ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Петър Пенчев: Позицията ни не е изгодна за първата шестица
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:45 / 26.01.2015Коментари (14)6258
© Plovdiv24.bg
Адам Стаховяк и Томаш Иршак са в трансферната листа. Ако в този трансферния прозорец те не успеят да си намерят клубове, където да продължат кариерата си, те остават в Ботев и ще бъдат на мое разположение. Това заяви треньорът на пловдивчани Петър Пенчев в предаването Sport7.

"Аз лично съм изключително доволен, че работя с тях, те са професионалисти и със сигурност ще бъдат от полза на отбора. Аз за финансовите отношения, това са въпроси, които не са от моята компетенция", заяви Пенчев. 

Специалистът призна, че са водени разговори за привличането на избягалия от ЦСКА Антон Карачанаков. "Аз го харесвам и мисля, че в нашия отбор ще намери една добра среда за реализация. Изборът е негов", каза още Пенчев. Наставникът на Ботев разкри, че тепърва ще бъдат водени разговори с Иван Цветков и Мариян Огнянов.

Той каза също, че позицията на Ботев за влизане в първата шестица, не е много изгодна. "Изостанахме на базата на представянето ни в първия полусезон. Надявам се да направим една добра подготовка, да стартираме добре в първенството. В оставащите 3 мача всичко може да се случи. Аз лично много вярвам, че можем да се класираме", добавиПенчев.

Още по темата: общо новини по темата: 236
28.11.2015
04.03.2015
27.02.2015
24.02.2015
23.02.2015
22.02.2015
предишна страница [ 1/40 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Така е, трябва да разчитаме другите да губят точки, най-вече Говедата, а тяхната програма е лека/освен мача с Лудогорец/, Литекс и Берое и то при условие ние да спечелим поне седем точки от три мача.
-2
 
 
Нямаме никакъв шанс за първата шестица, защото Левски имат мачове с двата изпадащи Марек и Хасково и то в София,а ние дербита с Локо Пд и ЦСКА, а знаем как мангалите могат да падат 0:4 за едно полувреме от Локо Сф, но срещу нас играят мача на живота си, за да завършат наравно.Но не е там проблемът, по-сериозният проблем е какво ще правим след това. С Цветан Василев всичко свърши, парите от Неделев,Хамза и Анисе ще свършат и тогава? Василев нито се маха ,а и как да го направи с построена база за 13-14 милиона, нито остава.Обстановката е неясна и изнервяща, а тук се карате за някакви първи и втори шестици.
на 27.01.2015 г.
-4
 
 
Ясно е казано по заповед на щуката ще играем в втората 6-ца.Ние като сателит на сините говеда трябва да им отстъпим там място.Кажи го ясно г-н Пенчев или и ти си взимай багажа и да те няма.
+5
 
 
Не се притеснявай, Пепо! Наистина не сме в изгодна позиция. Но съм спокоен, защото знам че във всеки мач ще търсиш победата! Вярвам, че всеки от младите играчи ще разкрие потенциала си на достатъчно добро ниво!
0
 
 
Пепо, с три победи се клъсираме в първата шестица! Друг е въпросът дали искате да сте там.
+9
 
 
Както Ви писах,интриги и изнудване НЯМА!Всичко е в реда на нещата,за един европейски клуб!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: