ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо загря за старта на "А" група с победа над Чавдар
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:37 / 04.08.2012Коментари (37)12980
Локомотив Пд победи с 3:1 Чавадар Етрополе в последната си проверка преди старта на "А" група идният уикенд.

"Черно-белите" не срещнаха никакви затруднения в контролата срещу втородивизионния отбор на "Лаута" и с много добра игра през второто полувреме стигнаха до победата.

В срещата срещу Етрополе, наставникът на Локо Пд Емил Велев изпробва доста играчи, които са на проби в тима. Единствено пълни 90 минути на терена изкара централният защитник Величко Величков, а след почивката се появиха Виктор Дениран, Симеон Генчев, Петър Трифонов, Рангел Абушев и Диего Фераресо.

Георги Стефанов откри за Локомотив Пд в началото на второто полувреме. Нападателят засече с глава центриране на каращия проби Симеон Ганчев. В 53-ата минута Христо Златински удвои от дузпа. Полузащитникът не сгреши от бялата точка, след нарушение на защитник на Чавдар срещу Йордан Тодоров.

Малко след гола на Златински, гостите намалиха резултата. Бившият играч на Ботев Пд Йордан Етов се възползва от грешка на Виктор Дениран и с мощен шут вкара за 2:1.

Четвърт час преди края на двубоя каращия проби в Локомотив Симеон Генчев вкара нов гол във вратара на Чавдар. Юношата на Спартак Варна реализира много красив гол, след като развинти отбраната на гостите и със силен шут фиксира крайното 3:1 за Локомотив Пд.

След тази проверка Емил Велев даде почивка на своите възпитаници до понеделник, когато тимът ще поднови тренировки за първия си мач от "А" група срещу Локомотив Сф.
Още по темата: общо новини по темата: 222
01.10.2012
20.09.2012
20.09.2012
19.09.2012
19.09.2012
17.09.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ПАК МИРИШЕ НА МЪРША ОТ ЖЪЛТИ КОИТО ИЗБИВАТ КОМПЛЕКСИТЕ СИ НЕ КЪДЕТО ТРЯБВА .... ЖЪЛТИ к**ви ЩЕ СИ ПОЗВОЛЯ ДА ИЗПОЛЗВАМ ЕДИН ТРАНСПЕРАНТ НА ЦСКА СРЕЩУ ВАС ,,НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА''
+12
 
 
Този млад, 20 годишен, централен нападател Симеон Ганчев направи фурор с отличните си отигравания! Мощен, агресивен, комбинативен, с усет към гола! Всички на стадиона останаха възхитени от изявите му! Бразилецът Диего е невероятно техничен и ,,вижда играта,,! Величков-Крауча е по-добър от Танко Дяков!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-3
 
 
утре тъча и още двама напускат лотомотиф...чакаме декларация от евроромите...ГРАНДА СИ Е ГРАНД...тото-магарицата се продава за един лев...
+1
 
 
Предлагам пълен игнор на коментарите на жълтите гостенки .Оставете ги да си пишат.Да ги четем и да се забавляваме на на повечето безсмисленни коментари.Еуфорията при тях е голяма,но по-мъдрите от нас са казали"голям камък хвърли,голяма дума не казвай".Към нашите фенове апел да забравим неприятните моменти от преди няколко седмици и да се обеденим както винаги сме го правили в трудни моменти.Хубав ден на всички
+2
 
 
Къде се скрихте бе, мишоци! Размазахте гранда от Етрополе, а нито Бобгей, нито Доктора, нито Пото, нито Вятърчо коментират...
+10
 
 
Представяне на отбора ще правите ли? Или това днес ви беше такова?
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+6
 
 
Защо не пускат публика на вашите мачове?
+15
 
 
Успех на Гошко Стефанов, дано бележи по-често.Той е добър футболист!Успех желая и на Малама и Рангата Абушев.Дано след Крачуна и те докажат за пореден път, че школата на Марица е велика!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Кадри от дрон: Вижте как върви изграждането на козирката на Трибуна Спортклуб
Фенклубът на Локо преди дербито с Ботев: Нека подкрепим момчетата! Пловдив е черно-бял!
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: