ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Видео: Ботев вкара 5 на Оборище
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:23 / 29.06.2016Коментари (0)4571
© ПФК Ботев Пд
Ботев победи с 5:0 втородивизионния Оборище и записа втора убедителна победа в летните контроли след успеха на Евроколеж с 4:1. Попаденията за "жълто-черните" реализираха Даниел Кутев, Жоало Паоло и Иван Стоянов през първата част, а след почивката Наско Милев и автогол на Оборище фиксираха крайния резултат.

Участие в срещата взеха всички футболисти, които се подготвят в Трявна с изключение на бразилския централен защитник Рафаел Де Соуса, който е с травма в ахилеса и младия вратар Стамен Бояджиев.

През първото полувреме Ботев имаше пълно надмощие, което се подплати с 3 безответни гола. Резултатът откри секунди след първия съдийски сигнал Даниел Кутев, след като се възползва от асистенция на Иван Стоянов. Голмайсторът на Ботев от първата контрола пресече пас в защитата на противник, преодоля вратаря и върна към Кутев, който с левия крак изпрати топката в мрежата за 1:0.

Точно половин час след началото на срещата Жоало Паоло реализира първото си попадение с "жълто-черния" екип. Бразилецът се разписа с премерен удар от границата на наказателното поле в долния ляв ъгъл за 2:0. Преднината на канарчетата стана класическа 5 минути преди края на полувремето, след отлична атака и точен завършващ удар на Иван Стоянов. Асистенцията за попадението бе на Жоало Паоло, който получи пас от Балтанов в наказателното поле и с ниско центриране намери непокрития Стоянов, за когото не бе проблем да отбележи.

През второто полувреме ситуацията на терена не се промени и Ботев продължи да диктува събитията на терена. Между 58-та и 62-та минута Иван Стоянов, Филипе Бризола и Серкан Юсеин опитаха да реализират удари от средна и далечна дистанция, но несполучиха.

В 69-та минута логичното се случи и Ботев реализира 4-то попадение, което бе дело на защитника на Оборище Петър Альошев. Бранителят на тима от Панагюрище засече в собствената си врата остро центриране от фланга на Цветомир Панов. Минута по-късно сред голмайсторите можеше да се запише и Асен Чандъров, който не успя да засече от чиста позиция центриране на Исмет Рамадан.

Крайното 5:0 оформи Наско Милев в 80-та минута. Младият нападател се разписа с удар от 10 метра в долния десен ъгъл след разбъркване в наказателното поле на Оборище.

Състав на Ботев Пловдив за първото полувреме: Георги Георгиев, Цветомир Панов, Радослав Терзиев, Кристиан Димитров, Крум Стоянов, Серкан Юсеин, Лъчезар Балтанов, Филипе Бризола, Даниел Кутев, Жоало Паоло, Иван Стоянов

Оборище: Филип Димитров, Николай Парнаров, Борислав Сандев, Георги Георгиев, Калвин, Свилен Щерев, Николай Иванов, Ели Маркез, Антонио Цанков, Васил Тачев, Петър Челибашев

Още по темата: общо новини по темата: 284
29.09.2017
29.07.2017
24.05.2017
28.11.2016
06.11.2016
01.11.2016
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: