ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев: Не дължим пари на ЦСКА
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:55 / 28.01.2015Коментари (14)6838
© Plovdiv24.bg
По повод появилите се медийни спекулации и публична претенция от страна на "ПФК ЦСКА" АД по случая "Анисе", отново заявяваме позицията на "ПФК БОТЕВ" АД , а именно:

В Договора за покупко-продажба на трансферните и състезателните права на футболиста Анисе Андрианантенаина от 26.06.2013 между "ПФК ЦСКА" и "ПФК БОТЕВ" АД, съществува клауза в полза на "трето лице" за изплащане на 50% от последващ трансфер на футболиста, но това "трето лице" категорично не е "ЦСКА ИНВЕСМЪНТ" ЕООД. Спрямо въпросната клауза и в частност спрямо възникването на вземане в полза на "третото ползващо се лице", "ПФК Ботев" АД има сериозни правни възражения, които изключват неговата основателност. Същевременно въпросният Договор съдържа текстове и формулировки, свързани с клаузата в полза на "третото лице", които са взаимно изключващи се и противоречащи на регулациите на Правилникa за трансферите и договорите на футболистите на БФС и на ФИФА, както и на Закона за физическото възпитание и спорта.

Ето защо към настоящия момент "ПФК БОТЕВ" АД не дължи плащане на "ПФК ЦСКА" АД или на "ЦСКА ИНВЕСТМЪНТ" ЕООД.

Следва да се знае и че съществува спор между "третото ползващо се лице" по Договора от 26.06.2013 г., "ПФК ЛУДОГОРЕЦ 1945" ЕАД, и "ПФК БОТЕВ" АД относно дължимостта на уговореното в полза на "третото лице" вземане от страна на "ПФК БОТЕВ" АД, като същият спор е изцяло правен и на този етап в интерес на нашия клуб е да запази своите правни доводи и аргументи за излагането им пред съответните правораздавателни органи.

В официална кореспонденция /която се води от м. юли 2014 г. до момента/ сме запознали всички заинтересовани страни с позицията на клуба по повод на недоразуменията, произтичащи от Договора с "ПФК ЦСКА" АД , и твърдото ни убеждение, че компетентните органи трябва да се произнесат по спора. В допълнение на 6 ноември 2014 г. специално е запозната Лицензионната комисия на БФС. "ПФК БОТЕВ" АД е представил официално становище, придружено с цялата налична документация и кореспонденция с всички претендиращи страни. Към този момент не е получено становище или решение на комисията.

"ПФК БОТЕВ" АД от своя страна ще положи всички усилия за справедливо и законно решение на възникналия спор, защитавайки своите права и интереси.

Още по темата: общо новини по темата: 236
28.11.2015
04.03.2015
27.02.2015
24.02.2015
23.02.2015
22.02.2015
предишна страница [ 1/40 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+7
 
 
Интересно защо Сашетата само плямпат по медиите, а не заведат дело в съда, щом са толкова сигурни в това, което казват?? Щото май приказките им няма да хванат дикиш в съда.
+8
 
 
След създаването си красноармейците влезнаха на мястото на Ботев в А група.След една подарена победа на сините сливи,за да играем в КНК червените шамани с генералски пагони смениха цялото ръководство на АФД,Заедно със столичните отбори подариха титлата на марулите през 1986г.Заради неплатени задължения към нас ни изгониха от А група.Софийски вампири ние не сме ангели.Няма НРБ,няма БКП които вечно да друсат на колянце гигантите на глинени крака.ЦСКА и Левски си заслужават собствениците.
Сподели какво ново....
на 28.01.2015 г.
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 28.01.2015 г.
-16
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+13
 
 
Сашо Апашо мъчи да направи и Ботев,като Кремиковци,ама ДГД!
-19
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+13
 
 
Червените вождове на кочината да се научат поне малко да четат договорите. Два изтъкнати клоуна - Лупи и психарят Тодоров!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 28.01.2015 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Директор в Ботев: Финалът да е в Пловдив!
ЦСКА-София постави цел на Белчев, но всичко зависи от Ботев
В Ботев се захласнаха по свой юноша, грабнал шампанското
Бивш нападател на Ботев с асистенция в Швейцария
Ботев попадна в престижна класация с италианския Дженоа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: