ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ели Маркес: Локомотив е голям отбор
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:02 / 06.07.2012Коментари (33)8898
© Gong.bg
Едно от новите попълнения на Локомотив Пловдив Ели Маркес, който вчера отбеляза първото си попадение с "черно-бялата" фланелка даде интервю за Gong.bg в което заяви:

"Добре се чувствам в Локомотив. Голям отбор е, добър отбор е Локомотив. Има много играчи, които познавам, играли са с мен в други отбори. Това ми е шестия тим в България, в който ще играя. Добре ме приеха всички. Щастлив съм в Локомотив."

Тренира здраво, а в мача с Легия вкара първия си гол за Локомотив. Как се е почувствал?

"Да, вкарах първия си гол, сподели Ели. Точно затова тренирам за да вкарвам, ако имам възможност. Имах и малко късмет за да отбележа. Така помогнах Локомотив да бие. Искам да вкарам и на официален мач и пред пловдивската ни публика. Тренирам всеки ден. Искам да мога да вкарам в официален мач и отборът ни да победи."

Какви са очакванията на Ели Маркес за предстоящата футболна година и дали Локомотив може да постигне повече в първенството, турнира за Купата и предстоящото участие във финала за Сеперкупата и мачовете с Витес от Лига Европа?

"Според мен отборът сега е още по- силен, счита Ели Маркес. По- добър е и може да направим нещо повече от миналата година. Надявам се всичко да е наред и да се класираме пак в Лига Европа. Първо има финал за Суперкупата. Дано да бием и аз да стана шампион. Не ме притеснява,че Емил Велев ме използва на различни позиции. Знае се,че мога да играя десен бек, десен халф, а и ляв бек. Като дойдох тук и казах,че ще помагам , където трябва и винаги съм готов. Където Велев ме пусне там и ще играя."

Факт е,че бразилците в Локомотив вече са трима, а португалско говорещите четирима. Дали това е добре за Маркес, който говори и много прилично , още повече,че е женен за българка. Всичко това помага ли му да се впише по- бързо в отбора?

"Това много ми помага, откровен е Ели. Това е допре, когато има с кой да говориш на родния си език. По- трудно е в отбор, в който няма хора, които да говорят езика ти. Тука е по- лесно, защото Даксон е 5 години, Сержиньо и той е дълго време. Сега и Тасио е тук. Това е много добре да има с кой да говориш. Уча и български, защото винаги като излизаш от родината си трябва да знаеш езика в страната , в която си да играеш, за да може да жиееш добре. Всички знаят ,че аз съм женен за българка и имам дете. Така като говоря с жена ми всеки ден на български научавам нови думи и говора все по- добре езика."

Като се прибере сега в България, Ели ще си намери квартира в Пловдив и ще вземе там жена си и бебето. Той смята, че така ще е по - спокоен.

Маркес твърди,че познава много добре феновете на Локомотив Пловдив и иска да ги радва с играта си.

"Познавам ги много добре, заяви Ели и се засмя. Различни са, много мотивират отбора. Виждам, че много от тях ходят и на стадиона. Обичат много Локомотив. Искам да тренирам и да играя силно за да може феновете на Локомотив да са щастливи след всеки мач."


Още по темата: общо новини по темата: 222
01.10.2012
20.09.2012
20.09.2012
19.09.2012
19.09.2012
17.09.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Истината казва момчето - Локомотив наистина е голям отбор!
-3
 
 
Като не вземеш заплата, друга песен ще пееш манго.
+1
 
 
Ели Маркес е машина - ще надупчи на жълтите трътките в дербито!Мачкай жълтото племе, Маркес!
+1
 
 
Абе и аз се питам защо толкова курешки и пера дремят тук, ама причината е само една - жесток комплекс за МАЛОЦЕННОСТ! И никакво друго аправдание не може да има!
+7
 
 
Това не е ли форум за Локомотив- пак пак много перушина и куришки от папагали.
+5
 
 
този и той голям играч е бил де само в България е израл за 6 отбора, а сега вече е завинаги един от тях
-2
 
 
На тоя каква му е принципната позиция?
на 06.07.2012 г.
+5
 
 
Успех Ели!Личи си ,че имаш голямо сърце,достойно да носи фланелката на любимия ни Локомотив Пловдив!
0
 
 
Ами как няма да е голям отбор,най после човекът е попаднал при себеподобните индивиди,вече спокойно мога да се объркам дали не рита някой от катунарите,чистокръвен Асенчо си имате.хахахха
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Бивш играч на Локомотив пое претендент за Първа лига
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: