ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Локо към Коко: Искаме отбора ни да играе честен и коректен футбол
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:26 / 17.06.2013Коментари (154)15253
© Plovdiv24.bg
Фен-групите на Лаута излязоха с единна позиция относно Константин Динев, който на практика държи мажоритарния пакет акции на ПФК "Локомотив 1926" Пловдив, чрез свой поставен човек.

Ето и пълният текст на декларацията, без редакторска намеса:

Г-н Динев, обръщаме се към Вас със, меко казано, смесени чувства. Въпреки всичко, което Вие ни причинихте в душите, любовта, която носим в сърцата си, е по-силна от това! Изчакахме Вашето официално становище преди да публикуваме настоящата декларация (макар и знаейки плановете Ви за завръщане), за да не се спекулира, че искаме отбора да изпадне във "В" група, като налагаме мнението си.

В самото начало искаме да Ви припомним, че никой никога не Ви е гонил от Локомотив и сега никой не Ви спира, да дойдете и да давате финансови средства за него. Вие сам се направихте на обиден след изказаната от нас позиция за начина на ръководене в клуба и изиграните по Ваше време мачове. Тогава заминахте в незнайна посока оставяйки клуба обезкървен, с неясно бъдеще и любовта, за която говорят Ваши протежета, я нямаше. Да речем, че сте осъзнали, че сте влюбен в Локомотив и искате да му се притечете на помощ.

Да - на нас ни е ясно, че отборът е в тежко положение и изходи за спасение почти няма. Но да не забравяме, че за да стигне до тук Локомотив, вина имате и Вие и предишните собственици (като Галка и турците). За разлика от останалите, които продадоха акциите си и потънаха в ежедневието, Вие запазихте Вашите, като ги прехвърлихте на шофьора си Мушан. Причината за това каква е, ние не знаем. Тя не е толкова важна, друго е по-притеснително - че Вашето име не фигурира официално никъде. Сега, когато сте тук, ние Ви припомняме, че позицията от преди една година не се е променила и няма да позволим, някой да се подиграва с Локомотив Пловдив. Най-малкото някакви метро-сексуални френски футболистчета под Ваша протекция!

Ще продължим да изискваме от Вас, както и от всеки друг президент, да има прозрачна финансова политика в клуба, изразяваща се с точни и коректни плащания, както към всички футболисти и служители, така и относно погасяването на задълженията към НАП, заради които евентуално бихме отишли във така спряганата от всички В група. Те не са направени от феновете!

Искаме отбора ни да играе честен и коректен футбол, без влизане в задкулисни игри и уговорки във всеки един мач, независимо от важността му.

Ще искаме финансовата и административна дисциплина, наложена през изминалата година от г-н Марешки, да продължи и под Ваше ръководство. Защото за една година много футбол не видяхме, но видяхме ред, който не е имало на Лаута от 20 години.

Ще изискваме промяна в начина на работа (не говорим за кадрите, защото това не е наша работа) в ДЮШ и превръщането й в ефективна школа.

Ще искаме да потърсите отговорност за злоупотребите с билети, станали по Ваше време, както и да поясните ясно и точно, какво имахте в предвид преди няколко месеца във Ваше интервю, в което твърдяхте, че сте спонсорирали фен-клуба!?

Мислим, че това, което искаме, не се разминава с това, което Вашите протежета пропагандираха и обещаваха, че ще направите, ако Ви подкрепим.

След като се изпълни всичко това, може да говорим за единство и обединение, което в публиката на Локо винаги е съществувало.

Разделението се получи, именно от насажданото мнение, че ние като фенове може да решаваме нещо и искаме едва ли не, отборът ни да е зле! Не, ние искаме това, което написахме по-горе. Искаме го, защото обичаме Локомотив и не искаме да следваме пътя на други отбори, натрупали огромни задължения, чудейки се, какви схеми да измислят, за да се спасят.

Ако и Вие обичате Локомотив, не трябва да се обиждате от това, което ние искаме, а да се опитате заедно с нас да го направите! Нали искате да сме заедно?!

Това, че не се "навеждаме", не означава, че не обичаме Локомотив, това е последствие на получилото се недоверие към Вас, защото тези неща сме ги изисквали многократно от Вас, но резултати нямаше.


Мислим да спрем до тук. На всички трябва да е станало ясно!


Локо Пловдив до гроб!


Фенклуб на привържениците на Локомотив Пловдив
Организация Трибуна Спортклуб
Гарата
Gott mit uns

Още по темата: общо новини по темата: 20
14.06.2013
14.06.2013
14.06.2013
13.06.2013
12.06.2013
10.06.2013
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Три фракции от която едната крайна написана на латиница.И нито дума за извинение.Защо се захващате за финала,след като имаше и други съмнителни мачове.А тази година да не беше по-различно.Натиснете на клавиатурата ,,кучката на мафията '' и вижте какво ще ви излезе.
+4
 
 
а колкото до този прословут финал дето уж сме го "продали" то малко да разбираш от футбол и ще ти стане ясно , че докато Даксон беше на терена доминирахме след неговото излизане нашите нямаха никва идея в играта и контузията на Танко също се оказа ключов момент , защото ни вкараха два еднакви гола през центъра на отбраната за кви продажби говорим ??????
+5
 
 
тези от фракциите са някви сектанти дето нямат нищо общо с деиствителноста всеки следващ път ме изумяват и станхме всички за смях покрай тях с тея декларациики
-4
 
 
Гатанка? Ненужни и неграмотни. Що е то?
+4
 
 
НЕГРАДСКИТЕ ДА МЪЛЧАТ АМА ХА!!! КОГАТО ДОЙДАТ НА ПРОТЕСТИТЕ ПРОТИВ СВОИТЕ МАЙКИ И БАЩИ ОТ ДПС- ТОГАВА ДА ГОВОРЯТ. АМА ТО ЗА ТАКОВА НЕЩО СЕ ИСКА ДА ИМАШ ТОПКИ В ГАЩИТЕ А ТЕ НЯМАТ НИЩИЧКО- КАКТО КАЗВА БАТЕ ВЕНЦИ.
+1
 
 
Жълтите подметки треперят от страх за 8-мия кръг..... Не се притеснявайте неградски видяло се е, че ще ви жънем!?
0
 
 
Абе к***и сте си е и това е. Цяла България ви разбра!
на 17.06.2013 г.
+8
 
 
За какво са ни жълТУРЦИТЕ,като си имаме двайсетина негодници деклараторчета? За единство и обединение с вас НИКОГА! Няма призидент, няма ръководител от който да сте доволни. Изчезнете от Лаута господа .
+8
 
 
Ай стига бе. Поредната малоумна декларация. Тия малоумници от фракциите даже се развиват в простотията си. Искате искате ама какво предлагате драги ми лумпени. Предлагате ли културно държание, предлагате ли сдържани реакции, предлагате ли да спестите на президента пари от нелепи глоби за непрестанните ви изцепки, предлагате ли някакъв самоконтрол, организация сред феновете? Не, не предлагате нищо с глупавите си декларации. Смешници махайте се от Лаута всички ни е срам от вас. Пейте си тъпите песнички срещу жълтите по тъпите мегафони някъде другаде. Изчезнете от лаута. Вие не сте футболни фенове.
+6
 
 
Всяка обръщалка значи е нагласена. Тогава Лудогорец бяха с класа над нас/говоря през целия шампионат/ и напълно нормално е да ни обърнат второто полувреме. Някой се опитват да прокарат и няква далавера с Витес /4:4 / . Да , ние не изгонихме Коко, просто отправихме обвинения към него в състояние на афект , че най-вече не бихме Лудогорец. Пак си мисля , че турците бяха по-добрия отбор през цялата година от нас и е напълно нормално да ни обърнат във финала. Та МеталикЪ как влезоха във А група? Супер нагласени мачове , обаче усетиха , че Банго ша им снася кинти и си затраяха. Евала, аферим , кърначета. Мощно напред , ЧЕРНО-БЕЛИ ВЕЛИКАНИ!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: