ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Контрола Локо - ЦСКА няма да има, заради полицията
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:15 / 17.06.2012Коментари (26)4391
© Plovdiv24.bg
Контрола между Локомотив и ЦСКА на 23 юни няма да има, стана ясно днес. Двете клубни ръководства се бяха разбрали за ранен спаринг идната събота от 11 часа в Благоевград. От местната полиция неофициално са обявили, че не са съгласни да охраняват срещата. Както е известно между феновете на двата отбора има отколешна вражда, която нерядко е прераствала в кървави меллета. Едно от тях беше в Сандански преди 4 години, след което около 30 фена на черно-белите бяха осъдени по бързата процедура.Сбивания е имало почти на всеки двубой в Борисовата градина или на Лаута.

Източник: в. "Марица"
Още по темата: общо новини по темата: 222
01.10.2012
20.09.2012
20.09.2012
19.09.2012
19.09.2012
17.09.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Исторически успех за ФК "Велбъжд"Кюстендил до 19 г. Мнениеот krasimilkov на 17 Юни 2012 21:18 Исторически успех за ФК "Велбъжд"- отбор в Елитната юношеска група до 19 г. Кюстендилци ликуваха и в София след успеха над "Локомотив"- Пловдив. Юношите старша възраст на "Велбъжд" постигнаха исторически успех, като си спечелиха място в Елитната юношеска група до 19 години. Отборът, воден от Анатоли Бачовски победи с 3:1 "Локомотив"- Пловдив, на стадиона в столичния кв. "Обеля". Александър Димитров вкара майсторски за 1:0 през първото полувреме, последва червен картон за футболист от "Локомотив", след поредна провокация срещу феърплея в мача. Пловдивчани обаче стигнаха до равенство, с човек по- малко. През втората част дойде времето на Калин Стоянов, който бе длъжник на отбора през пролетта. Той се разписа за 2:1, а Николай Йорданов реши крайния изход от двубоя с попадение за 3:1. Играч на мача е Виктор Анастасов, всички наши голове се дължат на неговата добра игра, с класа над всички, каза треньорът Анатоли Бачовски. Той поздрави за успеха всички момчета, които са дали всичко от себе си, преодолели са напрежението и не са се подали на провокациите на съперника. Очаквайте още подробности за историческата победа и успех за школата на ФК "Велбъжд"- отбор в Елитната група- юноши до 19 години. Съставът на "Велбъжд": Цветелин Крумов, Даниел Боянов, Жорж Георгиев, Любиша Манолчов, Александър Георгиев, Милен Христов, Анатоли Иванов, Атанас Пенков, Александър Димитров, Виктор Анастасов, Калин Стоянов / Павел Иванов, Костадин Куков, Николай Йорданов, Мартин Мицов /.
-1
 
 
абе то се видия на мача за купата в сряда и в Бургас, кой колко фенове има... На смешното дерби въпреки денонощните реклами по вестници и телевизии ходят двойно по-малко...
0
 
 
Хахахаха,Лото пД с двамата си фена,къде се перчите бе смешници,берете си жицата да има за мастика смешници Лайнутски!
0
 
 
Турчета с жълт цвят , фенове на Караибрахим 2010 са споделили на своите приятелки от чорбата за ежедневния бой и ебън на който са подложени . Срещата е отлагат да няма бой и ебън и над техните приятелки .
+6
 
 
Да бе да! Всичко е евтина реклама. Видите ли ние щяхме да играем ЦСКА ама ... Миналата година с Лацио кво стана, с АЕК също. Айде почвайте да пишете за истинския отбор на Пловдив. Не разбтахте ли, че на никой не му пука за мангалският отбор! Винаги ще си останете в сянката на Ботев. Поне в едно сте велики - НАЙ - ГОЛЕМИТЕ ПОЗЬОРИ, които се радват повече на загубите на Ботев от колкото на победите на локото. Айде в дивия!
+10
 
 
Нормално да осъдят фенове от Пловдив,независимо дали са черно-бели или жълто-черни!Кога се е чуло и видяло да има осъден софийски или по-скоро селски фен,няма такива разгласени случаи с тежки санкции.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: