ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Генов: Искам да се получи истински футболен празник за цяла България
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:10 / 07.05.2013Коментари (18)5260
© Plovdiv24.bg
Искам да се получи един истински футболен празник за цяла България. Моите футболисти ще дадат всичко от себе си, за да се представят достойно. Това заяви наставникът на Локомотив Пловдив Стефан Генов на пресконференция днес, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Макар че имаме някои проблеми с наказани и контузени състезатели, настроението в съблекалнята е добро. Аут заради натрупани картони е Валери Георгиев, а различни травми вадят извън сметките Юруков, Атанасов и Мечечиев. Кирил Котев все още е под въпрос, като за него ще преценявам в последния момент, защото той тренира на облекчен режим. 

Излязлата в столичен спортен всекидневник информация преди двубоя с Левски е много непочтена. Дядо ми е един от основоположниците на Локо и подобни спекулации меко казано ме обиждат. Никога не съм се съмнявал в честта и морала на моите футболисти. 

Сега обаче мислим само за срещата с Ботев. Не смятам, че има с какво да се изненадаме. Всеки един от съперниците е проучил добре другия, така че очаквам да се получи истинско дерби. Знаете, че в такива случаи обикновено няма предварителни фаворити, а за крайния изход от сблъсъка решаващ може да се окаже всеки един детайл. Ботев разполага със солидна селекция и са по-напред в класирането, но в един такъв мач това невинаги се е трансформирало и върху крайния изход", обоснова се Генов.
Още по темата: общо новини по темата: 43
14.05.2013
13.05.2013
10.05.2013
10.05.2013
09.05.2013
09.05.2013
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Локомотив има своите шансове - все пак това е единствения отбор с два стадиона - Лаута и Кънчова поляна. И на двата стадиона сме си у дома
+1
 
 
СТИГА СТЕ РЕВАЛИ И ДА ПАДНЕТЕ НЕ СВЪРШВА СВЕТА , ПОНЕ ГО НАПРАВЕТЕ МЪЖКИ . СПРЕТЕ ТОЯ СПРЕТЕ ОНИЯ . В МОМЕНТА СМЕ ПО ДОБРИ И СЕ ВИЖДА ОТ КОСМОСА ДАЖЕ , ТАКА ЧЕ ЕДИНИЦАТА Е ЛОГИЧНА.
-4
 
 
Спрете онзи мангал Цветков и белозомския и са до тук !!! Берое ги биха 2 пати ние Берое ги бием кадето ги хванем даже с хендикап !!
-1
 
 
Ще се получи ако ги изкараш да играят (но то им е трудно) футбол.....
-2
 
 
чечо 20 минути преса и са ни в краката. 1:3 САМО ЛОКО
-1
 
 
Генов, този път не прави глупости и експерименти както на няколко пъти прави през сезона! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Жоро Стефанов, Рони и Маламов Титуляри !!! Те знаят какво да правят!!! САМО ЛОКО !!!!
+6
 
 
Пак ли ще забъркаш бетона който игра в Разград.
-2
 
 
Вдигни ги тези момчета дори и да загубим нека да е мьжки имаме добри играчи покажете какво можете !!!Напред Мой Локомотив
+12
 
 
Ей Чечо ли си Мечо ли си,недей да характеризираш детайлите преди двубоя,а по-добре надъхай футболистите си да играят със сърце и дух.Ботев са фаворити каквото и да си говорим,но аз вярвам в моя Локомотив.И стига с тази омраза дечковци,утре двата отбора излизат да покажат,че това е мачът на България като качество,като техника,като себераздаване и като фенове естествено.Стига сте се нареждали и псували.По този начин се проявявате като супер ограничени псевдофенчета.Всеки преди да почне да псува другият отбор да си представи дербито на Ливърпул и как хората седят един до друг и си правят кефа.Хайде със здраве и нека стане запомнящ се мач,както всички останали.И дано няма инциденти.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: