ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Локо: До аристократите на заплата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:30 / 12.09.2013Коментари (74)6370
© Plovdiv24.bg
Привържениците на Локомотив отговориха на бултрасите, относно вчерашната им публикация, че годините на аристокрация и толерантност отминаха. Ето какво публикуваха днес "черно-белите" ултраси във фенския сайт LPortala.net.

Абсурдно е хора, които открито застанаха зад турско-комунистическата клика да говорят за чест. Всички знаят, че именно продажниците от Бирената фабрика не подкрепиха хилядите българи излезли по улиците на страната ни в името на един справедлив протест. Безпрецедентната подкрепа към ДПС, би накарала дори великият Христо Ботев да се обърне в гроба си заради тези еничари, които поругаха името му.
Смешно е да се твърди за доминация при положение, че безпристрастната статистика изрично показва черно-бялата превъзходство на терена. И извън него.

Пловдив помни и се гордее с достойни българи като Георги Божилов - Слона, Йоан Левиев, Енчо Пиронков, Катя Паскалева, Добромир Тонев, Стефан Мавродиев, проф. Атанас Джурджев и много други, всички до един закърмени с черно-бялата идея. Докато радетели на жълто-черната секта са ибрикчии като Дудука - Бареков, отломки от придошлите по комунистическо време индивиди от селата, турските околия на Пловдив и крайните квартали на града ни.

Инфантилните жълти вопли за агресия показват единствено и само страхът, който се крие в душите на слугите на ДПС от ново поражение, извън терена или поредна загуба на платените с турски пари, жълти знамена.

Събота идва, Локомотив може да загуби или спечели, но това няма да промени факта, че Пловдив винаги е бил и ще бъде черно-бял.

ИСТИНСКИТЕ МАЙНИ - НЕПОДВЛАСТНИ НИКОМУ, НИКОГА!

Още по темата: общо новини по темата: 82
17.09.2013
17.09.2013
17.09.2013
17.09.2013
17.09.2013
16.09.2013
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Колко прост буфер трябва да си, за да повярваш на написаното.. Само болни мозъци могат да избистрят такава публикация.
0
 
 
Вие наистина сте неградски иначе щяхте да знаете за седмия хълм .....колко прост и ограничен трябва да си за да свързваш джумаята само с джамията ........но като се замисля за вас е нормално все пак вие сте електората на дпс ....мога да го докажа с ФАКТИ почти всеки втори коментар на билтра$ е с турски думи или съдържа думата джамия ...то бива култ ама това вече е прекалено
0
 
 
В събота пред джамията всички с наколенки да не обелите коленцата и спрете да кълнете ,че останахме без читави играчи за мача.
-4
 
 
Време е вече Дисни да направят анимационен филм с главен герой циганчето "бесо" и неговите сополиви братчета :))))
-4
 
 
това е писано в столипиново когато са продавали цигари и са се дрогирали поредната циганска декларация РОДНА РЕч ОМАЙНА СЛАДКА
-2
 
 
Трогателно интелектуално ниво на декларацията, направо се изумих! Нашите фенове, Слона, Левиев и т.н., били по-достойни от чуждите. Нашите политически разбирания, били по-правилни от чуждите! И това са лидерите на черно - бялата общност, към настоящия момент. Отговорете ми, как да се завърнат интелигентните локомотивци на стадиона, при това ниво на лидерите им!
-4
 
 
Няма как да има по смешна статия.Тея хара които ги пишат тея неща трябва да знаят че това се чете и от други хора освен тях .
Накъдето и да отива тълпата – бягайте в обратната посока. Тя винаги греши.
на 12.09.2013 г.
-2
 
 
Поредната декларация на буферите изпълнена с лъжи и измислици, поредната декларация писана от примати в потници в която се излива злост, омраза и комплексарщина. Поредната декларация написана с цел не да се декларира нещо, а да видят нещо написано и да си повярват в собствените измислици. Поредната декларация с текст, които не казва нищо ново и само с малки капчици истина (да, споменати са достойните българи, но защо не е споменати и нелегалните таксиджии и далавераджии с цигански корен) ? И още нещо, на стадиона ще отида с жената и 3 годишната си дъщеря и племеница и ще съм спокоен, че нищо няма да им се случи ако съм в нашата агитка. А колко от вас локомотивци ходят с невръстните си деца на мач? Колко от вас ходят на Лаута със семействата си? Колко от вас няма да се изчервят заради песните на феновете си?
0
 
 
жълтите Турци с тяхната декларация официално си признаха за доминацията на Локомотив на и извън терена.Смърт за жълтата Сган
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: