ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Видолов отказал да бъде помощник на Вили Вуцов в Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:00 / 05.11.2014Коментари (33)7321
© Plovdiv24.bg
В Ботев вече се оглеждат за помощник-треньор след отказа на Костадин Видолов. Това признаха източници от клуба. Легендарният футболист на тима и бивш негов наставник не е приел поканата на настоящия старши треньор Велислав Вуцов да стане негов помощник, посочва БТА.

При това положение ще се търси нов човек за поста. Вече са набелязани няколко специалисти, като решителните преговори с тях ще се водят през следващата седмица, в паузата на първенството на А група, заради подготовката на националния отбор на България евроквалификацията с Малта на 16 ноември от 21:45 часа на Националния стадион "Васил Левски" в София.

Футболистите на Ботев продължава подготовката си за гостуването си на Литекс. Освен Пламен Николов от травми се оплакват още Роман Инез и Лъчезар Балтанов.

Plovdiv24.bg направи многократни опити да се свърже с любимеца на бултрасите, но той така и не откликна на обажданията ни.

Още по темата: общо новини по темата: 236
28.11.2015
04.03.2015
27.02.2015
24.02.2015
23.02.2015
22.02.2015
предишна страница [ 1/40 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Коцето не иска да е помощник овца...нормално
-5
 
 
да не забравяме Коцето от къде тръгна за големия футбол този голям човек се докосна до чернобялата религия и запази своето достойнство и чест за разлика от другарите на крадеца караибрахим които се гаврят със отбора на сърцето му
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
на 05.11.2014 г.
-2
 
 
Прочетете какво е казал "Минавам от тук". Всичко друго са предимно глупости. Какво сте взели да коментирате качествата на Видолов и как той не искал понеже не ставал за треньор. Ами като не става за треньор,защо тогава го канят? Той не се е натискал и аз не съм чул да казва,че е голям треньор обаче те го канят! Айде сега като сте толкова умни,запитайте се тези които го канят стават ли тогава за ръководители ако приемем че Видолов наистина за нищо не става! И от какво да го е страх,канят го за помощник и отговорността си остава на Вили. Коцето е много добър човек и няма да каже лоша дума за Ботев,просто е добряк и ето търпи негативи без да е виновен. Лесно би отхвърлил всички спорове с едно единствено изречение "Там където плюя,не лижа"! Само че това е стила на Петьо Курдов,Емил Велев и Христо Стоичков от коцето няма да чуем това а и не е нужно.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+6
 
 
Аз за Коцето Видолов лошо няма да кажа. За себе си той си е прав. И аз да съм, и аз няма да се съглася да стана помощник при тези условия: първо ми спретват интрига и ми бият шута, после, като любимецът на Херо решава да избяга посред полусезона вероятно заради отиването му в Левски, ме търсят. Не става така. Но пък и истината е, че не съм убеден, че Коцето има топки да води отбора в сегашната ситуация. Ако Вили ни класира в шестицата, ще докаже, че не е просто циркаджия, а треньор. Засега обаче имам доста резерви към него. Но истината е, че на този етап няма алтернатива.
+7
 
 
Не мисля, че е отказал заради Вили! Просто Коцето вече не вярва на Тервел. Има си свое мнение за тогавашните събития при назначаването на Вили. Навремето отказа да е помощник на Мъри. Защо? Защото не му хареса стилът на Ръководство на Юли Попов. Иска да е далеч от всякакви далавери. Сега нещо се носят слухове за масова чистка през зимата. Възможно е още отсега Коцето да не е съгласен с тази чистка. Но не го обвинявайте в никакъв случай! Той не е страхлив. Просто не желае да участвува в тъмни неща.
+5
 
 
Това че си бил отличен футболист не означава че ставаш за треньор.Примери колкото искаш.Иван Цветанов води отлично юношите до 17 години,ако има желание може да помага и при мъжете.Друг вариант,Вуйчо Ваньо - играещ помощник -треньор/при нужда изнася 20-25 минутни лекции на терена/.Важното е най-доброто за любимия ни "Ботев",нека решава ръководството на отбора.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: