ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Трусовете в Ботев провалили привличането на няколко сериозни имена
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:01 / 03.09.2016Коментари (16)6174
© Sportal.bg
Скандалът, който постави на карта бъдещето на Ботев (Пловдив), е провалил поне три много сериозни трансфера, по които са работили прогоненият Николай Митов и Румен Чандъров, съобщава Спортал. Своето съгласие да играе на Коматево, ако не си намери отбор в чужбина до затварянето на трансферния прозорец е бил дал Илиян Мицански. Нападателят, който направи добра кариера зад граница, напусна южнокорейския си клуб Сувон и искаше да се завърне на Стария континент.

Освен с него от Ботев са били близко до сделка и с френски централен защитник, за който дори е имало запазено място в полет за София. Друг трансфер, който вече може да се счита за провален, е на подписалия вчера със Славия Валери Домовчийски. Същото се смята и за напусналия наскоро Партизан (Белград) Иван Бандаловски.

Още по темата: общо новини по темата: 284
29.09.2017
29.07.2017
24.05.2017
28.11.2016
06.11.2016
01.11.2016
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Митов не е лош треньор биваше да му се даде шанс,по-добър е от Вили дето само тъкли правеше цирк за публиката и той е Левскар.А това за трансверите трябваше да се каже с идването му,не е сериозно след дъжд качулка
+1
 
 
Българският гений винаги ме е потрисал... Винаги се търси виновник, винаги всеки дава акъл и разбира най-много. И може би точно за това, сме сред водещите нации по липса на идентичност и овчедушие. Привърженик съм на Ботев и ме боли от простотията, която феновете извършиха. Думата фен идва от привърженик. Ролята му е да подкрепя клуба, да уважава, да изразява почит. Ако нещо не му харесва има много по-цивилизован начин да го покаже - просто не ходи на мачове. След тази грозна случка т.нар. фенове наистина заслужават Ботев да изпдадне във В група и да потъне в забвение, а на мястото на Колежа да направят някой МОЛ. А те - феновете, могат да си се събират на семки и биричка , да си псуват и да редят планове за чуждото бъдеще - жалка картина...
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 03.09.2016 г.
+1
 
 
А защо тези трансфери не бяха направени през лятото, че да може новопривлечените да направят пълна подготовка? А, домъкнахте контузени и куци коне като Рафаел, К.Стоянов, Крум.. Значи - условието е било Митов и нови играчи? Пак игрички, Чандър - както писах и преди - просто не спират твоите игрички за всичко. Защото заграби цялата власт в клуба, а резултатите ги виждаме всички.
+5
 
 
Ей, този помак не спря да обикаля медийте ида ръси щуротии! Да г- н помак, две селекции под вашето мъдро ръководство видяхме докъде докарахте нещата, видяхме и страшните ви специалисти шиляци- миляци и жадни - гладни! На кого ги пробутвате тези врели- некипели, надминавате селския по манталитет и лъжи, едва ли има фен, който да вярва и една дума от тези небивалици!
0
 
 
Някои фенове ми се струва, че не живеят в реалността. Строителството на стадиона няма да започне, докато не се решат неяснотите по дължимостта на коствения дълг на Ботев към КТБ. По отношение стадиона, с Чандъров и без него е едно и също, няма да се строи. По отношение на отбора, оттегли ли се Чандъров, ще се оттеглят и другите собственици, спонсори. Отбора ще има приходи от Еф бет, ТВ права и приходи от членския внос от членовете на Сдружението и дарения от феновете. Концесионните такси, издръжката на базата, школата, заплатите на футболисти и треньори ще се вържат с тези приходи. Това веднага ще се отрази на заплатите и опитните, професионалните футболисти ще напуснат. Не е ясно, доколко ще може да се издържа школата и да се плащаг концесионните такси. Дори и при възможност затова, ще изпаднем в Б група. С подобни приходи и разходи обаче няма да можем да се задържим там, и на следващата година ще изпаднем във В група на аматьорско ниво. С издръжка от Сдружението и от феновете, максимума е В група, само че не за шампиони на В група.
+2
 
 
Французина е бил Рафаел Варан от Реал Мадрид!Айде стига демагогия тип"митю селския"!Не мога да разбера защо мислят хората за малоумници?????Вие виждали ли сте човек да инвестира милиони в нещо и изведнъж,защото заваляло ,да мехне с ръка и да се откаже от инвестициите си?!?!?!!?Чак такива баламурници на света НЯМА!Това води до извода,че до момента "собственика"Чандъров не е вложил и 1 собствен лев в Ботев!
+3
 
 
защо някои се опитва да прави феновете на отбора на неразбиращи и не виждащи целта е била една чандъров митов един противник на левски по малко
+8
 
 
Пак се търси под вола теле.Кажете един път, че друга цел освен Шампионска титла пред отбора не стои и няма да има трусове.Как може в Левски, ЦСКА,Лудогорец това да е преди всичко на първо място, а тук да не може?Само с поставени Високи цели ще се постигнат резултати, другото е посредствена работа и мижитуркане.....Само Ботев.
+2
 
 
освен тези ултра звезди които няма да дойдат ...се наложи бетонпомпата която беше разпъната на колежа да се откаже....крановете тъкмо стигнаха до ВСИ и обърнаха наобратно....Меси се обади и си отказа трансфера а Специалния се върна от Хийтроу .....вече беше се качил на самолета за Коматево.... АА и слънцето тамън напече и се скри в облаците.....
на 03.09.2016 г.
+1
 
 
Лумпелите,обещали сензационни трансвери и то няколко дни.....чакайте експозивни новини.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: