ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бултрасите: Поднася ли ни съдбата подарък за 103 рожден ден
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:44 / 09.03.2015Коментари (8)4032
© Plovdiv24.bg
В седмицата, в която най-старият футболен клуб в България ще отбележи своята 103-та годишнина, съдбата реши да поднесе подарък на Ботев и всички Ботевисти

Какво по-сладко от отворилата се възможност да вземем градското дерби, да влезем в първата шестица за сметка на Левски и да откажем ЦСКА от титлата? Вълнуващо, нали...

От нас се иска само да се възползваме от този шанс. А това може да се случи само с две победи - в градското дерби на "Лаута" и пред врящите трибуни на собствен терен. Да, това сега е напълно възможно и съвсем не толкова далеч от реалността.

Откакто Ботев се възроди от пепелта отборът върна старата си традиция да мачка "черно-белите"(с изключение мачовете за купата през есента, в които и двата отбора имаха своята доза късмет). До скоро си личеше, че отборът ни е с класи над Локомотив и момчетата излизаха без притеснение срещу градския съперник. И сякаш знаем, че и в утрешната среща ще бъде така. Младите футболисти от школата ни, водени от Адам Стаховяк, Данчо Христов, Томаш Иршак и Иван Цветков са амбицирани да се докажат пред себе си, феновете и новото треньорско ръководство.

От доста време насам имаме и треньори живеещи с "жълто-черната" идея, играли през последните 20 години за най-стария футболен клуб в страната и познаващи качествата на юношите ни. "В съблекалнята се усеща чувството на сплотеност, а това си личи от последните изяви на терена. А още по-хубаво е, когато Пепо заговори на пресконференциите с думата "НИЕ", липсваща през последните години! Това "НИЕ" създава усещането за единство, връща вярата и настройва за борба", коментира един голям ботевист последните дни ситуацията около отбора.

Най-хубавото е, че във всеки мач виждаме пламъка за победа в очите на Чунчуков, Васев, Терзиев и Марин. Мечтата на всеки един млад футболист се сбъдва с всяко излизане на терена, без значение дали играе срещу Марек или ЦСКА. Пресен пример е точно Християн Казаков, който вкара в последния ни мач срещу изпадащия отбор от "Бончук" и заяви след него, че една от детските му мечти се е сбъднала.

А, само може да си представим какво ще е в сърцата на тези момчета, ако измъкнат победата и под носа на червените от София и по този начин накажат и отбора на народа.

И сега е моментът, в който феновете могат да направят един прекрасен подарък на клуба и целия отбор. Хилядите фенове да се съберат отново на "Колежа" (както беше преди 5 години, когато нямахме отбор, но имахме клуб) и да отпразнуват заедно 103-годишнината на славния български клуб. Затова трябва да сме там, всички. И на Лаута, и на базата и пред бюста на Христо Ботев. Заедно за победа!

Това е Ботев, Това е Пловдив!

Напред, канари...към Лаута, 10.03.2015, 17:30 часа.

bultras.com

Още по темата: общо новини по темата: 89
14.03.2015
11.03.2015
11.03.2015
11.03.2015
11.03.2015
10.03.2015
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 09.03.2015 г.
0
 
 
Целият свят е театър, само в Доматево е цирк.
-2
 
 
ЕЕЕЕХ мечти мечти колко поетично ми звучи добре че са безплатни.Тея жълти глисти наистина са изперкали.
-3
 
 
1. Ботевъ като футболен отбор датира от 1916г и играе 1918 първи официален мач, 2.Утре очаквайте само загуба. и 3. Цска ще ви бие. Аааа има и 4. Не е нормално да наричате Левски "Отбора на народа"
-4
 
 
И накрая какво ще се получи: Нито пловдивското дерби ще вземете и нито ще играете в шестицата.ЦСКА вече се отказаха от титлата и жълтите мишки само с измислената годишнина ще си останете! Нищо, от колкото по високо паднеш, толкова повече боли! На вас май ви е до болка познато това падане, а?
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 09.03.2015 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Сподели каквhttps://www.facebook.com/photo.php?fbid=1449079612049229
на 09.03.2015 г.
-5
 
 
ХАХАХАХ ботевъ 2010 ДОГАНСКИ+ПЕЕВСКИ
-4
 
 
ама как бе те Даниел Златков,Мариян Огнянов,Филип Филипов,Лъчо Балтанов,Пламен Николов,Цветелин Чунчуков те всички са юноши на ботев хахахахахаха ПО ЗЛЕ И ОТ МАКЕДОНЦИТЕ СТАВАТЕ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Испанец отпадна от групата на Черно море за мача с Ботев
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: