ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Станков: Поемам Локо ако Коко се върне
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:26 / 10.06.2013Коментари (19)6601
© Bulphoto
Александър Станков ще е новият треньор на Локомотив (Пловдив), ако Коко Динев отново поеме издръжката на клуба. За това призна наставникът.

"Имах среща с Коко Динев. Познаваме се от дълги години с него. Покани ме да помогна на Локомотив в този труден момент. Аз се съгласих, но само при положение, че работя с него. Всичко ще стане ясно до сряда-четвъртък. Няма да водя първата тренировка днес. Много малко са отборите в България, чиято оферта бих приел. Но заради страхотната публика и значимостта на Локомотив съм готов да го направя.", заяви Станков.

Бившият треньор на ЦСКА работи за последно в Китай, където впечатли с работата си в Аербин. Пред нашата медия той призна, че през миналата седмица е бил близо до поемането на руския елитен Том (Томск).

"Нещата бяха много сериозни. Пътувах за преговори в Москва. Том разполага със солиден бюджет, тъй като се явява сателит на гранда Зенит. Целта на клуба е да се задържи задълго в руския ешелон, който знаете на какво ниво е. За съжаление бордът на директорите на Том предпочете за треньор Анатоли Давидов, който до този момент водеше дубъла на Зенит. Явно такова е било желанието и на босовете от Санкт Петербург. Въпреки това, разбрах, че трима от борда на Томск са били впечатлени от мен. Възможно е, ако Давидов се провали, отново да ме потърсят", заяви Станков.

Източник: sportline

Още по темата: общо новини по темата: 20
17.06.2013
14.06.2013
14.06.2013
14.06.2013
13.06.2013
12.06.2013
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Тоя не беше ли чорбар? Също като "краля"? Работата е ясна :)
+1
 
 
Съдба, какво да правиш. Като не го огряло в сателита на руския Зенит, човечеца решил да се пробва в сателита на чорбаспор-мангалмотив. Но нищо лошо няма, то и без друго потниците са 100-200 мангала с колелета от "макском" и няма да му правят спънки, като започне порното с чорбаспор :)))) Да ви е честит!!!
+4
 
 
Първия път, когато Коко ни взе май не беше наясно, какъв отбор взима, че ние не сме примерно Вихрен Сандански.Надявам се да е разбрал, че Локомотив ПД НЕ може да бъде сателит на ЦСКА, както и, че не може безразборно да играе тото-мачове.Като иска такъв отбор Вихрен е свободен, и нека си вземе него.Моята молба към крайните фенове е Динев да получи още един шансовеВ¦аз съм сигурен, че си е извадил много поуки.Коко Динев да заповяда на "Лаута", но да знае, че ще ходи по много тънък лед! Аз лично в момента заставам зад Коков.НЕ искам да гледам Локомотив ПД във "В".Групите, които парадират с принципите си могат ли да гарантират, че ще намерят човек, който да не заложи, продаде или уреди нито един мач? Ако имат такъв човек, тогава аз ще ги подкрепя!Нищо не пречи с Коко в "А" гр. и да продължат да търсят подходящия принципен инвеститор на "Лаута".
+14
 
 
Момчета,трябва да се обединим.Коко няма алтернатива.Отиваме на майната си,разберете го.Не можете да преживеете загубата на финала.Я се стегнете.Губили сме и друг финал.Мислехме,че е краят на света,а скоро след това спечелихме КСА.Никога локомотивец не е воювал срещу локомотивец.Това е правило,да бъдем единни,сплотени,без разлика богат или беден,бачкатор или професор.Това е нашата харизма.Който не съгласен да си натиска парцалите в името на отбора.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+15
 
 
Твърдо съм за Станков:) Коко, ако четеш форума и наистина се върнеш в Локомотив изгони тоя боклук Илко Фена, че само интриги плете и плюе всички в щаба и футболистите, а теб направо те мрази. На тоя мястото му е на трибуните, стига сте го къткали и без това само ви плюе, клюкар е и изобщо не е в час със задълженията му. Цял ден се скатава.
+6
 
 
Много малко са отборите в България, чиято оферта бих приел. Но заради страхотната публика и значимостта на Локомотив съм готов да го направя.", заяви Станков.
+16
 
 
Сашо Станков е много добър специалист. Най-важното е че е културен и възпитан човек. Успех му желаем всички локомотивци...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: