ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Константин Динев: Мога да се върна в Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:52 / 12.06.2013Коментари (178)18395
© Plovdiv24.bg
Няма никакво значение с мен, или без мен, но отборът трябва да е в елита, заяви бизнесменът
Константин Динев може да се завърне начело на Локомотив, обяви самият той. Както е известно, Веселин Марешки напуска "Лаута", а ръководството на тима в лицето на Атанас Узунов и Христо Бонев направи и невъзможното да намери нов благодетел за "черно- белите" от Пловдив, но без успех към днешна дата.

"Няма да крия, че през времето, докато Марешки бе начело на тима , се интересувах какво се случва в Локомотив. И не пишете след името и Пловдив, защото се знае, че за мен има само един такъв тим, започна Динев.

"Всеки мач преживявах и съм запознат със сегашното състояние на клуба. Не искам и да си помисля ,че Локомотив може и да не е в А група. Няма никакво значение с мен , или без мен, но Локомотив трябва да е в А група, заради историята си и заради феновете, които обичат този клуб. Проведох срещи с привърженици на отбора, които ме запознаха с мнението на голяма част от "черно- белите" фенове. Говорих и с футболисти от клуба, говорих и с Наско Узунов, който ме увери, че не е имало вариант да отиде на "Армията". Запознат съм и с мнението на онази част от феновете, които не искат да се връщам в Пловдив. Няма да споря с тях, но те продължават да живеят в заблудата, че има нещо нередно около някои мачове на отбора. Всички знаят как аз стигнах до идеята да поема Локомотив и в какъв момент го направих. Не крия, че го направих и заради този, който локомотивци уважават, не само заради спечелената по негово време титла. Става дума за Георги Илиев. Как да обясня на феновете, че и аз исках да вдигна Купата на България. Не си ли спомнят как тичах по терена на стадиона в Ловеч, когато заедно с тях се радвахме за отстраняването на Литекс....Мога още неща да кажа, но не смятам, че трябва да се оправдавам , или обяснявам пред когото и да било.

Днес е сряда и отборът вече се готви за следващия сезон. Не съм съобщил още намеренията си, защото чета, че част от феновете търсят още друга възможност за собственик на Локомотив и "ако не намерим друг, тогава може да приемем Коко да се върне". Аз уважавам всеки един, който обича и е привърженик на Локомотив. Искам и уважение към мен, ако отново поема издръжката на клуба. Не уважение към Константин Динев, а към ръководителят на Локомотив. Виждате какво става по другите отбори. Левски загубиха спечелена титла, но феновете им пак са на стадиона. Тези на ЦСКА посрещнаха подобаващо се Христо Стоичков. Привържениците на Литекс си бранят тима , да не изреждам всички, които обичат играта футбол.

Знам, че ако се върна няма да ми е лесно. Знам за сравненията с Ботев , но няма как аз сам да осигурявам такива финанси, каквито ще имат градските съперници. Знам и за силното им влияние сред медиите, за мащабните им проекти за базата на отбора.

Единственото, което мога да имам е подкрепата на феновете към отбора. Не към мен и ръководството, а към играчите и треньорите. Искам единство на всички, които обичат Локомотив. Знам ,че ще е трудно, но съм готов да опитам. Не мога нищо да обещавам, но знам, че не искам пак името ми да бъде опетнявано, още пък по- малко от свои.

В близките дни ще обявя решението си, след като проведа още някои срещи, част от тях и с фенове на отбора. И да не се върна , пак ще милея за Локомотив. Ще пожелая успех на тима в първенството и Купата. За да няма спекулации, ще кажа ,че отказах да стана собственик на един, два отбора, които влязоха в контакт с мен. Или ще се върна в Локомотив, или ще си живея живота в Сандански. Щом казвам всичко това, щом като провеждам всичките тези срещи и консултации, значи е възможно да се върна в Локомотив, но искам още малко време за да съм сигурен в решението, което ще взема", каза Динев пред Gong.bg.

Още по темата: общо новини по темата: 20
17.06.2013
14.06.2013
14.06.2013
14.06.2013
13.06.2013
10.06.2013
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 13.06.2013 г.
+2
 
 
Какво треперете, бе - всичко е решено и Коко се връща. Просто, човека си взе 1 г. таймаут, или - неплатен годишен отпуск - както предпочитате!:) Всичко е ясно и дерби ще има след 2 месеца. Ама - да играете истинската ей, а не на една врата:) Иначе - просто не е дерби..
+2
 
 
Ако комарджията-чалгар вземе малцинствата тази година ще ги клатим,няма да има измъкване!На два пъти късмета ги покри!
-4
 
 
Спокойно сдруженци, пак напълнихте гащите че бате Коки ще си идва. Обещаваме, че няма да ви бием с много голове, но само ако слушате
+2
 
 
Нали интелигенцията и бизнеса са черно-бели бе? Защо ви е страх да отидете при аматьорите и да започнете отново? Нали имате милиони привърженици? От какво ви е страх? От това, че на никой не му пука за вас? Това е разликата между нас и вас. Ние не се поколебахме и за миг! Въпреки, че италианците ви треснаха не се поколебахме да ги изгоним в едно със селския. И да рискуваме всичко отивайки във в група. Само, че се справихме , а в последствие Цветан Василев впечатлен от подкрепата на жълто-черната общност реши да подкрепи отбора. А вие? Вие изгонихте (и правилно) доказан комарджия, но от страх да не изчезнете в миманса сте готови да му лижете краката! Никога няма да бъдете като нас.Никога! Отрепки!
+3
 
 
Хайде да се връща КОКО, че Камбуров, Лазаров и Серж чакат.Защо не и Милиев, Коце Стоянов...
0
 
 
Кво стана с декларацията на потниците? Уж щеше още вторник да я пускат, а още я няма. Явно вече са сложили наколенките и са се примирили с новия си прякор - ВАЗЕЛИНИТЕ, х-х-х...
+5
 
 
днес потниците имат събрание....та утре ще има декларация.фракцийте бистрят какво да правят.не искали коко.фракций от 200 има няма фена.алооооо стига глупости,кои сте вие.не гледате ли какво става по форумите.ние ни искаме вас,а искаме коко май стана.вие сами отблъснахте публиката на ЛОКОМОТИВ от стадиона .примери много.97% от публиката смея да кажа е за коко динев.3% се бунтували.хахаха.гледаме напред.който се бунтува да не идва на лаута.ГОСПОДА ОТ ФРАКЦИЙТЕ СЪщОТО Е КОГАТО КУПУВАш СРЕшИ И КОГАТО ПРОДАВАш.НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА МНОГО РАЗБИРАщИ ОТ ФУТБОЛ.СЪщОТО Е КОГАТО СТАВАш шАМПИОН С 10 КУПЕНИ СРЕщИ И КОГАТО ЛЯГАш НА ЛУДОГОРЕЦ.СЪщОТО Е КОГАТО ЛОКО СФ ТЕ СПАСЯВА НЯКОЛКО ПЪТИ ОТ ИЗПАДАНЕ С СРАМНИ СРЕщИ.ДА ДА ДА .АЗ СЪМ РЕАЛИСТ И МОГА ДА КАЖА ТОВА БЕЗ ДА МЕ Е СРАМ.НЕ ВЗИМАМ ПАРИ ОТ ЛОКОМОТИВ И НЕ ГРАВИТИРАМ ОКОЛО ЛАУТА ЗА ДА СЕ ДОКОПАМ ДО НЕщО.АЗ СЪМ ПРОСТО ЕДИН ОТ МНОГОТО ЛОКОМОТИВЦИ КОИТО МИСЛЯТ ТАКА И НЕ ВИ ХАРЕСВАТ.ДА НЕ ВИ ХАРЕСВАМ И НЕ ИСКАМ ДА СЕ БЪРКАТЕ В КУХНЯТА НА ОТБОРА .КОЙ КАКВО И КАК.САМО ПОДКРЕПЯМ ОТБОРА И ФУТБОЛИСТИТЕ .....ТА ТОЗИ КОКО ДИНЕВ СЕ ДОКАЗА КАТО НАИ ДОБРИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА ЛОКОМОТИВ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ.РЕМОНТИ,ТЕРЕНИ,СЪБЛЕКАЛНИ ФУТБОЛИСТИ И ДР.НЕ СЕ ОПИТВАЙТЕ ДА ЗАТРИЕТЕ ТОЗИ СЛАВЕН ОТБОР ,ЗАщОТО ОСВЕН ДА БЪДЕТЕ НАМРАЗЕНИ ДРУГО НЯМА СТАНЕ.ЯВНО ЖИВЕЕТЕ В СОБСТВЕН СВЯТ И НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО СЕ ГОВОРИ ЗА ВАС .ВИЕ НЕ СТЕ ЛОКОМОТИВ.ЛОКОМОТИВ Е ИНСТИТУЦИЯ .НИЕ ГОЛЯМАТА МАСА ФЕНОВЕ СМЕ ГОТОВИ С КРЕДИТ НА ДОВЕРИЕ ЗА КОКО И щЕ ГО ПОКАЖЕМ НА СТАДИОНА ,АКО ТОЙ СЕ ВЪРНЕ РАЗБИРАСЕ.НАПРЕД И САМО ЛОКО.П.С.И СЛЕДВА ДЕКЛАРАЦИЙКА УТРЕ .
-2
 
 
А при цар Киро ходихте ли.Редно е поданиците му да бъдат зарадвани.Възможност са също Суди Озкан,Рашид Жинопотоку,Левент Назифоглу,Гюлтен Пачъ,а и циганският Остап Бендер-Тасев.Желателно е оня с наколенките и тоя със съдийската свирка да обиколят черешовите плантации в родният ви край.
-5
 
 
Константин Динев: Мога да се върна в Локумотив, но мога и да не се върна при потниците от лайнаута...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Крушарски с интересен коментар за евентуалното идване на Гриша Ганчев в Локо
Уволниха Акрапович и бившият му клуб постигна основната си цел
Крушарски: Двама ще последват Хоркаш, разреших на треньора да си избере три нови пелета
Шапки долу пред един от големите герои на Локо, който несправедливо бе наказан 8 месеца
Честито! Двама от Локо имат повод да почерпят днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: