ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо загуби от Стяуа в Австрия - Тимонов записа първи минути
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:47 / 30.06.2012Коментари (136)19261
© Plovdiv24.bg
Локомотив Пловдив загуби първата си контрола на австрийска земя от втората си лятна подготовка. Финалистът за Купата на България отстъпи с 0:4 от носителя на КЕШ през 1996 година Стяуа Букурещ.

Първи минути с "черно-бялата" фланелка записа и юношата на Ботев Пд Тодор Тимонов, който се появи в игра в 26-ата минута заменяйки гръцкия централен защитник Саламатракис.

Пореден силен мач за Локо Пд направи стража Йордан Господинов, който се присъедини към отбора през този сезон. Не случайно титулярния страж на "смърфовете" през миналия сезон Иван Караджов изненадващо реши да напусне отбора преди заминаването на тима за Австрия, усещайки че не може да се пребори с конкуренцията на Господинов за титулярно място.

Иначе мачът, който се състоя на територията на живописния природен парк и селище Леоганг в региона на Залцбург започна равностойно, като двата отбора през първите минути по-скоро внимаваха да не допуснат попадение, отколкото да отбележат такова.

Румънският гранд успя да убие интригата в двубоя само за 3 минути, вкарвайки два бързи гола дело на Роча и Мартинович. Най-близо до гол за Локомотив Пд през първата част се откри пред Илиян Йорданов, но той се размина с топката след чудесно центриране на Йордан Тодоров отдясно.

През втората част Стяуа вкара нови две попадение във вратата на пловдивчани. Пинтилий направи резултата класически в 63-ата минута от дузпа, а десет по-късно Костя фиксира крайното 0:4 за Стяуа.

Тодор Тимонов можеше да вкара почетно попадение за Локо Пд след почивката, но стража на румънския гранд Станка с мъка успя да парира удар на Лимона.

Минути преди края на мача Тодор Тимонов напусна принудително терена, тъй като получи схващане.
Още по темата: общо новини по темата: 222
01.10.2012
20.09.2012
20.09.2012
19.09.2012
19.09.2012
17.09.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Loko1911
премахни филтъра

-7
 
 
Още утре към лагера на Локомотив ще се присъедини френският вратар Жилберт Байя. Той е играл за последно в кипърския Арис Лимасол, но договорът му е изтекъл и сега може да акостира на ''Лаута'' без трансферна сума. Байя е на 32 години и по народност е камерунец, но има френски паспорт. Освен в Арис Лимасол той е пазил още за Седан, Гренобъл и Паек от втора кипърска дивизия. Също така всеки момент към лагера на шампиона на България от 2004 година трябва да се присъедини бившият македонски национал Артим Положени. Полузащитникът, който има 12 мача за Македония, идва от руския втородивизионен Торпедо Москва. След напускането на Юнес Бенжалюн на проби ще пристигне и централен защитник. От щаба на Емил Велев все още не искат да разкрият името на футболиста, но става дума също за французин, какъвто по народност беше и Бенжалюн. Относно вратаря Иван Караджов който не замина за Австрия с отбора, утре изпълнителният директор Атанас Узунов ще покаже документи от които ще стане ясно, че Караджов си е получил всички дължими суми по договорът с Локомотив, който изтича в началото на следващата година. Собственикът на "смърфовете" Коко Динев твърдо е решил да санкционира сериозно вратаря като дори е възможно да бъде дисциплинарно уволнен от Локомотив
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Лош старт на Локо в плейофите, рефер си затвори очите за дузпа срещу Лясков
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: