ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Майнц започна чистка, увеличава се шансът да се раздели с Неделев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:21 / 15.06.2016Коментари (5)4323
© Plovdiv24.bg
Тодор Неделев още не знае къде ще продължи да играе
Ръководството на немския Майнц 05 започна да се освобождава от футболистите, на които няма да се разчита през новия сезон, но пък имат договор с клуба. Такъв е случаят и със звездата на Ботев Тодор Неделев.

Днес Манц се раздели с португалския дефанзивен халф Енрике Серено, научи Plovdiv24.bg. По-интересен обаче е коментарът на спортния директор на немския клуб Рувен Шрьодер.

"Въз основа на личната му статистика през миналия сезон и заради липсваща перспектива да намери място сред титулярите през новия, ние решихме да прекратим договора на Серено", заявява Шрьодер.

Енрике Серено бе дълбока резерва в Майнц и и имаше договор с клуба до юни 2017 година, провери Plovdiv24.bg.

Припомняве, че контракт с германския клуб още за една година има и Тодор Неделев. Точно поради тази причина вече се водят разговори между мениджъра му Лъчезар Танев и ръководството на Майнц 05.

Още по темата: общо новини по темата: 284
29.09.2017
29.07.2017
24.05.2017
28.11.2016
06.11.2016
01.11.2016
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Отговарям на колегата: въобще не съм убеден, че новите ще са по-зле от предишните, дори напротив. Чистим се от онези, които не им се стоеше в Ботев. Какъв е пробема - спор няма, че всички откровенно си бяха за гонене. За всички напуснали имаше съмнения и за симулативна игра и продадени мачове - Мацата, Роналдо, Даната и т.н. За какво са ни футболисти, които "губят мотивация" точно в пловдивското дерби и срещу софийските отбори, или падат от Монтана с 6:0, да не говорим, че загубиха поне 20 точки за един сезон от голове в последните 5 минути? Изгониха доста хора от стадиона с бездушието и съмнителната си игра. Така явно и не разбраха в кой отбор играят и какво се очаква от тях, за какво да ми е жал, че най-после са изгонени? Даже много ги търпяха, ако питате мен. А силна селекция има само в Лудогорец, всички други си разменят едни и същи доказани некадърници. Задължително е обаче това лято да се проведе много силна физическа подготовка, че напролет половината отбор едвам ходеха. Трябва и силна мотивация. Иначе няма как да стане.
-4
 
 
Това всъщност е и единствената трансферна новина, която ме интересува това лято- като гледам откровенния баберик, с който се попълва отбора ще са мъки по- големи от миналогодишните! Но даже и това не е толкова фатално, а безразличието, което е обхванало огромната маса фенове на Ботев- преди за темите с новини за трансфери се пълнеха с по 30-40 коментара само за час- два, а сега апатията е страшна! На кой ли е изгодно това ????
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Юноша на Ботев удължи договора си с Левски
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Майкъла: Идват Ботев и Пирин и те бият! Има ли по-голямо падение от това?
Един от най-важните хора в Ботев празнува на 1 май! Ще му направят ли "жълто-черните" мечтания подарък?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: