ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Абушев пред Plovdiv24.bg: Локомотив винаги ще го има, този отбор е вечен
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:11 / 29.05.2013Коментари (29)11671
© Plovdiv24.bg
Рангел Абушев направи изключително силен сезон с фланелката на Локомотив. Той се превърна в голмайстор на отбора и логично интереса към него се повиши. Ето какво сподели пред Plovdiv24.bg талантливият нападател.

Рони, как оценяваш изминалия сезон в личен аспект? Като, че ли първия полусезон бе по-силен за теб?

Да,безспорно втория полусезон формата ми спадна и докато в началните мачове ме водеше още инерцията от първия полусезон, то постепенно както мен, така и целия отбор ни хвана една вихрушка от недобри мачове. Не искам да звучи като оправдание, но футбола е колективна игра и всеки футболист е зависим от това как върви отбора, освен ако не се казва Марадона. Като цяло от изминалия сезон в личен план съм доволен. 8 гола не са кой знае колко, но пък като погледнете отборите, които са пред нас в класирането, само на ЦСКА и Берое не успях да вкарам, а мен баща ми ме учил, че за да съм голям трябва да вкарвам на големите.

Как оценяваш представянето на отбора?

Мога само да похваля целия отбор, че въпреки всичките циркове, като се почне с напускането на един президент, аварийното идване на друг, детектори на лъжата, смяната на треньори в рамките на седмица, като единия се задържа само ден, думите на г-н Марешки, че в края на сезона напуска клуба, гарнирани с това, че в началото всеки ни причисляваше към изпадащите отбори, въпреки всичко това мисля, че заехме едно прилично място, направихме някои силни мачове и най-вече не подведохме вярната ни публика, която ни подкрепяше докрай.

Има известна неяснота около бъдещето на Локо, това притеснява ли те? Има ли интереси от други отбори към теб?

Да в Локомотив е като в морето, тишината и спокойствието са краткотрайно явление и винаги има вълни, които да предизвикат хаос и притеснение какви ще са последиците. Наистина бъдещето е неясно, но Локомотив ще го има, каквото и да стане, просто защото ги има хората, които милеят за него. Такива отбори са вечни. За трансфери и интереси не коментирам.

Предполагам, че искаш да заиграеш в чужбина, смяташ ли, че е дошъл момента или има "още работа да свършиш" в нашето първенство преди да си готов за клуб зад граница?

Ами нали знаеш, че колкото по-млад отидеш в чужбина, толкова по-голям е шанса ти за реализация, а пък и с натрупването на годинките това става все по-трудна задача. Работата никога неможеш да я свършиш напълно, винаги има още за довършване, особено ако си футболист ти трябва да се развиваш постоянно. Така че ако има опция чужбина нормално е да имам желанието.

Имате съвсем малко време за почивка това лято, едва около 2 седмици, как ще го оползотвориш?

Да, малко време е, но пък някои хора и толкова нямат за почивка, така че сме доволни и на това и аз лично ще я оползотворя по-най добрия начин.

Още по темата: общо новини по темата: 20
17.06.2013
14.06.2013
14.06.2013
14.06.2013
13.06.2013
12.06.2013
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Рони, от теб се иска да късаш жълти трътки и през следващия сезон. И дори да не успееш да вкараш на някой голям отбор, ще е достатъчно да отпориш няколко пъти жълтите. Успех!
Forever- Love, Botev Plovdiv and Rock Music! This is a part of my life...
на 30.05.2013 г.
+1
 
 
Древен вечен и запътил се към поредното участие в Б група след предстоящото дерби този идващ полу-сезон!
+2
 
 
В момента, когато Садъка дойде при нас за малко разбрах, че всякакви клетви "до гроб" са миже да те лажем. През цялото време игра при нас, все едно че е продукт на ДЮШ на "Ботев"Пд. Освен това, Садъка е и един много точен човек, сблъсквал съм се 2-3 пъти с него по разни спортни прояви и трябва да ви кажа, че високомеррието за него е абсурдно нещо Затова, не се изненадвайте, ако Абушев кривне за няколко сезона. Ако е като Садъка, той ще се раздаде и за други отбори, дори някои от тях да са му били неприятни. И накрая, пак ще си кацне при вас - играч, треньор, все тая Пък иначе, хайде да не го хокаме, че говорел - и вие, и ние от "Ботев". Нека си говори сега, а не да дрънка врели-некипели когато гони тридесеттака и има много изиграни мачове
+1
 
 
Тоз отбор , отдавна го закриха , та къде ще го има , като официално го няма.
+7
 
 
Тоя е за Б група,нали го видяхме на Колежа...скри се от топката.Само дава поводи на малцинствата да се радват.:)Всъщност,знае ли се дали ще съществува жалкото отборче?!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 29.05.2013 г.
+8
 
 
Ранга, много си малък още, за да правиш такива изводи.. Утре - друга песен ще запееш! Всички сте такива..., докато ви покажат по-голямата парА.
+5
 
 
Рони - пич както винаги, истински Локомотивец.
+11
 
 
Ми то и марица и спартак ги има, кво от това.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Крушарски с интересен коментар за раздялата с Динко Хоркаш
Край! Динко Хоркаш прекрати договора си с Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: