ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (18) | Вчера (18)
Решено е: Ботев бие шута на Голас и Златков
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:02 / 17.05.2016Коментари (11)5783
© Plovdiv24.bg
Виктор Голас има договор за още една година с Ботев, докато на Златков (вляво) контрактът изтича след месец
Ботев (Пловдив) няма да разчита на вратаря Виктор Голас и на защитника Даниел Златков за новия сезон, информира в днешния си брой "Тема спорт".

Бразилският страж продължи със слабите си изяви и в последния мач на своя тим с Черно море и отчая треньорското ръководство, което е взело решение да се освободи от него. Обмисля се вариант как да бъде прекратен договорът му, който изтича след една година.

Защитникът Даниел Златков, чийто контракт приключва след края на сезона, няма да получи предложение за нов и ще си търси друг тим. В мача с Черно море той беше резерва.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че Ботев вече се раздели официално с Мариян Огнянов и Валентин Галев, а до този момент нови договори подписаха единствено Лъчезар Балтанов и Радослав Терзиев.

Още по темата: общо новини по темата: 284
29.09.2017
29.07.2017
24.05.2017
28.11.2016
06.11.2016
01.11.2016
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+8
 
 
Всички без Гамаков и Балтанов са за гонене, но въпросът е кой ще дойде.Първо новите собственици обявиха запазване на тавана на заплатите, което само по себе си означава,че читав футболист за тези пари няма как да дойде,а ще се появи поредния Чибамба,Кифуети и Голас на хоризонта, видяхте Гъргоров къде отиде след офертата, която му даде Марков.Второ футболистите виждат как се освобождават по всяко време хора от клуба ни и кой нормален ще дойде , за да го изгонят след няколко месеца? Че всеки може да има няколко слаби мача, но тук никой и за нищо не чака, хем без пари, хем да е Меси и Суарес.Абсолютно погрешна клубна политика да се освобождават играчи по всяко време и да се подписват краткосрочни договори.Как ще имаш мотивация да играеш, като си с договор за 6 м. и отбиваш само номера, докато си намериш друг клуб, който да ти дава по-високо възнаграждение.И тази школа как един читав футболист не извади за 3-4 години, уж бият по юношеските формации, 7 взехме преди сезона в А отбора, а накрая едно голямо нищо.Значи и там няма треньори и ръководители. Всичко в нашия клуб е сбъркано от управлението до капитана на отбора и не виждам скоро нещата да се оправят, дано поне започне стадиона да се довършва. Само Ботев Пд.
+4
 
 
То че , Рендето и Молива ясно , че за никав х.. не стават . Ама Костов да е сбъркан толкова в главата не вярвах . За кой се е помислил не е ясно , но такова обезглавяване на играчи през време на сезона и полу-сезона никой клуб поне в Европа не го е правил.
+2
 
 
вратаря ок и сьм сьгласен...мн глупави грешки почти всеки мач! даниел златков не трябва да се пипа сега защото за да освободиш някои трябва да имаш играч поне с класа над освободения...такьв няма поне сега! а и да не се забравя че златков не прави подготовка зарадо операция на крьста!
+7
 
 
Защо водихме тази дълга и мъчителна война с Христолов? За да се натресем на по- сбъркано спортно - техническо ръководство и от тогавашното управление на клуба ли ? Кой ще поеме отговорността за трагичната селекция през последните месеци и трагичното и представяне на отбора ? Не играчи , всички треньори и спортно ръководство трябва да си ходи.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+6
 
 
И защо Златков,тоя треньор е пълен малоумник,въпреки интелигентния вид,който се опитва да си предава.Ще гарантира ли,че ще докара по-добър от него,защото то селекция само от млади и свободни агенти не става,те ако са много добри,няма да са свободни.Смятам,че с лека ръка се освобождават футболисти,които могат да помогнат.
+11
 
 
А що не предлагаме нов договор на Златков ? Заради едно грешно връщане на топката ли ? Момчето се раздаваше и според мен има още какво да показва, а нашето ръководство само гони и гони играчи. Догодина кой ще играе ? Пак юношите ли ? На Данчо се предлага нов договор на Златков не. Ей това е простотия...
+7
 
 
Не можа ли ръководтсвото да изчака още един мач и тогава да оповестява тези намерения? По простата причина, че за мача с Лудогорец ще останем съвсем без играчи. Ботев е отговорност и дори в безсмислени мачове не искаме да бъдем само спаринг партньор!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Спартак гостува на отбор, който трудно победи в Пловдив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: