ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Коце Видолов с покана за помощник в Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:57 / 17.12.2014Коментари (33)7752
© Plovdiv24.bg
Новият старши треньор на Ботев Петър Пенчев е поканил Костадин Видолов за помощник в щаба му.

Магьосника напусна със скандал "жълто-черния" клуб заради противоречия с изпълнителния директор Тервел Златев, но има вероятност до края на седмицата да приеме офертата.

Втори вариант пред Петър Пенчев е Митко Джоров. Последният е шеф на ДЮШ на Бе­рое, но може да се стигне до споразумение.

Още по темата: общо новини по темата: 236
28.11.2015
04.03.2015
27.02.2015
24.02.2015
23.02.2015
22.02.2015
предишна страница [ 1/40 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+1
 
 
Дано се случи това, Коце Видолов е Великан! Иначе, освен изритването на Белия, трябва пожизнено да бъде забранено на лицата Марин Бакалов и костадин костадинов да заемат каквито и да било постове в Ботев! На първия заради гнусното му интервю отпреди седмица. А на втория - защото е мекере и мръсник!
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 17.12.2014 г.
+13
 
 
Белият трябва да бъде не освободен, а ИЗГОНЕН завинаги от Ботев! Човек и ухо на Юли и интригант и доносник.
+16
 
 
Ако искаме Коцето и Джоров да дойдат, трябва да се махне хрантутника Н. Киров- Белия!Кумеца на Кривия. Доказан интригант, нямащ работа в Ботев.
+6
 
 
Напълно реално е с треньори като Петър Пенчев и Коце Видолов да влезем в първата 6-ца. АКО ИГРАЕМ ЗА ПОБЕДА ВСЕКИ МАЧ, ТОВА ЩЕ СТАНЕ ЗА СМЕТКА НА ГОВЕДАТА! Но от говеждото ни ръководство едва ли ще позволят това... БОТЕВ трябва да се ръководи на всички нива от БОТЕВИСТИ! Това е единственият начин отборът да играе всеки мач за победа и за феновете си.
+16
 
 
Време е за Митко Джоров да дойде в Ботев!
+8
 
 
Видолов и Въчков ми бяха идоли на детството.После като премина в Ботев,след това отиде и Аян а ние взехме Зайцев(точно преди да го вземем играхме дерби и паднахме с 1:3,това е и последната загуба на Лаута от 93г.та точно Зайцев ни показа среден пръст и след това дойде в Локо)разбрах,че футбола е много мръсна игра.Всъщност тази игра е точно като живота,понякога носи радост,понякога е доста несправедлив,но винаги е интригуващ и винаги те кара да се чувстваш жив!Между другото,тези които са най-големи ботевисти или локомотивци от 90-те и по-нататък по един или друг начин са искали или играли за двата отбора-Аян,Видолов,Камбуров,Зайцев,Какалов искаше да идва,Мечеджиев,Принца:) и т.н.
+6
 
 
Коцето е дал толкова на Ботев, колкото е дал и на Локомотив. Ако не се лъжа, има горе-долу еднакъв брой мачове и за двата отбора. Даже реално погледната с черно-белия екип той се изгради като футболист, след това вече примина при вас.... Голям играч беше, затова лоша дума за него не мога да кажа. Като един коректен фен, аз ще му пожелая успех, защото никога не е казал и една лоша дума за Локомотив Пловдив след като премина в Ботев.
+2
 
 
аи стига вече с тези молитви кьм този мн голям специалист-д**ба селската глава,все едно е Карло Анчелоти! ба*ти вуисилския...всеки скаран с някои,всеки обиден за нещо...ба*ти шундите! всичките легенди до един са точно такива като този-мишоци които никога не говорат открито и откровенно за нещата а само с недомльвки и зад гьрба.....този искал с маринчо,другия искал и тои незнае какво! ами вземете отбора,наливаите ваши лични средства и ще имате право на каквото си поискате! неможе само лапалома...на вас Ботев само ви е давал а вие без Ботев сте НИКОИ!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: