЧО,БРАВО ГЕНОВ!!!ТО БИВА ОМРАЗА,БИВА ЗЛОБА И ПРОСТОТИЯ НО...НАКРАТКО, В ДВЕТЕ СИТУАЦИИ РЕФЕРА ВЗЕ ПРАВИЛНИ РЕШЕНИЯ,В ПЪРВАТА ДЖОНАТАН ПЪРВИ ДОСТИГА ДО ТОПКАТА ДАВАЙКИ ПАС КЪМ СЪОТБОРНИЦИТЕ СИ В НАПАДЕНИЕ А ПРИ ВТОРАТА ТЕРЗИЕВ ОТ ПОЛОВИН МЕТЪР ИЗРИТВА ТОПКАТА ИЗЧИСТВАЙКИ Я КЪМ КОЛЕГАТА СИ ОТ ЗАЩИТАТА КОЙТО НЯМА ВРЕМЕ ИЗОБЩО ДА РЕАГИРА.ТОВА Е ИСТИНАТА И ВСИЧКИ НЕЩАСТНИ ОПИТИ НА СПОРТНИ "ЖУРНАЛИСТИ" ДА ДЕМОНСРИРАТ ФЕНСКИТЕ СИ ПРИСТРАСТИЯ И КОМПЛЕКСИ СА МЕКО КАЗАНО ЖАЛКИ!
-4
 
 
Цска-Латекс ги прецакаха в тоя мач!
-3
 
 
В случая чорбетата са категорично посечени! Случаите с Перейра са 100% фаул със жълт картон, ако е втори-червен! После след игра с двете ръце, 1000% дузпа! За ситуациите с говедата, същата работа! Адски интересно е, как така, мощно подпиран отбор , като чорбарите да е така мощно рязан??? Или това просто е риторичен въпрос? Домуса не дава ни титла, ни купа!!!
+3
 
 
Бебето ,като реве му дават нянка.Затова и чичовото и гришовите малоумници реват преди реванша.Мисля си обаче предвид "обичта" на БФС към Пенюв младши и неистовия рев на ръкоБлудството на цеца-латекс,вместо нянка на реванша ще им дадат някой ку...р!
+3
 
 
Тези от реване кога им остава време за тренировки?
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+4
 
 
Защо никой не обясни на тези, новобоядисаните, че и в двете ситуации съдията отсъди абсолютно правилно. При първата Джонатан владееше топката и ляга да я подаде. По никакъв начин той не е отговорен, че играч на ЦСКА ще тръгне да застава между краката му. Нещо повече - дори Джонатан да изчистваше топката пак той играе първо с нея. За второто положение ударът на Терзиев е на 30 см. от ръката Джонатан в наказателното. Освен това топката е изритана настрани и нависоко, далеч от вратата. А иначе имаше поне 6-7 фала свирени за ЦСКА без да има докосване дори от наш играч. Не разбирам защо се позволява да насаждат впечатление, че съдията ни е помагал.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: