ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Вандер отстранен за неопределено време от представителния тим
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:29 / 09.05.2013Коментари (52)9740
© Plovdiv24.bg
По решение на спортно-техническия щаб на "Ботев" Пловдив футболистът Вандер Виейра е отстранен за неопределено време от представителния тим. Причината е липса на професионализъм и дисциплина, съобщава официалният сайт на "жълто-черните".

Вчера нападателят се появи като резерва в градското дерби с Локомотив и беше аплодиран бурно от бултрасите, но несериозното му отношение към тренировките не се харесва от Станимир Стоилов и може би клубът ще се раздели с него през лятото.
Още по темата: общо новини по темата: 43
14.05.2013
13.05.2013
10.05.2013
10.05.2013
09.05.2013
09.05.2013
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Много интересно явно пуберите заспаха и виждам достата интерсни и трезви мнения
+1
 
 
Вандер е много ценен играч за нас и миля,че всичко ще си дойде на мястото. Станало е нещо което ще мине бързо. Мисля,че след като той влезна играта в атака се освежи ,изкара им 2 жълти картона за 5 мин. и направи няколко хубави пробива от които гола висеше на косъм!
0
 
 
Най - класният ни играч и ако бе играл пълноценно 90 мин. в двата мача с буферите , със сигурност 100 процента биехме в двата . Така ,че по-нежно с Вандер , та да не си тръгне друг след края на сезона.
0
 
 
7 причини да се замислим всички пловдивчани защо дербито ни победи софийското само на трибуните. 1. Изгледайте по възможност много добре положенията за отбелязване на гол в срещата и от двата отбора. 2. Обмислете много добре липсата на реакции от треньорските състави по време на мача. 3. Прочетете отново изказването на Цв. Василев преди мача, че "ако не победи Ботев, няма да е фатално." Не, ако загуби, а именно ако не победи. 4. Вземете предвид наказанието, наложено на Вандер след дербито, при положение че именно той беше играчът, който искаше да влезе с топката във вратата, изгубил вяра, че колегите му искат да я уцелят. 5. Помислете защо Локомотив направи своите смени, а Ботев предпочете да не направи 2 смени в офанзивен план. 6. Задайте си въпроса защо Неделев за първи път играе мач до самия му край без схващане или липса на въздух. 7. Ако имате познати служители в общината, поинтересувайте се защо се носи странна мълва за желание за избягване на напрежение сред агитките и обществеността в града дни преди изборите. Добре е, че този път ни бяха спестени обръщалките от есента за 2-2. Щеше да е много жалко за Адам да се налага да сгъва китката си в последния момент като Шеткус. Докато съхнех от дъжда вчера си мислех все още, че съм гледал истински мач, но след като поотшумяха емоциите вече не съм толкова сигурен. Ако е така, това ще доведе до огромни сътресения конкретно в нашия отбор - особено сред чужденците.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
0
 
 
По добре отстрани Педро,че вече тръгнаха залагания след колко години ще му е първата асистенция,според мен това момче е тренирало някакъв индивидуален спорт,не футбол!
на 09.05.2013 г.
+4
 
 
Нека не се изказваме без да знаем какво и защо. Вчера Вандер влезе,макар и не абсолютно готов,значи не е имало проблем и после нещо е станало иначе това нямаше да излезе сега. Едно е ясно в този клуб трябва ред и дисциплина иначе може да станем и шампиони и пак да сме палячовци! Или не сте гледали вече шампион на България да изглежда смешно?
+4
 
 
Най лесното е да се махне един човек, но по трудното е да се остави на поста си, поне докато се намери равностоен или по-добър от него.Нали за това са треньорите?Вижда се, че когато Вандер го няма на терена играта не върви, поне аз така виждам нещата защото когато влезе като резерва се видя нагледно че е така.Ако вече наистина е непоправим тогава да се маха от отбора, може би трябва да се направи допитване и с другите футболисти от тима, но за мен той е играч.В края на краищата важното е какво и как работи на терена.Това е само мое мнение и никой не ангажирам с него-има си ръководство, но мисля,че ще е грешен ход ако го махнат.
+4
 
 
Вандер имаше тежка травма. Клубът плати много големи пари на Марияна в Белград да го излекува. Клубът му плаща висока заплата, каквато в Бразилия той не е и сънувал. Доведе сестра си тук. Така, че кой кого носи на гърба си, трябва да е ясно на всички. Не го пуснаха да играе цял мач, защото още не е възстановен на 100%. И след мача е длъжен да се яви на възстановителната тренировка, да го прегледа пак докторът и т.н. и т.н.. Искам да поздравя Мъри, че го е отстранил за известно време с възпитателна цел!!! Ако Вандер се осъзнае - печелим и ние, и той. Ако ли не ще - прав му път. За Европа нямаме нужда от чудо без дисциплина!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: