ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Вандер: Винаги съм давал максимума за феновете на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:59 / 10.05.2013Коментари (67)14184
© Plovdiv24.bg
След като разбра, че е отстранен от първия отбор на Ботев Пд, Вандер Виейра се обясни в любов на агитката на тима.

"Благодаря ви за невероят­ната подкрепа. Вие, момче­та, ме накарахте да бъда много щастлив този сезон. Удоволствие бе да играя в отбор, който има толкова гореща публика. Такава не съм срещал в предишните си клубове. Във всеки мач съм да­вал максимума заради феновете. Благодаря на Господ, че ми даде възможността да се озова на това място. Благо­даря на феновете за обичта и респекта, които показаха към мен като към футболист и като човек. Благодарен съм на всички. Само Ботев! Бо­тев завинаги!", написа брази­лецът в профила си във Фейсбук.


Вчера от Ботев обявиха, че Вандер е изваден от първия тим заради липса на професионализъм.

Източник: "Тема Спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 43
14.05.2013
13.05.2013
10.05.2013
09.05.2013
09.05.2013
09.05.2013
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Да ама трябва и да тренираш и по малко бразилски номера и лиготии,циганските номера са лаута тука се тренира и работи сериозно иначе търкаш пейката,сега се стегни и покажи,че наистина освен качествен можеш да бъдеш и дисциплиниран.
+1
 
 
Вандер ще си вземе бележка и ще шие отново.Стига излишни филми!
0
 
 
Ако ще и най големия да си, футбола е колективен спорт и трябва да се подчиняваш като всички.Не може да играеш така както на теб ти харесва,това разваля обстановката в клуба.И най големите клубове не търпят такова нещо.Иначе е един безспорен талант,и дано със взаимни отстъпки да изгладят конфликта.
0
 
 
Продавате го,за това е този цирк.Иначе....розовата шапка е във тон с розовите джуки на врата....ГОЛЕМЕЦ!!!! :) :)
на 11.05.2013 г.
+1
 
 
След контузията на Вандер имаме 4 мача(броя и този с локумите).В тях сме вкарали 4 гола.Имаме 2 победи със зор един равен и една загуба.Като не спазва дисциплина има други начини да бъде наказан, но не и този.Без Вандер ще берем ядове в атака.Така че-веднага в отбора!
0
 
 
Аз лично мисля, че реда и дисциплината са в основата на успеха, и всеки, който не ги спазва, би трябвало да бъде отстранен. За това има водач, или в нашия случай треньор, за да носи отговорност. Още повече не може един да прави едно, а друг друго. Правилата в отбора са за всички. И трябва да има желязна дисциплина. Иначе Вандер ще остане в сърцата ни с играта си, головете си, както и с това изказване. Успех момче! Дано имаш шанса да останеш част от великата жълто-черна идея, и да се развиеш в правилната посока.
+1
 
 
Вандер с пет минути игрови е виновен сигурно,че не бихме буферите с РОНИТО,МАЛАМЧЕТО,ЛИМОНЧЕТО,БАНАНЧЕТО ,ама като не игра предишния мач с чорбата кой е виновен?май влязохме в порочен кръг.....с главен въпрос за ръководството/кадърното/-"Кой ни сра в гащите?"
+6
 
 
Това е играч , който прави разликата в играта . Много ни липсваше в мача , последната идея преди гола точно той е създаваше. С една дума играч от класа , а толкова трудно се намират . Дори и да има проблем , на такива играчи се правят компромиси , защото ФУТБОЛЪТ е по-важен от някакви комплексарски закони за дисциплина .
+5
 
 
Долу ръцете от ВАНДЕР-като искаме дисциплина-да си вземем няколко немски ботушара-във футбола не всичко е дисциплината-стадионите се пълнят заради нестандартните и лудите играчи-а ВАНДЕР е един от тях-майната му на точки и купи-искаме си магьосници на терена-дори и когато грешат
+6
 
 
Скоро сигурно тишината около отбора ще стане още по-мистериозна. Особено ако се стигне до циркове с Миньор и най-вече с Ботев Враца. Все пак за да сме сигурни, че няма да играем в омразните ЕКТ трябва да се смъкнем поне на 5-то място, защото и на 4-то има шанс да играем.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Оперираха успешно Георги Николов! Известен мениджър с голяма помощ за нападателя на Ботев
Строителите на стадион "Христо Ботев": Все по-близо до финала!
Попето е възстановен, повежда Ботев срещу ЦСКА-София
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Победи с 6:2 и 4:1 за Стамен Белчев в срещите с Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: