ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев пожела изгонения капитан на ЦСКА
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:04 / 02.06.2016Коментари (14)6631
© Plovdiv24.bg
Ботев (Пловдив) има желание да привлече в състава си доскорошният капитан на ЦСКА Александър Бранеков. 29-годишният бранител през последния сезон се подвизаваше в родния си клуб, но преди 2 дни беше освободен от "Армията" по много странен начин.

Преди Нова година Бранеков получи тежка контузия на коляното и на практика през пролетта се възстановяваше след операцията.

От Ботев вече са се свързали с играча, като са му предложили да подпише с "жълто-черните". Проблем обаче може да се окаже, че пловдивчани могат да му предложат максимум 3 хиляди евро, колкото е таванът на заплатите в клуба, твърди "7 дни спорт".

В момента в Ботев има недостиг на бранители и затова треньорът Николай Костов иска да подсили тази зона. Преди дни от отбора си замина Даниел Златков, чийто договор изтече и не му бе предложен нов.

В момента "канарчетата" разчитат само на младежкия национал Радослав Терзиев, който направи силен сезон, както и на юношата Кристиян Димитров, който пък отбеляза първия си гол за отбора в последния шампионатен мач.

Бранеков е добре познат на ръководството на "жълто-черните", след като директорът Георги Марков му беше шеф в локомотив (София) доскоро.

Още по темата: общо новини по темата: 284
29.09.2017
29.07.2017
24.05.2017
28.11.2016
06.11.2016
01.11.2016
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+6
 
 
Чета коментарите на бултрасите и сповечето съм съгласен,искам само да споделя и моето мнение,а то е ,че Костов е супер слаб треньор,но е много умен.Изгони почти целия отбор,за да вземе нови играчи и като почнат пак слабите мачове,ще започне да се оправдава,че отбора е нов,че ще трябва време играчите да се обиграят,да си напаснат и разни други.Аз например не виждам логика да се изгони Златков и да се вземе играч от В група,който с нищо не превъзхожда Златков,защо до последно не се предложиха договори на национали,като Гамаков примерно,а сега ще наддаваме за него срещу Берое.Има и много други въпроси,но моето виждане е ,че с този треньор няма да очакваме нещо сериозно,искренно,ще съм щастлив ако греша.
+8
 
 
Приятели и да се ядосвате и да се чудите кой освобождават и кой взимат все тая. От сега ви казвам, че ни очаква поредния нулев сезон и след няколко загуби Костов ще бъде освободен.Така си я караме вече няколко години.Следващият ще се оправдава с играчите , които сега Костов и Марков ще доведат и така се въртим в една безкрайна спирала.Отбор без никакви цели и амбиции.ЦСКА от В група спечелиха купата на България, ние падаме от Созопол без да отправим нито един удар цял мач.Дано поне има новини около стадиона, че обещаните 4 месеца ще минат, а от новите собственици ни вопъл, ни стон.Дори не е ясно дали взеха акциите, които трябваше да им се прехвърлят до една седмица, както беше заявено на пресконференцията на 10.05.
-2
 
 
Бранеков не е лош вариант , за заместник на Златков . Също и Хазуров , който бе некоректно освободен от чорбата , може да ни свърши добра работа в нападение.
+5
 
 
Още преди грешката със ,,Славия,, Златков , беше нарочен за гонене от Костов . Просто много странни помисли има в главата на треньора . Златков заяви след напускането си , че Костов се съмнявал , дали щял да има желание да играел и се раздавал на 100 процента за ,,БОТЕВ,, . А само кьорав или неразбиращ от футбол човек , може да се е съмнявал , че Златков не се раздавал до сега.
+2
 
 
Има нещо много сбъркано в мениджмънта на играчи в Ботев,или е здрав конфликт на интереси! Второто е много по вероятно! Поредната глупост след Варела, Васев, сега и Златков!
+4
 
 
Това не е сериозно- добър футболист като Златков да се остави да си тръгне и сега на пожар да търсиш куцо и сакато да играе за Ботев. Никой отбор не е просперирал при безбройни кадрови рокади- няма ли гръбнак отбора, няма ли колектив, тази непрекъсната ротация никога не води към нищо добро. Това намирисва само на източване на собствениците или на даващите пари!
+5
 
 
Защо не предложиха нов договор на Златков? Защото Марков предварително се е разбрал с Бранеков да го вземат? Или грешката на Златков за гола на Славия не е била случайна, в което ми е трудно да повярвам?
+6
 
 
Поредната новина която ме кара да се срамувам че съм БОТЕВИСТ.Този мършав палячо е свършил за футбола още преди да е эапочнал и те имали интерес към него.Новото първенство чука на вратата а говедото Костов си няма на идея кой и от къде ще идва ако изобщо на някой ще му се идва при нас.Няма ли някой накрая да излезе и да каже защо се изгони целият отбор и сега да събираме ненужните мърши от другите отбори.
+3
 
 
И каква е логиката да се изгони Роналдо и да се взима друг, който в никакъв случай не е по-добър, а и на всичкото отгоре е след тежка контузия??? В случая май всичко се обяснява с последното изречение в новината:(
+6
 
 
Е това вече ако не е простотия,изгонихме Златков да вземем тоя,ами май Рендето си е Ренде бая мърша докара
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
Първо в Plovdiv24.bg: Юноша на Ботев с тежка контузия! Претърпя операция в столична клиника
ПФК Ботев: Нека закърмим децата си с тази истинска и безкористна любов
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: