ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (26) | Вчера (28)
Лудост! Христо Ботев нареди на Локо да продължат с чистенето на снега
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:09 / 08.03.2015Коментари (25)9708
Делегатът на 98-ото пловдивско дерби Христо Ботев нареди на ръководството на Локомотив да продължи с чистенето на стадиона, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Има още 3 часа до мача. Чистете!", това отсече делегатът на дербито и добави, че ще вземе своето решение за двубоя в 12,00ч. на техническата конференция.

Така ситуацията около Битката за Пловдив продължава да бъде изключително неясна. По програма Локо и Ботев трябва да играят днес от 13,30 часа.
Още по темата: общо новини по темата: 89
14.03.2015
11.03.2015
11.03.2015
11.03.2015
11.03.2015
10.03.2015
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Каквосусипва, та вие от ак випомян все нямате тревно покритие .. Нива Локомотив ! Срам ме е ! Хем Сум сустезател на Локомотив !
+3
 
 
Второто чистене окончателно съсипва тревното покритие на стадиона. Да не говорим какво подобие на футбол ще е в този огромен гьол. Това безумие трябва да бъде наказано в лицето на този прекалено угоднически за БФС делегат! Най-добрият вариант е пълен бойкот на мача от двата клуба и от всички фенове!
+3
 
 
Какво е това нещо тези хора луди ли са .Как може да се рискува здравето на 22-ма човека заради си някой олигофрен където му нарежда от някъде си .Затова няма да имаме футбол ,защото всичко е решено още предварително.Яд ме е най-много заради това ,че съсипаха град като Пловдив един наистина футболен град да нямаме един нормален стадион на който да играем .Всички знаят ,че ако имаме хубав стадиона дербито ще бъде уникално откъм фенове хореография и всичко .Тези от БФС всички са за затвора пълни некадърници.Това заслужава да се снима и да се прати до ФИФА и да си кажат мнението хората които са експерти ,дали може на този терен да се играе футбол.
+1
 
 
призовавам всички да си купим билети и да не влизаме на стадиона.
+11
 
 
Извинете, ама вие нормални ли сте? Първо как ще допуснете публиката до стадиона и какво ще стане след като бъде отложен мача след това? Как ще гарантирате безопасноста на хората? Второ като влезнат хората на стадиона и го отложат пак нови билети ли ще си купуват или ще има свободен вход когато се играе мача? Трето, (за което не искам и да си помисля) ако се играе мача кой ще е отговорен за здравето на футболистите? Господин делегат, възможно е да се изправете пред съда и да отговаряте за действията си или за бездействията си. Какво може да се промени за два часа? Разбирам, че ви нареждат от високо, но имайте и малко съвест. Голям страх голямо нещо да не им объркаме сметките. В момента ги държим в шах и се чудят какво да правят. Ако разрешат мача призовавам и двата отбора да не излизат. Да влизат Левски директно в шестицата и да си играят там, то и без това всичко е ясно. Призовавам и хората които ще отидат на стадиона да бъдат благоразумни и да не се подават на емоции.
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+5
 
 
Имам предложение: Феновете и на двата отбора да скандират заедно и мощно .!. за БФС, ако тези идиоти заповядат да се играе мача в тези условия при първия съдийски сигнал. Мача ще се предава по ТВ и ще се получи много яко.
+3
 
 
Ако мача не беше решаващ за първата шестица,дали нямаше да го отложат още вчера????
Aнонимен
на 08.03.2015 г.
+1
 
 
Толкова много Ботев-ци в любимата Родина...няма ли най-после да се появи някой ЛЕВСКИ?!? Ела си, Дяконе! България плачи по тебе!
+1
 
 
Левски трябва да знае резултата преди своя мач .. това е .. ще се направи всичко възможно.Феновете не трябва да го позволяват !!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенди на Ботев и Локо присъстваха на основаването на нов футболен клуб в Пловдив
Стана ясно кога Григор Димитров започва участието си в Мадрид
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Черно море се надъхва за мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: