ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Софийски вестник, след като "уволни" Чечо, прати Локо във "В"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:45 / 05.06.2013Коментари (30)6579
© Plovdiv24.bg
Целенасочената кампания, която една софийска медия води срещу Локо взима нови върхове. След като преди няколко седмици от името на Бонев и Узунов този вестник "уволни" Стефан Генове, днес нова миризилива партенка е пусната по адрес на "черно-белите".

"Меридиан мач" съобщава, че Марешки може да продължи да инвестира в Локо. Това може да стане единствено при положение, че смърфовете започнат на чисто в аматьорския футбол, като тръгнат от "В" група, пише всекидневникът. Бизнесменът от Варна бил обещал 500 000 лева за издръжка.

Още по темата: общо новини по темата: 20
17.06.2013
14.06.2013
14.06.2013
14.06.2013
13.06.2013
12.06.2013
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Дали е партенка или не ,ама това е най-верния път за спасяване на Локото.Другият вариат е с Марица в една група! Както казва бат'Бойко - е*ати ташака!Локото в една група с Марица! Е,няма лошо!!
+4
 
 
Не, че се заяждам, но до някъде има логика.. Нормално е Марешки да иска да инвестира в Локо, но какво получава? Инвестира в нещо, което има повече от 1 милион задължения и всеки месец НАП му дърпа по 35 000 лева, на всичкото отгоре то не е негово, съвсем нормално е това.. На дали обаче това ще се случи и дано да не става, защото това са поне още 3 години без дербито на България!
0
 
 
Няма проблем щом Локо Пловдив ви е проблема искарайте ни и да спре всичко за нас мьките за вас това да пишете глупости по наш адрес !!! Щом толкова ви пречим направете го !!!
+5
 
 
Въпреки трите защити на ядрения реактор, столип контрол, шекер контрол и аджасконтрол, машинистите Зумини и Узуни бяха набутали 2-3 лопати в повече от ядреното гориво "КЮМЮРСТЕН" и космическа совалка не издържа!!! Взривът беше не от 8, а от 9 степен по Рихтер! Всички мечти и химери се разлетяха на безброй "В"- образни парченца. Съграденото с много труд и средства от Г. И. туловище на машината, изчезна за миг и потъна в черно бялата мъгла. Конструкторите и привържениците на този гнил и обречен проект, пожълтяха, пребледняха и потънаха в черна тъга и печал. Оставаше им единствено злобата и гнусната надежда жълто черния проект да се забави. Съдбата ги наказа горчиво. Събраха си мешките и побързаха да хванат последния влак за Кюстендил или Мездра!
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (8)
на 05.06.2013 г.
+9
 
 
Според софийски вестници Левски е шампион на България и само въпрос на време и на Европа.
+10
 
 
Мареш не иска да плаща чужди задължения-кво не е ясно? И никой друг не иска да ги плаща. А другия вариант е спосорство без собственност , ама и това не устройва мареш (както и никой друг) Ако не се намери някой с пари бол, да плати чуждите задължения и да придибие локото варианта е ясен. Бонев и узуна само бавят неизбежното, като задлъжняват все повече клуба. Просто две и две е 4 кво неясно има. Е естествено че е неприятно...ама това дето някой ще даде милион да избутате сезона... "на сто вълка кози крак"
+11
 
 
Радвайте се,че още Ви отразяват тук-там из вестниците.Скоро само ДД в "Марица" ще пуска по някоя сълза.
-4
 
 
Браво за коректното отношение на Пловдив24 към Локомотив. Поздравления. А източника на поредните пасквили към отбора е ясен - Меридиан мач.
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив Пловдив честити вековния юбилей на Етър
Фенклубът на Локо: Честита победа! Пловдив е само черно-бял!
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Кадри от дрон: Вижте как върви изграждането на козирката на Трибуна Спортклуб
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: