ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (28)
Провокации с мирис на далавери и комплексарщина преди дербито
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:01 / 09.03.2015Коментари (5)7658
© Plovdiv24.bg
Отлагането на дербито в последния момент, от страна на БФС, бе истинска провокация, с непоносим мирис на корупция и далавера.

Причината бе ясна и на малките деца. Там "горе" в българския футбол, тези които редят мачовете и решават съдбите на първенството, искаха да знаят резултата от дербито, преди мача между Лудогорец и Левски.

Затова "управниците" на футбола ни накараха Локомотив два пъти да си чистят стадиона в непрестанен снеговалеж, което доунищожи тревното покритие. Дори и при изчистен терен, на всички бе ясно, че няма как да има мач заради блатото отдолу.

Длъжностните лица се измъкнаха лицемерно, че по наредба мачът може да бъде отложен в деня на мача, непосредствено преди него и то само с 24 часа.

След като вече и техните твърди глави и алчност бяха безсилни пред времето, мачът бе отложен с 24 часа, както е по наредба. Но понеже вече нямаше смисъл от напъни. 

"Дербито" в Разград се играеше, пловдивското дерби бе пренасочено за по-логично време - вторник, от 17:30. Явно този път наредбите не бяха пречка. Не бяха и причина да събират агитките и да ги държат пред стадиона в понеделник преди обяд, докато вътре делегати и длъжностни лица огледат терен, за който на всички е ясно, че не става за футбол към момента. Този път нямаше оправдания с наредби, нямаше натиск, нямаше разговори на висок тон, просто защото за продажните душички нямаше смисъл.

Защо още в събота господа от БФС не отложихте мача, след като бе ясно, че в неделя няма как да се играе? Защо трябваше феновете да правят шествие и да киснат пред стадиона, да не би на някой тотално умопомрачен да му скимне все пак да има някакво подобие на мач, само и само да се знае резултата в 15:30, в неделя.

Преди няколко години в "Б" регионална на Пловдив, така наречените селски групи, имаше отложен мач между два селски отбора в сряда. В тези отбори играят момчета, които в сряда през деня са на работа, но си бяха пуснали почивен ден. Същата тази сряда над пловдивско се изсипа порой, който превърна терена в блато от локви, подобно на "Лаута" в момента. Съдията искаше да отмени мача, но двата отбор го помолиха да изиграят две по 10-15 минутни полувремена, колкото да има мач, за да не са си загубили напразно работния ден. Двата отбора изиграха приятелско подхвърляне на топката в рамките на половина час и мачът се счете за изигран. Тези момчета, тези мъже, поне имах оправдание, Вашето какво е господа от БФС, че паднахте на нивото на селските групи? Не ни отговаряйте, знаем го.

В събота се опитахте да обвините пловдивските медии в провокатори, че настройвали обществеността затова в неделя да няма мач. Не сме ние провокаторите господа от БФС, вие бяхте провокаторите в опитите си този мач да се изиграе на всяка цена, жертвайки здравето на футболистите и живота на феновете. Толкова ли ниско паднахте? Толкова голяма липса на достойнство ли сте склонни да демонстрирате? В името на каква кауза? Да добутате един безумно слаб отбор в Топ 6? Не осъзнавате ли, че така правите мечешка услуга на този отбор и го държите в будна кома, вместо да го оставите да се прероди? Осъзнавате ли колко ниско се наведохте и колко евтино продадохте душите си? Жриците на любовта, които се продават за пари, в момента изглежда далеч по-достойни личности от вас.

Като стана въпрос за медии, някои от пловдивските "медии", въпреки, че бяха заели правилна принципна позиция, с поведението си паднаха доста ниско.

Явно засегнати от факта, че тотално изоставаха от Plovdiv24.bg в отразяването на важните новини от дербито, водени от комплексарщина, направиха изключително много глупости и недостойни неща. То не беше лайвскор на лопатите на стадиона, то не беше превъртане на часовници, за да се издигнат в очите на слепите, явно мислейки читателите за шарани. 

Стигна се до там, че в злобата си за поредната пропусната важна новина, превъртаха часовниците си толкова назад, че ги пращаха на стойности от преди новината да се случи. Кой лъжат? Себе си естествено, читателите не са глупави, те виждат и четата. 

Прочетоха, че първи пуснахме още в събота, че дерби в неделя няма да има, първи вчера обявихме за официалното отлагане мача и първи вчера пуснахме, че двубоят се мести за вторник от 17:30

Всичко това са факти и читателите го знаят, а лъжейки ги, няма да спечелите повече читатели, по-скоро ще загубите.

Още по темата: общо новини по темата: 89
14.03.2015
11.03.2015
11.03.2015
11.03.2015
11.03.2015
10.03.2015
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
чудесна статия, показваща нещата които на някой хора са неудобни. В допълнение на която, вчера видях интервю на някакъв тип от комисията на БФС, който твърдеше че Локомотив трябва да вземе пример от ЦСКА и да изчистят стадиона за дербито, другите неща не го интересували и ако трябвало три дена щяло да има делегати да решават за мача. Арогантен и плоскоумен тъпанар се прави на интересен и се подиграва с пловдивското дерби. От години на Ботев и Локомотив се нареждат програми, които облагодетелстват сини или червени боклуци, докато ние играем я понеделник, я в сряда.. щото такава е програмата. Това трябва да спре в няй-скоро време
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Маричанки вдигат пред Общината двете спечелени купи този сезон
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Безплатни тренировки и много награди на празник в район "Тракия"
Кметът на "Тракия" откри международен турнир по джудо с над 730 участници
Крумовград с нов отговор: Някой щеше още да храни отбора с кренвирши и лютеница, ако не бяхме инвестирали в Арда
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: