ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марешки успокои феновете: Локо няма да фалира
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:32 / 02.06.2013Коментари (45)14323
© Plovdiv24.bg
Веселин Марешки, който финансираше Локомотив Пд през изминалия сезон, твърдо няма да издържа клуба занапред.

Аптекарският е обявил окончателната си позиция и пред представители на фенклуба, които са се срещнали с него във Варна в сряда. Марешки е заявил, че ще изпълни докрай поетите си ангажименти към клуба. Той ще изплати и следващите заплати на Лаута, които са за месец май и ще са последните, осигурени от него.

Аптекарският бос е успокоил ултрасите, че няма да иска възстановяване на средствата, отишли за издръжката на Локомотив този сезон. Става дума за сума от порядъка на 2,5 млн. лева, платени за заплати, премии на играчите и т.н. Варненецът ще претендира единствено за парите, които е дал за погасяване на дългове на предишните ръководства. По непотвърдена официално информация става въпрос за задълженията, които Марешки е изплатил към НАП от по 60 000 лв. на месец.

Другият ангажимент, който аптекарят е поел, е да построи трибуна Бесика. Варненският бизнесмен е гарантирал пред ултрасите, че ще изгради сектора. Както е известно, провалилият се политик обяви официално, че ще направи трибуната, като желанието му е под козирката на сектора да пише, че е подарък от Веселин Марешки.

Източник: в. "7 дни спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 20
17.06.2013
14.06.2013
14.06.2013
14.06.2013
13.06.2013
12.06.2013
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Момчета в близките дни очаквайте добри новини....САМО ЛОКО!
+1
 
 
Джаки, ти питали ли потниците след като изгониха Коко и го обвиниха в продажба на мачове дали са съгласни той да се върне ? А сещаш ли се че Марешки си търси парите (1-2 милиона) които е дал за погасяване на дългове на предишните ръководства ? Вие в момента сте непродаваем продукт ! Никой балам няма да си купи дългове ! В-група ви зове, колкото и да ви е мъчно ;)
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+6
 
 
Ха дано, ама надали.... http://www.youtube.com/watch?v=_JiEod-HX1s Хубаво ще е да има Пловдивско дерби и само за това не трябва да фалирате.....
+4
 
 
успокои ви значи тоя тигър.ами друго освен да му вярвате не виждам.УСПОКОЕНИТЕ
-1
 
 
Зума каза,че във вторник ще е ясен новият собственик!Зума каза и чеокуту ще спечели Купата и ще вземе медал.Зума даже в тоя момент може да покани и Едо да се върне за треньор,че Чечо май потегля към Сирия.Абе Зума е велик бе,той е легенда на Локуту и квото каза-това и стана!
+14
 
 
Газпром взима локото сега казаха по радиото и фалкао подписал за 3 години :) нищо против локомотив ама повечето фенове са му леко казано дразнещи има само една дума за това господ гледа
+26
 
 
Аз уважавам Локомотив , защото е Пловдивски отбор и защото е градският враг №1. Но феновете им (някои , няма да споменавам никове) се изсират във всяка наша тема. Пожелавам ви да не фалирате , защото няма да го има Дербито на България , но феновете ви са ужасни (някои). Дано се оправите и пак да играем с вас. И преди да наблъскате минусите - съобразете , че ботевист ви пожелава успех.
+15
 
 
Спокойно другари , корабът потъва , вода има за всички...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо с домакинство на стадион "Пловдив"
Томаш изгледа внимателно двете асистенции на Бирсент Карагарен
"Числата" са един от най-неудобните съперници на Локомотив Пловдив
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Шамари, юмруци и шутове в съблекалнята на Берое след мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: