ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (24) | Вчера (21)
И двамата треньори: Изпуснахме победата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:59 / 08.05.2013Коментари (69)9844
© Plovdiv24.bg
Треньорите на Ботев и Локо бяха на мнение, че техния отбор е изпуснал победата в дербито на Пловдив.

Станимир Стоилов бе видимо недоволен от резултата, заявявайки, че неговия отбор е атакувал през цялото време, но топката така и не е пожелала да влезе в мрежата.

Колегата му от Локо Стефан Генов не му остана длъжен, като заяви, че отбора му е играл организирано и пред "черно-белите" през първото полувреме се е открило най-доброто положение в мача, пропиляно от Рангел Абушев.

Още по темата: общо новини по темата: 43
14.05.2013
13.05.2013
10.05.2013
10.05.2013
09.05.2013
09.05.2013
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
И кво сега, най добрия отбор с най богатия собственик с най многобройната публика с най хубавата база, а, и с най добрия треньор не може да бие един съвсем среден Локомотив?
+2
 
 
Не знам защо, но си мисля че във всички книги и книжленца за футбол пише, че играта БЕЗ ТОПКА определено е показател за годност в големия футбол. Имаш още много работа, Мъри!
+1
 
 
Генов,ти въобще гледа ли мача.Забъркахте бетон от 60-те години,рядко минавахте центъра и целият мач бяхте опълченци.Имахтедве положение от което едното беше явна засада и говориш че сте ни изтървали.Да,няколко пъте твоите футболисти закъсняваха с дърпането на фанелки и изтърваването на нападателите ни за секири.Отивай си от града ни,потомствен локомотивецо.Практикувай си грозният футбол във Варна.
+8
 
 
Това дерби не се взема така.Не е достатъчно да имаш повече класа и по- добри изпълнители.Иска се много хъс много раздаване , иска се дори да се поеме и риск.В този смисъл съм притеснен от думите на Мъри , който обикновено е по- умерен , че е доволен от играта и от усилията на отбора и просто сме нямали шанс.Сигурно сте забелязали , колко малко първи топки и единоборства спечелихме в центъра. Май не взехме нито една висока топка пред вратата на противника ,да не говорим за отскочилите топки все попадаха в черно-бял играч. Не можем да виним противника че игра дефанзивно, те само това могат на този етап , но днес го направиха наистина перфектно.Все пак си мисля , че ако всички канари се раздаваха като Мариян, Весо Минев ,Тошко и Даната, щяхме да си вземем мача .Дербито е труден мач , по-труден от мача с Левски. Дербито е за мъже , нека си извлечем поуките от този мач, без да се оправдаваме и да вървим напред.Има какво да подобряваме още и сме на прав път .Само моля - повече самокритичност!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+2
 
 
Чечо стъана като тях циганин.Каква победа си изпуснал,Колко пъти минах те центъра? Пълен кукумицин.
+3
 
 
Чечо пък к' во е изпуснал, бе ?
+7
 
 
Играхме прекалено предпазливо,схематично, изчаквателно.... все едно срещу нас е Реал Мадрид или Байерн....А истината е, че срещу нас бяха , макар и назобани, едни обикновени футболистчета от средата на таблицата, които при всеки сериозен натиск се пропукваха мощно отзад!За мен това бе един много слаб мач в тактическо и мотивационно отношение. Трябваше да ги остави да играят Мъри. Носени на крилете от тази феноменална публика, трябваше да ги изядем, а вместо това нашите се помотваха в поне 70 процента от времето на мача. Да не говорим за този толкова грозен, СТАТИЧЕН футбол, без почти никакви движение, откриване, търсене на свободни пространства, който наблюдавахме днес. Как да биеш тогава ?!!?? Крайно недоволен съм от играта ни и въобще не мисля да го премълчавам... Думичката "дерби" не е оправдание ..... Гледал съм безброй много дербита по европейските терени, в които отборите играят много по-привлекателен футбол. А нали натам сме тръгнали и към това се стремим. Нали като правехме селекцията, Кривия тръбеше,че взимаме само опитни футболисти, които няма да се притесняват от напрежение , публика и т.н....Абе, не ми се говори просто ...Това равенство го приемам за чиста загуба днес...
-5
 
 
Мьри как си ? хахахахахах неможа да биеш най слабия Локомотив близките 15 години факт всички жалтури ще го потвьрдат !!! Мишкар долен
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Отборът на Пловдивската пожарна стана републикански шампион по футзал
Съдия от Хасково свири мача на сезона за Спартак
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: