ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (20) | Вчера (19)
Вратите на Колежа затварят 30 минути преди дербито, вижте пропускателния режим
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:49 / 12.09.2013Коментари (23)6576
© botevplovdiv.bg
Зрителите, които ще присъстват на пловдивското дерби между отборите на Ботев и Локомотив ще имат на разположение 2 часа да заемат местата си по трибуните. Вратите на стадион "Христо Ботев" ще отворят в 13:30 часа и ще затворят в 15:30 - половин час преди двубоя, който започва в 16:00 часа в събота.

Припомняме, че след началото на реконструкцията на Трибуна Изток, преходът между северната и южната част от трибуните е неосъществим. Поради това "жълто-черните" привърженици трябва да имат предвид следното при влизането си на стадиона:

- Желаещите да наблюдават срещата от южната част (в жълт цвят на схемата горе) използват входовете пред блокове "Б1" и "Юг" (пред бившия сектор "Гости").

- Влизането в северната част (в зелено на схемата) се осъществява през трите входа, разположени пред блокове "Б", "В" и "Г".

- Притежателите на билети от 3 лв (за лица между 12 и 18, както и над 65 г.) влизат през два входа - пред блокове "Г" и "Б1".

Привържениците на гостуващия отбор ще минават през две контроли при влизането си на стадиона. Първата от тях е непосредствено преди предвидения за тях вход, който се намира на ъгъла на ул."Богомил" и ул."Варшава", откъдето ще бъдат допускани само притежатели на валиден билет. Вторият пропусквателен пункт ще бъде пред сектора за гости, където вече проверените билети ще минат и през турникет.

Източник: botevplovdiv.bg

Още по темата: общо новини по темата: 82
17.09.2013
17.09.2013
17.09.2013
17.09.2013
17.09.2013
16.09.2013
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
В Европа 30 мин. преди началото на мачовете стадионите са полупразни, а у нас вратите на стадиона ще се затворят 30 мин. преди началото на дербито!!!!!По времето на комунизма ги правиха тези изпълнения, явно в България комунизма никога не си е тръгвал.Нека по-добрия победи в съботния сблъсък и само Локо.
+5
 
 
Канари,излезте и изиграйте мача със СЪРЦЕ И ДУША!Смачкайте шибаняците, направете кефа на нас,Пловдивчаните!Никой не помни мачовете с Гоце Делчев,Любимец,или с Черноморец.В този мач се раждат ГЕРОИТЕ,ЛЕГЕНДИТЕ,ПЕСНИТЕ!Излезте и играйте за нас,ние ще пеем за ВАС!Сигурни сме,че бъдещето е за Ботев!САМО БОТЕВ!!!
-4
 
 
На Караибраима май не му е до дербито!Moody’s Investors Service е понижила дългосрочния рейтинг на депозитите в местна и чуждестранна валута на Корпоративна търговска банка от Ba3 на В1 заради бързата кредитна експанзия, ниските капиталови буфери и спадащата рентабилност. Перспективата остава отрицателна, което означава, че при следващо преразглеждане е по-вероятно оценката да падне още. В1 е четири стъпки под инвестиционен клас, като с този рейтинг КТБ става втората с най-ниска оценка сред българските банки след ОББ. Днес до 12:00 ч. няма сделки с акциите на КТБ на Българската фондова борса.
+6
 
 
Сектора за гости е за циганите прости.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+2
 
 
Буфери прости , когато сте ни на гости искам да сте тихи. Този стадион в миналото е събирал 30 000 с правостоящи и седящи на пистата. Сега при липса на една трибуна която е за 7000 човека можете да си направите просата сметка колко може да събере. Така че 15 000 общо е една съвсем възможна цифра , НО вие буфери прости винаги се обаждате неподготвени и доказвате колко сте жалки завистливи и падате толкова ниско, че за да ни целувате гъзовете трябва да се качите чак на хълма на освободителите.
+6
 
 
Ей мършояд, давай го малко по-спокойно, че след мача ще мълчиш като пукал.
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-1
 
 
Само не мога да се светна как за 2 часа ще влезнат 15 000 човека през 5 входа!?!?!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Малки "канарчета" се снимаха с Тошко Неделев, спечелиха турнир в Разград
Испанец отпадна от групата на Черно море за мача с Ботев
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Пловдив домакин на турнир от държавното по волейбол до 20 години
Карагарен свири на Локо, пловдивчанин от Първа лига на Несебър
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: