ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Велев: Радвам се на успеха, но има още много работа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:12 / 06.07.2012Коментари (18)4086
© Sport.bg
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Емил Велев остана доволен след успеха с 2:1 над Легия Варшава в контролата между двата тима на австрийска земя. Той все пак добави, че победата не е най-важното, а за него по-голямо значение има, че е успял да види повечето си футболисти в игра.

"Аз винаги давам указания на футболистите си. Видях желание в тях. Въпреки топлото време, а ние винаги си намираме някакви оправдания. Все пак, имаше доста брак в нашите действия, в подаванията. Мисля, че надиграхме Легия. Но основната цел бе да видим всички футболисти в игра. Но все пак се радвам на успеха", коментира Велев.

Специалистът говори и за вратаря на проби Жилбер Баня-Н' Джема, който сбърка при изравнителния гол за Легия. "Много фатална грешка на вратаря. Ще преценяваме, на този етап мисля, че това, което показва вратарят, донякъде ме удовлетворява. Но до края на лагера ще сложим на кантар положителното и отрицателното и ще преценим."

Относно друг футболист на проби при "смърфовете", полузащитника Илиас Кириакидис, Велев допълни: "Вижда се че има футбол в Кирикадис. Но се видя и че е уморен. До 7-ми, когато е последния мач в Австрия ще видя как тренира, ще го пусна цял мач, ще видим колко ще издържи."

"Мохамед Каба пристигна на обед, не бе нормално да вземе участие в този мач. Ще го видя на тренировки, а вдругиден може да играе в мача", каза още старши треньорът на Локо Пд относно пристигналия днес в ранния следобед френски защитник.

Христо Златински не съм говорил, чух от президента, че може евентуално да се върне при нас. Да не идва с нас, бе негово решение. Той си прави сметките, той е обичан футболист в Пловдив", обясни Велев.

"Горе-долу до средата на второто полувреме не направихме нито една смяна, така че избистряме състава. Имаме още недовършена работа в тренировъчния процес. Програмата ни е доста запълнена, играчите имат доста умора натрупана. Мисля, че травмата на Джереми Родригес от днес не е страшна, удар в хълбока получи. На Христозов обаче полският играч падна върху глезена му, може да има разтежение на връзките на глезена", каза още Емил Велев.

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 222
01.10.2012
20.09.2012
20.09.2012
19.09.2012
19.09.2012
17.09.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
да идва дербито с клонингите да ги преземим още 2 х 15 години терор
+1
 
 
Кокал, това не е успех, това е само една контрола. Успех, макар и без особена стойност може да постигнем в сряда, в мача за Суперкупата, или срещу холандците, където всяка спечелена точка наистина ще е успех не само за Локо, а и за българския футбол.
+1
 
 
Отлична новина. Новия папагал с локомотивски ни е "loko12"
-2
 
 
И ти ли си в системата за тотодалаверата.Ясно е защо Тото не изпуска контрола.Следи лично за резултата,а такива като Кокала,Здравко,Ревльото,и други тартори са само маши в ръцете на чалгаря.Коце Маца доволно протрива ръце,а азиатците си скубат косите.
0
 
 
Ти се радваш защото си си взел заплатата. А за играчите не взели пари от 3 месеца радост няма.
+1
 
 
ЧЕРНО-БЕЛИ ВЕЛИКАНИ! Да си прибираме Ицо и Тунчев и един класен нападател ни трябва. Джереми, Венков , Котев , , Валери, Йорданов, Лимона, Даксон, Здравко , Маркес ....... Класата я имаме, Кокала да ги стяга и да ги почваме . Ако и Ицо и Тунчев се върнат .....
+2
 
 
Разгеле.Заколете два коча и дайте курбан за успехи.
+11
 
 
видя се че Даксон е голямата фигура в Локомотив , сега дано ИЦО се върне + Маламов, Йорданов и Хр. Спасов ЗАПРИЛИЧВАМЕ НА ОТБОР ,само надъхани момчета ни трябват ...!!! А такива като ...тимонов, сержиньо , тъча и още 2-3 подобни може да ги пуснем да се обиграват в Маричка ... естествено ако ги искат ...!!!
0
 
 
Тоя Кокала е същия глупак като Коко. КАк тоя се е обградил все с такива. Грънчаров все кеси в казиното да се снима с балерини като някъв невиждал жена - жалка картинка е тоя пич, пише само суперлативи в Гонг, лиже ташаците на Коко. Пертунов не знам що се влачи и той да пие и хапва на аванта. Бивш трениор , баща на гадже на Динев...смях ...шуробаджанащина и разни отрепки , които нон стоп да галят егото на Коко. Комплексарска история.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо с домакинство на стадион "Пловдив"
Томаш изгледа внимателно двете асистенции на Бирсент Карагарен
"Числата" са един от най-неудобните съперници на Локомотив Пловдив
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Шамари, юмруци и шутове в съблекалнята на Берое след мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: