ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Велев: Ако Коко смяташе да продаде отбора, нямаше да прави такава селекция
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:29 / 14.07.2012Коментари (35)5604
© Plovdiv24.bg
Какво е настро­ението в Локо­мотив след финала за суперкупата, възстановява ли се отборът?
- Надявам се, че бързо ще успеем да се възста­новим след мача за суперкупата, тъй като той дойде по никое време. Главното за мен е, че фут­болистите взеха участие в този мач, тъй като за тях е важно да трупат игрови моменти. Ни­кога не е приятно да губиш, но това го има в спорта. Обаче трябват и победи. Надявам се тази за­губа да ни мотивира до голяма степен, защото в такива мачове виждаш грешките, които трябва да се отстраняват, а в други, в които само побеждаваш, си заблуден и не виждаш основните неща. Естест­вено, липсваха ни двама-трима защитници, с които можехме да изглеждаме по-добре, но това не би трябвало да звучи като оправдание, тъй като голо­вете на Лудогорец станаха след безобразни наши грешки.

- След като отмина еу­форията от мача, какви равносметки направи­хте лично за себе си?
- Вече съм си направил необходимите равносмет­ки и каквото имам да казвам, ще го кажа на футболистите. Този мач беше един вид репе­тиция преди истински важните двубои. На­дявам се отборът да се възстанови и да покаже едно по-добро лице в евротурнирите.

- Привлякохте младежки наци­онал на Кипър, приключва ли с това селекцията на Локомотив?
- Нямам много информация за по­следното ни ново попълнение, ще го видя, ко­гато подновим тренировки. Другото ново е привличане­то на дефанзивния халф Илиев, с ко­ето ще имаме по-голяма ва­риативност в средата на терена. Смя­там, че на този етап селекция­та е при­ключила и няма нужда от повече имена.

- С при­вличането на Стефано Кунчев конку­ренцията на вратарския пост ста­ва още по-голяма, какво ще е бъ­деще­то на Иван Караджов?
-Тряб­ва да го попита­те него, защото, честно казано, аз вече нямам представа, какво ще е бъдещето му. Той има още шест месеца до­говор с нас, трябва да се явява на ра­бота и да тренира. Те всич­ки плачат за пари, аз не съм чул някой да е доволен. Друг беше случаят с Христо Златински, за когото имаше запитва­ния от сериозни отбори, но той предпочете да остане в Локо­мотив. Златински започна подготовка с нас, по време на лагера в Банско и тренира с отбора, но същевременно си търсеше и други вари­анти, тъй като беше сво­боден да напусне Локо. Сега обаче той преподписа договора си и остава наш футболист.

- Какви са шансо­вете за връщане на Алексан­дър Тунчев?
Действи­телно му бях предложил да се върне в Локо­мотив, но той пред­почете Лудогорец. След това се върна Юнес Бенжелюн, Котев е при нас, Ники Христозов също беше привлечен и връ­щането на Тунчев става безсмислено.

- Започвате с много нови попълнения, ще успеят ли да се сработят до мача с Витес?
- Само времето ще по­каже. Вярвам, че дотогава нещата ще бъдат по-ясни, пък и гръбнакът на отбора до голяма степен се е за­пазил - Здравко Лазаров, Христо Златински, Бенжелюн... На вратата имаме опитни вратари, отдясно и отляво ос­танаха хората, които играха и миналата година, запа­зихме Венков и Родригес. Така че кол­кото нови футболисти сме привлекли, толкова стари играчи сме си запази­ли. Единствено Базил де Карвальо и Танко Дяков напуснаха.

- Готови ли сте за мача с Витес, запознахте ли се достатъчно добре със съперника?
- Колкото и да гледаме мачовете на даден про­тивник, особено що се от­нася до тим от Холандия, докато не се изправим в истински мач, не може да се усети, каква е разликата между нас и тях. Гледал съм вече сигурно 7-8 мача на този отбор, затова казвам, че трябва да се изправиш в директен двубой и там вече всичко става ясно.

- Собственикът на Локо Пд Коко Динев изрази готовност да продаде клуба, разговаряли ли сте на тази тема?
- Ако тръгна да изброя­вам играчите, които сега бяха привлечени, дали той има намерение да остави отбора? Ако той действително имаше та­кова намерение, отборът щеше да остане само с тези играчи, с които за­върши годината и нямаше да бъдат взимани нови състезатели. Привлече се нов централен нападател, централен защитник, мла­дежки национал на Кипър и още доста имена, които спестявам. Този факт сам по себе си говори едноз­начно, че собственик на този клуб е Коко Динев и това остава така. Както виждате, отборът изигра два финала - за Купата на България и за Суперкупата, освен това се класира да играе за Лига Европа. През изминалия сезон постигнахме много и собственикът на клуба няма защо да бъде недоволен.

Източник: в. „7 дни спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 222
01.10.2012
20.09.2012
20.09.2012
19.09.2012
19.09.2012
17.09.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Последния сезон е едно постоянно напрежение и недомислени решения. Парите свьршват а не ставаме по умни.Несигурноста в бьдещето се увеличава. Достоинството като качество остьпва на заден план. Нещо гнило има тук.
+4
 
 
Каква селекция бе Кокал Едни и същи играчи излязоха от западния изход и влязоха през северния вход Ако продължаваш с тези не едекватни смени нищо добро не очаква отбора Оставам с убеждението че ти не можеш да си наредиш състава и да поемеш отговорност при смените Тези младите момчета за какво ги имаш за бройка ли От основния състав имаш трима играчи които не трябва и да помирисват терена Няма да ги назовавам за да не ги обидя
+1
 
 
ква селекция бе смешници ахахахахааааа
-1
 
 
Забравих да благодаря за комплимента на всички, които твърдят, че Лудогорец е купил купата от нас.
-1
 
 
Абсолютно е прав Кокала и отбора става все по-добър. На мача за суперкупата натикаха Лудогорец в тяхното поле второто полувреме... но грашка в защитата на В. Георгиев ( нормално за него) ни лиши от изравняване. Тепърва набираме скорост и ритъм. Претеснява ме обаче защитната тактика на Велев
на 14.07.2012 г.
0
 
 
Как каква селекция ? Ами спечелиха първо Калъфката , завчера Суперкалъфката ... а с жълтите от Витес ще се хванат за от трите пръста - най-дългия ! :-) :-)
+1
 
 
бай вълчо с нелегалното такси организира екскурзия до витес. Записванията стават на ландос и под моста на скобелева буахахахахха
+11
 
 
:) Кокала и Коко завинаги в Локо!!!!
+12
 
 
Абе, Кокал ние на пасем трева бе, човек!Нима си мислиш, че ние феновете сме някакви слепци, които не виждат това, което се случва на терена ли?!На финала за купата след 35-та минута отбора ни спря да играе, а през второто не мина центъра.За суперкупата, след като изравнихме отбора спря да играе. Не сме малоумници ве, разберете го с Коко най-накрая, щото още малко ще ви търпим и двамата. Вие с Коко няма да се промените - това ние го знаем, така че на теб и на Коко дните ви на "Лаута" са преброени! Каква селекция направи Коко бе, Велев? Кой взе - Тасио дето не е играл футбол от сума ти време и за 3 години има един гол! Гръка ли - централния защитник, който е хал-хабер отзад и въобще не следи играта затова му прекарват топката откъдето си поискат.Пуснахте да си ходят Бенжелюн, Златински, Венков и Танко, а после им се молите да се върнат!Ако не бяха се върнали щях да те питам, какво щеше да правиш, щото си много отворен, Кокал!Това ли му е на Коко селекцията за Европа, що ставаш смешен да ти се смеят всички сега?! Селекция се прави за да се подсили отбора, да се вдигне нивото и класата като цяло на отбора. С тромавия Тасио и парахода Саламастракис ли се подсилихме за Европа. Кокал, хубаво ми запомни думите - мизерната селекция ще ти изяде главата на теб и ще бъдъш принуден да си тръгнеш за слаби резултати, щото си мишок, а не мъжкар , след като не можеш да тропнеш по масата и да му кажеш на Коко да ти доведе стойностни футболисти!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: