ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Изненадващ трансфер: Ботев взима вратар от Иран
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:46 / 26.05.2016Коментари (14)6297
© Plovdiv24.bg
Ботев (Пловдив) е на път да разреши въпроса с вратарския пост за следващия сезон. "Жълто-черните" ще се подсилят на тази позиция с подвизаващия се в Иран Георги Георгиев.

27-годишният страж става свободен агент през лятото и ще пристигне на "Коматево" без да се плаща трансферна сума за правата му, твърди "7 дни спорт".

През последния сезон Георги се подвизаваше в Гостареш Фулад от град Табриз. Той пазеше при иранците като преотстъпен от многократния шампион на Молдова Шериф (Тираспол), с който имаше договор в рамките на три сезона.

През сезон 2014/15 той игра за друг ирански клуб - Нафт Мис. Преди да акостира в отбора на Шериф, той пазеше за дубъла ФК Тираспол.

27-годишният шуменец, който през юношеските си години премина през формациите на Левски, в България носеше екипите на Свиленград, Локомотив (Мездра), Миньор (Раднево) и Сливен.

Още по темата: общо новини по темата: 284
29.09.2017
29.07.2017
24.05.2017
28.11.2016
06.11.2016
01.11.2016
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Хамза, стига с тоя Голас, той, че е слаб, слаб е, но повечето голови се дължат на некадърният ни капитан, който покри възможно най-много засади.Затова, "капитана", сестра му, Чакъров, жена му, Рендето, Белия, Молива, и всичките ПАРАЗИТИ пиещи "кръвта" на БПФК 1912 ВЪН.
-3
 
 
Супер класен вратар , няма как да вземем , но поне по - малко сериозни грешки да прави . Защото заради Голас , загубихме доста точки , които не бяха фатални , но другия сезон може и да са .
+7
 
 
Вратарите в България са горе долу на едно ниво. Ние пари за доказано добър вратар нямаме, а и добър вратар за тези пари е ясно, че няма да дойде. Този Георгиев е като всички останали, но пък си намеси името в далавери с уговорени мачове в" Б"група. Тук канар76 е много прав, че ни предстои труден сезон с юношеска формация и няколко по стари футболисти. Труден сезон в който се надявам да оцелеем и малко по малко да заприличаме на отбор. Отбор който да има по високи цели а не целта му е да не изпадне.
+3
 
 
Не ми се вярва нашите да го искат с толкова "славна" репутация този вратар. По-вероятно е станало известно, че е предложен на Ботев. Ама сигурно го предлагат поне още на няколко отбора от А и Б група. Така, че не виждам смисъл да се връзваме на това инфо.
+11
 
 
Тази особа наречена вратар, е известна в футболните среди като манипулатор на мачове.Посредствен вратар под крилото на известния в тото средите Георги Бачев. На Г. Марков и компания известно ли му е това? Или през новия сезон ще ние необходим такъв вратар. Някой гледа ли го в Иран, та вече и ще го вземат. Срамно щом опираме до тото мошеници. На всички ни е ясно, че парите ще са кът през новия сезон. Ясно ни е също, че добър вратар трудно ще се навие да играе в отбор с ниска заплата, съставен предимно от юноши. Колкото и да са големи премиите, те трудно ще се вземат с този отбор, който да си кажем истината ще се бори да не изпадне. Отбор с взискателна публика не прощаваща загуби.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Лъчезар Балтанов надъха малките национали в Пловдив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: