ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо между Марешки, Динев и нов инвеститор
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:57 / 28.05.2013Коментари (96)12732
© Plovdiv24.bg
Отново настъпи време разделно за Локо. "Черно-белите" са изправени пред ново предизвикателство относно бъдещето си и най-вече относно финансовия си благодетел.

Сегашният Веселин Марешки обяви, че напуска, но сякаш си остави вратичка за оставането си на "Лаута". Plovdiv24.bg научи, че Марешки е поставил условия, за да продължи да издържа Локомотив.

Предишният благодетел Коко Динев, който остави много противоречиви впечатления на "Лаута", също опипва почвата за завръщане при "смърфовете". Чрез един от придворните си журналисти, Динев пусна днес информацията, че е пред завръщане начело на Локомотив по-скоро, за да сондира мненията относно това завръщане. Друг е въпроса дали има парите и кредита на доверие от ултрасите, за да застане отново начело на "черно-белите".

В същото време се знае, че Атанас Узунов и Христо Бонев продължават да търсят нов собственик за отбора, но усилията им са сериозно затруднени от обстановката на безвластие и несигурност, в която се намира страната ни.

Още по темата: общо новини по темата: 20
17.06.2013
14.06.2013
14.06.2013
14.06.2013
13.06.2013
12.06.2013
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Заради една шепа глупаци от Наполетани и Гот Мит Унс, Коко си трагна от Лаута, но се показа като абсолъутен майкар и плати от дйоба си всички разноски по патуването то Холандя за мача с Витесс. А таъа варненска курва обеща пред цъал град, че що построи трибуна и се изметна. И сега половината ни стадион е разрушен и така ще си остане, докато не варнем обратно Коко Динев. Затова приканвам всички малоумници от фракциите да излезнат с едно открито писмо в което да се извинъат на Коко и да го поканъат обратно в Пловдив.
+4
 
 
Коко Динев направи най-големия ремонт на стадиона от всички предишни президенти. Отбора беше в отлично състояние и се класира за евротурнирите. Бихме почти всички "грандове". Човека обичаше Локомотив. Не знам какво искате повече.
+3
 
 
Изпадаме в положението на ЦСКА в което никой трезвомислещ бизнесмен не иска да дойде и да бъде псуван и обиждан още при третата загуба. Разликата е само в това, че в ЦСКА си мислят че задължително трябва да са шампиони а ние си мислим, че зад всяка загуба стои тото уговорка. Спрете да плюете по Коко Динев ако искате да имаме отбор.
+5
 
 
Мисля, че се убедихте всички, че Коко Динев на този етап е най-добрия вариант за президент. Обвинявахте го абсолютно безпочвено в уговорка на финала. Имахме супер отбор, който се класира за евротурнирите и бяхме в топ 5. Вижте жълтите с колко много пари и усилия не могат да го постигнат това още. Спрете с глупостите за уредени мачове, защото се видя и тази година как падахме от Ботев Враца, Левски и др. Коко Динев разбира от футбол и има връзки в Гърция от където идваха добри футболисти. Не се подвеждайте по ултрасите (избирателите на Болен) видяхте как ги извъртяха и тях да целуват местанчо и доганчо. Да идва Коко Динев а Марешки ако иска да помага с пари, но да не се бърка в управлението защото доказа, че не става за футболен президент.
-5
 
 
Днес представление ще има ли? От колко часа?
+5
 
 
КОКО ДИНЕВ!!!! С него поне се борихме за нещо !!!
-2
 
 
Няма пари за банкова гаранция и освен без трибуна ще останат и без лиценз.
-1
 
 
Офертата на Узуна - Локо за левче с бонус - кафе дали още е в сила? Който се смее последен, се смее най-добре - запомнете го буфери...
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: