ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Галчев за червения картон: Извиних се, виновен съм и ще си търпя последствията
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:38 / 16.09.2013Коментари (14)5847
© Plovdiv24.bg
Футболистът на Ботев Борис Галчев бе гост в днешното студио "Дерби". В него полузащитникът говори за отминалото дерби с Локомотив и бъдещето на "канарите".

 "Не мога да си обясня защо се получи така. И при двата картона имаше първо фаул за Ботев. При първия картон имаше фаул срещу мен, а при втория загубихме топката в атака, аз бях на центъра, сбърках. Извиних се, виновен съм и ще си търпя последствията", заяви Борис Галчев за червения картон срещу Локомотив.

"Иначе надиграхме Локомотив дори с 10 човека, искам да благодаря на момчетата, че успяха да победят. Феновете също оказаха много голямо влияние", каза още той.

"Не ни е казвано, че трябва да сме шампиони на всяка цена, но апетитът идва с яденето. Ако ни се отдаде възможност, ще опитаме да станем шампиони. В момента Литекс и Лудогорец са ни преки съперници, но това, че Левски и ЦСКА изостават от върха няма никакво значение. Те са още в играта за титлата", отговори на въпрос на журналист относно целите на "канарчетата".

"Пожелавам на всеки отбор база като тази в "Коматево". Не съм ходил, но има терени, възстановителен център, всичко необходимо за развитието на един европейски клуб в какъвто се превръща Ботев", завърши Галчев.


Още по темата: общо новини по темата: 82
17.09.2013
17.09.2013
17.09.2013
17.09.2013
17.09.2013
16.09.2013
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Колко пъти по време на мач след отигравания на Боби сме възкликвали "Ей тоя Галчев е ГОЛЯМ" Просто играта му е такава на ръба на нарушението и от там идват и картоните.Сърцат и всеотдаен играч е , за което едно голямо БРАВО БОБИ!
+6
 
 
Голям играч,с голямо сърце!!!Това е мое мнение,но ако не играеш по този начин си посредствен!!!!!Всеки можеше да си изкара картон,нали?????
на 16.09.2013 г.
+6
 
 
Голям е Галчев! Много ясно че не го слуша главата и това не се лекува. Това не му е нито първия нито ща му е последния червен картон. Това обаче не му пречи да е един от най-полезните играчи в А група. Нашите като са го взимали им е било ясно че шило в торба не стои. Гошо Марков като беше какаванин лош играч ли бе? Боби продължавай мъжката брате,ние знаем че си твърд,но не грубиян. Някой ако трябва да бъде лекуван,това е Вандер!
+6
 
 
Страхотен халф, но главата не го слуша. Срещу някой стойностен отбор щеше да ни струва победата. Добре, че се случи срещу тези палячовци.
+5
 
 
Боби Галчев трябва да успее да вкара необходимата мярка и най-вече хладнокръвие, която да прави разликата между борбеност и грубост в играта си. Постът му е такъв, че ако се откаже от смелостта и желанието да се бори за всяка спорна топка просто няма да е този футболист, който заслужи доверието на нас феновете и предполагам и на треньорите. Важното е да вкара в играта си повече разум, хладнокръвие и прецизност, а примера го има - Иршак.
+11
 
 
Боби, прегаряш в играта, майна! Малко по-хладен разум, и по-малко емоция!
+6
 
 
Много рисков играч, като играч на ЦСКА му минаваха грубостите, но съдиите не си затварят очите за Пловдивски играчи. Можеше да се превърне във вашия Гари Родригез и да ви коства мача (ако имахме още един полузащитник в центъра разбира се). Минев също би трябвал да е задействал някаква аларма в главата на Мъри.
на 16.09.2013 г.
+18
 
 
Поразреди си Малко Влизанията Пич,Иначе Имаш Голямо Сърце.САМО БОТЕВ!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: