ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (19) | Вчера (18)
Собственикът на Ботев: Победата над Локомотив не е на всяка цена
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:08 / 08.05.2013Коментари (18)5860
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Ботев Пд Цветан Василев се съгласи да сподели своите очакванията за пловдивското дерби специално за "Тема Спорт".

"Очаквам дербито да бъде изпълнено със заряд. Вярвам, че момчетата ще се представят достойно. За нас победата не е на всяка цена. Многократно съм повтарял, че по-важно е да играят добре и да излязат от терена с високо вдигната глава под ръкоплясканията на публиката. Другото е непрекъснатият прогрес, който очевидно е факт. Никой не може да отрече, че Ботев играе добър футбол, при това с коректно отношение към всичките си конкуренти", каза банкерът, когото намерихме в чужбина. Почти сигурно той няма да бъде на трибуните за сблъсъка с черно-белите, заради бизнес ангажименти.

"Като гледам в каква форма са софийските грандове - Левски и ЦСКА, като нищо пловдивското дерби може да засенчи тяхното", продължи Василев.

"До няколко години Ботев ще играе европейски футбол, от който няма да се срамува. Все пак трябва да отчетем, че това е първа година за Ботев в елита. Че много от нещата все още не са свършени по отношение на базата, че отборът тепърва изгражда своята физиономия, своят манталитет. Но аз съм търпелив в това отношение и не правим драми и трагедии от неуспехите. Има още много какво да се желае. Ние сме реалисти и разбираме, че сме далеч още от това, което искаме да постигнем. Това, че все още има шансове да се класираме за евротурнирите допълнително мобилизра момчетата. Вярвам, че догодина отборът ще е много по-силен, отколкото тази. Няма да е фатално, ако не се класираме за Европа, както и няма да правим трагедии от това. Нещата не са поставени по този начин", завърши босът на канарчетата.

Още по темата: общо новини по темата: 43
14.05.2013
13.05.2013
10.05.2013
10.05.2013
09.05.2013
09.05.2013
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 08.05.2013 г.
0
 
 
Тука не става дума само за Ботев и за Локо. Дай боже в България да има повече хора с разбиранията на Цветан Василев само тогава ще вървим нагоре.
+4
 
 
Г-н Василев ние и сега не се срамуваме.Благодарим ви за всичко което правите за отбора и ви пожелавам много здраве и късмет през годината.БОТЕВ Е ГОРДОСТ,БОТЕВ Е РЕЛИГИЯ,БОТЕВ Е НАЧИН НА ЖИВОТ.
+4
 
 
"До няколко години Ботев ще играе европейски футбол, от който няма да се срамува. Все пак трябва да отчетем, че това е първа година за Ботев в елита."-Това много ми хареса.По тези думи разбрах, че си имаме работа с един много голям и дългосрочен проект, който до сега няма аналог в България!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-4
 
 
Любопитното е, че "Ботев" (Пловдив) никога не е печелил дерби с Локомотив през месец май. Двата тима са изиграли шест мача, от които "смърфовете" са спечелили пет, един е завършил наравно. В 26-тия кръг мачовете са общо четири и статистиката отново не е на страната на "Ботев" - четири загуби.
-4
 
 
Правителството на Райков реши държавните пари да не стоят само в банката на Караибрахим. Очакваме скоро поредната жълта агония.
+16
 
 
ПРЕКРАСНО ИНТЕРВЮ!!!Доиде точно на време,последните дни съгражданите прекаляват с опитите да се измъкнат от евентуална загуба и да засилят напрежението от загуба или равен на Ботев.Били сме фаворити,имали сме цели за Европа,многомилионна селекция,многото пари и т.н.Няма такова нещо,играем мач за мач,до скоро ритахме по селата,нали уж ние сме новите в елита.За многомилионната селекция няма да коментирам ,90% свободни агенти.Скъпи съграждани не се опитвайте да прехвърляте топката както през миналия сезон!Това ли ви е целта,да се развате пак 3 месеца на равен?Дайте да не се излагаме!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 08.05.2013 г.
+19
 
 
Приказки на един много разумен човек!
+18
 
 
То не е на всяка цена, но ще те зарадваме с една хубава победа от 3:0 ;) Ай Канарииии
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: