ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Рекордна глоба за Борис Галчев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:35 / 16.09.2013Коментари (11)5529
© Plovdiv24.bg
Старши треньорът на Ботев (Пд) Станимир Стоилов възнамерява да санкционира жестоко полузащитника на тима Борис Галчев. Халфът получи червен картон в 27-ата минута в дербито с Локо (Пд), като това е второ подобно негово провинение и именно това е вбесило Мъри. 

Срещу Черноморец Галчев бе изгонен през второто полувреме, а сега срещу Локо (Пд) още през първата част. Поредицата от картони на съдиите срещу Галчев са накарали Стоилов да вземе сериозни мерки. Старши треньорът на "жълто-черните" дори е разкрил, че ако в предстоящите шампионатни двубои футболистът получи жълт картон, той ще бъде изваден на момента от състава.

След дербито срещу Локо (Пд) полузащитникът на "канарчетата" се е извинил в съблекалнята, но това няма да му спести тежката финансова глоба. На купона след успеха над кръвния враг Галчев е бил унил и почти не е разговарял със съотборниците си независимо от трите точки. Колегите му се опитвали да го успокоят, но настроението на халфа не се е подобрило особено.



Източник: в. "Меридиан мач"
Още по темата: общо новини по темата: 82
17.09.2013
17.09.2013
17.09.2013
17.09.2013
17.09.2013
16.09.2013
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Вместо да го защитавате този дървар.Да вземе да остане на пейката 2 мача да види Иршак как играе и като заиграе като него да влиза.Намерихме заместника на Огнянов-Анисе там му е мястото,не на върха.Ломския и Сърмов резерви(вътре само при контузий на другите)
+3
 
 
Не мисля, че го прави нарочно, макар че не е първа младост с него трябва да се работи, само с наказания не мисля, че е правилен вариант.
+4
 
 
Галчев е много борбен и сърцат играч и гори във играта,но мисля,че санкцийте от страна на Мъри ще дадат добър резултат така трябва да се пипа по твърдо.Да не забравим след дисциплинарните мерки който Мъри взе по отношение на Вандер имаха голям успех.
+9
 
 
Един от най-добрите дефанзивни халфове у нас, но прегаря, пренавива се и от там се получават тези неприятни за никого картони. Но специално за мача с буферите, първия картон му бе вдигнат несправедливо, първо имаше нарушение срещу Боби и това недоразумение Йорданов му изкара картон за нищо. За втория картон, имаше провокации от До Кармо и Електричката срещу Вандер на два пъти за много кратко време и на Боби му падна пердето и после всички видяхме какво се случи. Но и тези неща ги има във футбола и именно тях трябва да изчисти това момче, да не се пренавива така и да играе с изчакване, а не първично първосигнално, но съм сигурен, че тази глупава постъпка ще го накара да се замисли за напред и да се поправи, иначе много стабилен и креативен халф.
+9
 
 
Галчев задължително трябва да си изчисти играта. Подобни груби фалове, без необходимост, не обмислени, петнят както неговото име, така и целия клуб!
+12
 
 
Добър футболист сърцат. Но мисля че в събота малко прекали. Дано да няма повече такива постъпки. Галчев и Иршак оформиха може би най-добрата двойка халфове в центъра на терена.
+14
 
 
Галчев е един от виновниците за добрите резултати на Ботев.Труден характер е,заслужава си глобата,но нищо повече.Сигурен съм,че ще си вземе поука.Мъри доказа,че няма да търпи проблемни играчи,без значение колко са важни за отбора.Давам за пример Вандер.
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове пожелаха на Уме и Мертенс "жълто-черна" купа и европейско лято на "Колежа"
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: