ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Добри новини от Ботев след двудневната пауза
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:55 / 18.07.2016Коментари (2)4388
© Plovdiv24.bg
Отборът на "Ботев" направи първа тренировка след края на подготвителния лагер, който "канарчетата" проведоха на два етапа в Трявна. В понеделник вечер "жълто-черните" проведоха първа тренировка след двудневната пауза, която получиха след прибирането си в Пловдив.

Възпитаниците на Николай Костов проведоха занимание на клубната база в Коматево. В тренировката се включиха всички футболисти с изключение на Рафаел де Соуза, на когото предстои възстановяване от операция на ахилеса.

Лъчезар Балтанов и Милен Кикарин излекуваха контузиите, заради които през миналата седмица се подготвяха на облекчен режим, а близо до пълно възстановяване е и Радослав Терзиев, който също взе участие в тренировката, похвалиха се от клуба.

Програмата на "Ботев" за вторник включва две тренировки, като първата от тях е в 9:30,а втората в 19:00 часа.

Още по темата: общо новини по темата: 284
29.09.2017
29.07.2017
24.05.2017
28.11.2016
06.11.2016
01.11.2016
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Факт е, че нямаме стадион, а само пълен наивник може да повярва, че тези "собственици" ще извадят 20 мил. и ще построят Колежа. Но поне се радвайте, че след месец на Коматево ще има осветление и мачовете ни ще са в Пловдив. Тая година поне половината А група няма да играе на своя стадион заради проблема с осветлението, така че далеч няма да сме ние най-зле. Първенството ще е изключително малоумие, но всички безумия са за прикритие на безумното връщане на чорбарите в А група. Преполагам още до 5 кръг всички отбори ще са ревнали и промените ще бъдат отменени за следващия сезон. Всеки има какво да се оплаква, с изключение на Лудогорец, Левски и ЦСКА, които са писали промените като за себе си. Но да се радваме на футбола, светът не свършва, независимо на кое място сме и къде играем. Да си подкрепяме отбора и ще дойдат по-добри дни. Единствено феновете са факторът, който прави един отбор истински отбор и който може да доведе по-големи инвеститори с по-големи амбиции. Отборите без фенове са еднодневки - видяхте какво стана с Литекс
+1
 
 
Какви добри новини с тези баберици, собственици с фирма с 2 лв. капитал и без стадион бе хора? Хайде не се излагайте, има някакви футболисти, колкото да не закрият клуба.Като махнем Балтанов всичко друго и за Б група не става.Чакаме да минат 4 м. за Колежа и да видим какви ще са оправданията, за подобна селекция,бюджет и развитие на клуба. Ако ще се строи стадион съм съгласен и с юноши да играем, но ако само ще имитираме дейност и ще играем с подобни футболисти, няма да стане.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Опашка за билети на стадион "Христо Ботев"
Иновативно: Дубълът на Ботев играе в събота от 20 часа
Отлична новина от Ботев преди гостуването на Локомотив София
ПФК Ботев с предупреждение за лишаване от домакинство, обявиха наказанието на Попов
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: