ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев иска да изгони Голас, той се дърпа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:58 / 02.06.2016Коментари (12)5921
© Plovdiv24.bg
Виктор Голас иска по-висока неустойка срещу преждевременното прекратяване на договора му
Преговорите между Ботев (Пд) и вратаря Виктор Голас зациклиха. На "Коматево" възнамеряваха да се откажат от услугите на стража и за целта стартираха процедура по преждевременно прекратяване на договора му.

На този етап обаче Виктор отказа да прекрати взаимоотношенията си с клуба и иска да изпълни договора си, който е до края на следващия сезон, твърди "7 дни спорт".

Засега се очертава бразилецът да започне подготовка с Ботев на 13 юни. Не е изключено все пак на по-късен етап да се стигне до раздяла с него.

По информация на Plovdiv24.bg проблемът идва от по-високата неустойка, която Виктор Голас иска да получи срещу преждевременното прекратяване на договора му.

Plovdiv24.bg припомня, че ръководството на Ботев вече уреди привличането на вратаря Георги Георгиев, който за последно се подвизаваше в Иран.
Още по темата: общо новини по темата: 284
29.09.2017
29.07.2017
24.05.2017
28.11.2016
06.11.2016
01.11.2016
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Голас е посредствен вратар дори за смешното българско първенство.Мен повече ме притеснява факта, че няма виновници за грешките при селекцията.
0
 
 
Какво става? То ръководството освободи целия отбор!И сега, КАКВО ПРАВИМ???
+4
 
 
Не мога да разбера политиката в нашият отбор! Защо трябва да гоним Голас, не е лош вратар но просто нямаше конкуренция в отборът и въобще не се напъваше, по-добре да му вземем конкуренция и да го закотвят на пейката така и така си има договор и за да се разтрогне ще трябва да му платят на куп поне 3-4 заплати???
на 02.06.2016 г.
+1
 
 
В тоя отбор някой ако покаже качества и му се показва вратата! Справка:Ферарио Спасов,Мариян Огнянов,Варела,Васев,Пламен Николов,Златков,Голас... Тази година ще е доста интересна с драматични дербита в дъното!
+4
 
 
От грешки на Голас сме загубили в пъти по-малко точки от колкото от грешки на Даната.Тогава за каква селекция говорим.Гоним Варела,Пламен,Златков за да играят Даната,Серкан,Наско Милев и забележете Бранеков.Рендето и Костов-вие сте породисти идиоти.
0
 
 
Не случайно Голас е дошъл като свободен агент. Никъде не го искат. Сега затова той се дърпа. Голас като вратар има слаба страна, и тя е важна. Няма кураж да се бори за високите топки даже във вратарското поле. Когато защитникът пред него се бори с противника за топката, той тича да се намеси. Вижте му мачовете пак и тогава говорете. Атракциите с невероятни спасявания ги правят и други слаби вратари.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 02.06.2016 г.
+11
 
 
Не знам защо искат да изгонят Голас. Той не е слаб вратар, добър е за А група. Не си спомням повече от 1-2 мача, на които е повлиял да ги загубим заради негови грешки. Защитата пред него е фактор за играта му, а тя се сменяше непрекъснато заради контузии, наказания и схеми на треньорите. Много повече си спомням невероятните му спасявания. Е, може само при мен да е така, ноооо мисля, че трябва да остане в отбора. С Георгиев и Китаеца - направо ще цъфнем!
+10
 
 
Не знам, ама Голас май е поне една класа над оня Георгиев. И защо бързат да го освобождават?
+7
 
 
Договорите са за това за да се изпълняват.Друг е въпроса за сключването му?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Нападател на Ботев изгоря за един мач
Румънци си спомниха за Неделев в Бундеслигата
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: