ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мнозинството фенове на Локо настръхнаха срещу Коко Динев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:14 / 07.06.2013Коментари (260)21681
© Plovdiv24.bg
Броени дни преди старта на лятната подготовка, напрежението на Лаута се покачва. Бившият собственик на Локомотив Константин Динев, който на практика продължава да държи акциите на клуба чрез свой приближен с лекота сложи черните очила и пробва да заяви желанието си да се завърне начело на тима, все едно не помни причините, заради които голяма част от феновете едва ли някога ще му простят.

В сладникаво интервю вчера, Динев успя да се обясни в любов в Локомотив, изтъкна колко го боли и как няма да допусне клуба да изпадне в регионалните групи. Умело вкара думи и като "единство" и "юмрук", с които на практика провокира последващите събития.

Бившият председател Мартин Вълков-Умброто пък излезе отпред да обяснява, че представлява ветераните на Локомотив и част от умерените и не толкова активни фенове, които нямат нищо против завръщането на Динев.

Това отприщи ширещата се няколко дни сред всички организирани групи и форуми ясна позиция на активните фенове на отбора, за които времето на бившият мажоритарен акционер отдавна е изтекло и няма как да бъде допуснат в рамките на спортния комплекс. Очаква се позицията им да бъде официално заявена, заедно с конкретните причини затова.

Почетният президент Христо Бонев и административният директор Атанас Узунов пък така и не са запознали "черно-бялата" общественост със случилото се през последните няколко дни, не заявяват официалната си позиция и конкретни алтернативни решения. С това патовата ситуация на Лаута се засилва, а най-голямото оръжие на локомотивската общественост - единността, е обезвредено.

Източник: LPortala.net

Още по темата: общо новини по темата: 20
17.06.2013
14.06.2013
14.06.2013
14.06.2013
13.06.2013
12.06.2013
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Момчета нека всички застанем зад Коко и да му дадем кредит на доверие!Искаме мощен Локомотив а не игра по села и паланки както беше с папалюгите
+3
 
 
Добре бе хора, след като всички искате Коко да се върне на Лаута, защо позволихте няколко "потници" да го изгонят? Не мислите ли,че е малко странно президента да се оттегли заради няколко човека? Странно ми се вижда на мен,президент, който е налял много пари да си замине току-така. Моля, не ми отговаряйте на мен, отговорете си първо на вас :)
+5
 
 
Трябва само една прочувствена извинителна декларацийка и тото стъпва победоностно на Свлачището.Потниците ликуват,а онези с поло под ризата бойкотират.Добре дошли във филма ,,Цирк''.
0
 
 
Аз лично не съм настроен, защото за мен Локомотив е над всичко. Само се питам като дойде мача с ЦСКА какво ще пишем по форумите и как ще го играем в Еврофутбол, ако мача не е свален. Или ако десния бек на ЦСКА се контузи сутринта, кой наш защитник ще бъде трансфериран следобед в кочината. При първия съмнителен резултат, дори мача да се е играл истински, ще стане взривоопасно. Дано само си въобразявам. САМО ЛОКО.
0
 
 
НАСТРОЕНИ СТЕ НА ЕДНА ПРОГРАМА И ТОВА Е .НЕКА НЯКОЙ ОБЯСНИ ЗАщО КАТО НИ ЛЯГАТ МОЖЕ А ОБРАТНОТО НЕ МОЖЕ.ОСЪЗНАЙТЕ СЕ НЕ СТЕ ВИЕ 100 ТИНАТА КРАЙНИ ЛОКО ПД.ТОВА СМЕ И НИЕ ОСТАНАЛИТЕ.КОЙТО НЕ ИСКА ДА НЕ ИДВА НА ЛАУТА КАТО Е ПРОТИВ ,НЕГОВА СИ РАБОТА.ТО щЕ СЕ ВИДИ КОЙ Е С КОКО И КОЙ НЕЕ
+2
 
 
Коко или закриване ? Изберете сами ....
0
 
 
Кумът на Христо Стоичков ще е административен директор на мястото на Димитър Димитров-Каубоя Бившият съдия Атанас Узунов почти сигурно ще стане част от управленския щаб в ЦСКА след влизането на Гриша Ганчев в клуба. Кумът на Христо Стоичков ще заеме поста административен директор в Борисовата градина. В момента бившият рефер №1 на България е на същия пост, но в пловдивския Локомотив.
0
 
 
Дано КОКО се завърне начело на любимия ЛОКОМОТИВ.Посещаемостта ще се вдигне двойно- дори и крайните да не ходят по мачове.ЛОКОМОТИВ Пловдив НАД ВСИЧКО И НАД ВСИЧКИ!!!
-4
 
 
комарджия,бягай в Докса Драма,тама те чакат с отворени обятия!
+4
 
 
Това прасе се подигра на целия град и само заради това,ако ще,няма място в Пловдив. А бе много бързо забравихте насраните си физионимии-Бургаски,бе!!!!! И за какво да ходя на мач,като предварително знам как ще завърши.....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Събраха се! Бивши играчи на Локо взеха властта в традиционен български отбор
Първо в Plovdiv24.bg: БФС насрочи градското дерби при дублиращите отбори! Мачът ще е на "Лаута"
Локомотив пусна билетите за последния мач от редовния сезон
Представят книгата "Из младостта на пловдивския футбол"
Двама от Локо пропускат последния мач от редовния сезон
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: