ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо мери сили с дос­та сериозни съперници в Австрия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:28 / 14.06.2012Коментари (12)4439
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Локо­мотив Пловдив уреди и вто­рия подготвителен лагер на тима. Той ще се проведе в Австрия, а в алпийската страна възпитаниците на Емил Велев ще срещнат дос­та сериозни съперници. Чер­но-белите се събират за пър­ва тренировка утре от 18:00 часа на "Лаута".

Първата част от подготовката ще премине в Банско, а отборът ще отседне в комплекс "Пири". От 28 юни до 8 юли съставът ще бъде на лагер в Тирол. Там тимът ще изиграе пет контроли срещу класни съперници, за да влезе в час преди квалификациите за вли­зане в Лига Европа. Клубът има подписани договори за проверките с всичките ти­мове.

Първият спаринг е на 30 юни. В него Локомотив ще премери сили със словашкия Сеница. През изминалия сезон то­зи тим завърши на 4-о място в местното първенство. На 2 юли черно-белите ще се изпра­вят срещу шампиона на Грузия Зестафони. На следващия ден ще се срещнат първенеца на Румъния ЧФР Клуж. След още два дни Локо ще играе с тре­тия в полското първенство Легия Варшава. Последният спаринг на отбора в Австрия е с друг тим от северната ни съседка - гранда от Букурещ Стяуа. Той е на 7 юли.

На 11 юли пък ще се играе двубоят за Суперкупата с Лудогорец. Срещата е на стадион "Лазур" в Бургас. На 19-и отборът пък ще започ­не участието си в Лига Ев­ропа.

Източник: "Тема Спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 222
01.10.2012
20.09.2012
20.09.2012
19.09.2012
19.09.2012
17.09.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Събудете се ! Коко има единствено намерението да продължи да печели от Пловдив ! Толкова ли не можем да смятаме: парите от Дембеле и Крачунов ? за 6000 седалки...нишо не е платил от разходите за съблекални и изкуствения терен ! Данъци платени - НУЛА ! А парите от подлеза на Централна Гара отиват за заплати на БГ футболистите, а той не плаща на никой от служителите на Лаута. Само послушните проститутки наемници като Бенжелюн, Сержинио и останалите прически взимат пари, защото нареждат мачове ! Миналата година мача за купата с ПИРИН на Лаута ...пародия и позор ! Тази година: Светкавица, ЦСКА, Ботев Враца, Миньор !?????....ДОКОГА ще го търпим? ! Той е просто един от шайката Наков-Иванчо Петлешков-Венци Стефанов-Батков-ЦСКА мутрите.....Просто като Топалова си има говорител на щат - за съжаление, легендата ни на заплата Христо Бонев ! Не помните ли как крепеше и мастията Топалова със същите смехотворни обещания????- Сега това не е спорт, това не е футбол, това не е Локо Пловдив ! Как мове най-доказаната и уникална публика да сме най-наивни и търпеливи към такива позорни чалгари ! Златински и Даксон са прави да се махат ...най-сърцатите и достойни наши играчи получават само подигравката на този плондер и взимат 5-6 пъти по-малко от чучелото Гомнальо или смехотворния позьор Сервжинчо.....Цяла България ни гледа с възхищение, а ние пеем ли пеем, за да изгледаме поредния безумен мач като финала в Бургас... ДаЖе и накрай света за моя клуб....Коко въвви си в Сандански !
+5
 
 
Трябва да видим какво можем срещу сериозни съперници с настоящия състав и с новите попълнения! Ако има проблеми - да има време да се вземат мерки! Сигурен съм, че Кокъла ще сглоби боеспособен състав!
+5
 
 
Добри съперници. Надявам се да се представим достойно. Колегата под мен е прав, че не са Уиган, но в никакъв случай не са слаби.
+2
 
 
Легия Варшава и Стяуа Букурещ не са Уиган, но все пак суперконтроли за отбора на Пловдив.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: